سلام،طریقه محاسبه قطر کانال،با استفاده از کاتالوگ،چه جوریه

دروداز داکتالاتور برای انتخاب دریچه هوا استفتده کن
با سلام میشه لطفا بصورت کامل و بترتیب از اول نحوه محاسبه سرانگشتی کانال و دریچه برای کولر رو بنویسید ممنون
سلام دوست عزیز چند روش برای محاسبه ی ابعاد کانال وجود داره که معمول ترین اون ها روشهای افت ثابت و سرعت ثابت هستشبا سلام میشه لطفا بصورت کامل و بترتیب از اول نحوه محاسبه سرانگشتی کانال و دریچه برای کولر رو بنویسید ممنون
با سلام. دوست عزيز. ابتدا براي كانال اصلي دبي كل و سرعت را وارد ميكنيم و ميزان افت فشار و ابعاد كانال را به دست مي آوريم.با سلام خدمت دوستان عزیز
حقیقتش من هم در این خصوص تازه وارد و تازه کار هستم.
بذارین اول مشکل رو براتون شرح بدم:
من یه نرم افزار محاسبهقطر داکت دارم که با داشتن 2 فاکتور از 4 فاکتور لازم برای محاسبه خودش ابعاد کانال مستطیلی رو به اینچ بهتون میده. نرم افزار رو هم براتون آپلود میکنم. کافیه که شما مثلا 2 پارامتر دبی بر حسب cfm و سرعت بر حسب fpm رو بهش بدین و یکی از ابعاد کانال (طول یا عرض) مابقی رو خودش سه سوته حساب میکنه.
تا اینجاش برای ابعاد کانال اصلی مشکلی نیست.
اشکال از کجا شروع میشه؟!؟!؟
از اولین انشعاب:
من یه تعداد انشعاب میخوام از این کانال اصلی بگیرم
مثلا دبی اصلی مورد نیازم 4800cfm هست
یه 1200 تا و 4 تا 900 تا
حالا من در طول مسیر و انشعابهای مختلف چقدر و چطور باید سایز کانالم رو کم کنم که همون دبی های مورد نظرم رو بهم بده؟
از اینجا به بعدش نیاز به کمک دارم.
و یکی دیگه هم اینکه افتها و اثرات زانو و سایر اتصالات و ازهمه مهمتر طول کانال رو چطور در این محاسبات دخالت بدم؟
ممنون میشم اگه دوستان کمکم کنن
اینم برنامه محاسبه کانال:
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نقشه روشهای متداول انشعاب گیری از کانال اصلی هوا | مهندسی تاسیسات | 0 | |
M | کانال هوا | مهندسی تاسیسات | 35 | |
![]() |
حداکثر طول مجاز کانال کولر آبی | مهندسی تاسیسات | 2 | |
S | فشار هوا در مخزن پمپ آب خانگی | مهندسی تاسیسات | 6 | |
![]() |
تحليل جريان بخارات گرم در چيلر و شرايط تأمين هوا | مهندسی تاسیسات | 0 |