کافیست انار دلت ترک بخورد...! دلم میخواد برگردم پیشت....

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می‌گويند باران صــدای پای اجابت است و تو به هنگام باريدن با همه ی‌ بزرگی ات ناز می خری ... !

اكنون آسمان بغض دارد و می بارد ...
خــــدا جانمــ . . . !
تو واقعا ناز می‌خری يا مرا دلخوش كرده اند ؟!
و صدايی كه گوشم را می نوازد ،صدای باريدن نم نم باران ، صدای مهربان او
كسی كه می گويد : اندكی چشمانت را ببند و صدايم كن ...
آری من ناز می خرم نياز كـــن . . .
من اينجايم كنار تـــو و پايين آمده ام به اندازه ی نياز تــو ، به خاطر تو . . .
و چه زيبا باران زلال چشمانم جاری‌ می‌شود و تو زير باران رحمتت پنهان ميكنی گريه هايم را
و زيباتر لحظه ی رسيدن به تـــو
و چه دلنشين می نوازی ای ‌يكتای بی همتای من

نياز می كنم به درگاهت كه تويی همه ی نياز مـــن . . .

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معبـودم ...! اين روزها بيش از هــر روز دلتنگـم و مثل هميشه محتاج نگاه مهربان تــو

نگاهــی كه مــرا برهاند از آشفتگـی ها ، از ايـن همه وابستگــی

و غيــر تــو چه كســی می تواند ای آرامش دهنده دلها ، ای توانای بردبــار...

هـر بار كه بسويت آمدم آغوشت باز بـود و تــو با دستان گرمـت مــرا به آغوش كشيدی

و اشك هايم را پاك كــردی و مثل هميشه با جان و دلـ به حرف هايم گوش دادی ...

خدايا تــو را سپاســ به خاطــر نفس هايـی كه ميكشـم ،تــو را سپاســ به خاطــر مهربانيــت

تــو را سپاسـ به خاطــر بودنت و به خاطـر همين سپاسگذاری ام از تــو ...

معبــودم ...! ای‌ آرام جان بی‌قرارم رهايـم نكن كهـ مــن بـی تــو يعنــی : معنايــی هــم ندارم !

خــدای هست و نيــستم ای‌ بهترين ثروت و اندوخته ام

ای خدايــی كه با همه ی‌ اوج و بزرگــی همينجايــی ، كنار مــن

ای‌ آنكه عاشقانه ميشنوی حرف هايــم را و می فهمــی درد پنهان شده در لا به لای سكوتــم را

خدا جانــم ...! تــو چقـدر مهربانــی !

و مـن تــو را دوست دارم به اندازه ی تــو ای مهربانتــرين مهربانان

اگرچه در دلـم اندوه هايی است ولـی خوب ميدانـم اين دردها ،همه

روزنه ایست برای عبــور قافله ی رحمت و بخشش تــو

وسعت مهربانــی تــو آنقـدر زياد است كه ذهـن و زبان مـن از تصـور و بيان آن عاجـز است ...

و تــو عاشق ترينــی به مـن از خودم و از همه ی كسانـی كه مرا دوست دارند

مـن اين را از دردهايـی كه هرروز بر سينه ام سنگينـی ميكند پرسيدم !

و چه دلنشين است نوشتــن برای تــو ای مهربان بـی همتا

مـن با حرف ، حرف اين نوشته ها لبخند تــو را احساس می كنــم

تنهايــم نگذار كه مـن طاقت تنهايــی بی تــو بودن را ندارم

الهـــی ...! " إِيَّاكَ نَعْبُــدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِيــنُ "

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

استغفـــرالله رَبـــیِ و اَتـــُوبُ الیــه...

میگــفت :اگــر میخـــواهیـــد در کـارتـان گـره نیــوفتــدو مـــوفـــق شـــویــد

تـا میتــوانیــد استغفـار کنیــد

"اگـــر اثــر نکــرد جـــوابگــویـــش مـــن هستـمــ"

آیــت الله بهجـت (ره) را مـــــی گویم ...

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

میگفت:اگر خداوند را می خواهید بجویید در زمین و آسمان نیابید

که پیدا نمی شود چون خود رحمانش فرمودند:

زمین و آسمان وسعت مرا ندارد دل مؤمن جایگاه من است
.
.
میگفت:برخی که خیلی گناه دارند می گویند یعنی خدا من را می بخشد؟

آنها نمی دانند وقتی که به این حال میرسند یعنی اینکه بخشیده میشوند...:cry::cry:

Vahidrezaii

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
آمده ام آشتی ...

با پایی که در چاله گناه آسیب دیده

با دسته گلی به نام توبه و پشیمانی

با عصایی در زیر بغل به نام دعا و مناجات

و مویی که در آسیاب زندگی سفیده شده

آری بنده فراری ات بازگشته ...

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
خدایاهرچه داشتم خرجِِ گناه شد

حالا حالِ "آه" هم ندارم

تکه کلام "فقط من درست می گویم" را بگیر

و "فقط تو درست می گویی" راحالی ام کن خدا!

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
خدایا …بدون نوازشهای تو میان دستهای زندگی مچاله

می شویم دست نوازشت را از ما نگیر و آفتاب ِ

مهربانی ات را از ما دریغ مکن

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حرف ها تکراری ،

توبه ها تکراری،

آدم  ها تکراری

من مانده ام این گناهان کی قرار است تکراری شوند؟!

هر روز این  گناهان تازه و جدیدتر به نظر می رسند!

خدایا  گویا تو از امتحان من ، من از شرمندگی رد شدن سیر نخواهیم شد !

خدایا از این رفت و برگشت ها خسته ام

کمک کن همیشه فقط به سمت تو بیایم

اهدنا الصراط المستقیم

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]آیت الله بهجت (ره):[/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] از ما، عمل چندانی نخواسته اند! [/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] مهم تر از عمل کردن، "عمل نکردن" است! [/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] تقوا یعنی "عمل گناه را مرتکب نشدن"! [/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] همه میپرسند چه کار کنیم؟ من میگویم: بگویید چه کار نکنیم؟ [/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] و پاسخ اینست: گنـــــــــاه نـکــنــیــد. [/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] شاه کلید اصلی رابطه با خدا " گــنــاه نــکــردن " است ...!

http://hasrat91.blogfa.com/category/8?p=2

[/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif]

چقد ساده میتونه باشه رسیدن به تو...

کارایی که برای من خوب نیستو انجام ندم....

شرمندتم...سرم پایینه...

[/FONT]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای موفّق شدن لازم است:

همّتی برآورده و توبه نموده
، سپس به مراقبه و محاسبه بپردازید. به این نحو که:

1-هر روز صبح که از خواب بیدار می شوید؛ قصد جدّی کنید که: هر عملی که پیش آید، رضای خدا عزّ اسمه را مراعات خواهم کرد. آن وقت در هر کاری که می خواهید انجام دهید، نفع آخرت را منظور خواهید داشت و همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد.

2-وقت خواب، چهار - پنج دقیقه ای در کارهایی که در روز انجام داده اید، فکر کرده و یکی یکی از نظر خواهید گذرانید، هرکه مطابق رضای خدا انجام یافته، شکر بکنید و هر کدام، تخلّف شده استغفار بکنید و این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگرچه سخت و در ذائقه نفس تلخ می باشد، ولی کلید نجات رستگاری است.

3-هر شب، پیش از خواب، اگر توانستید سور مستحبات یعنی: سوره حدید، حشر، جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید.

4-اگر یک کاه برداری، در همه عالم (هستی) اثر می گذارد! (پس گناه کردن چه اثری بر هستی می گذارد؟)

5-ما بزرگ ترین و مهم ترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شؤون زندگی ما مهم تر از آن نیست، این است که خودمان را درست بسازیم.

6-درس اخلاق، گفتنی نیست، عمل است.

7-گاهی یک عصبانیت، بیست سال انسان را عقب می اندازد. عناوین دنیوی، اگر وفا و دوام داشته باشند تا لب گورند و نوعاً هم، بی وفا هستندبعد از آن ما می مانیم و ابد ما. ما هر چه داریم از اهل بیت پیامبر علیهم السّلام داریم... ما همه آبروی خود را از محمّد و آل محمّد علیهم السّلام کسب کرده ایم.

8-باطن دنیا، صلوات بر محمّد و آل محمّد (صلوات الله علیهم اجمعین) است.

خدایا شکرت چقد دلنشین بود...

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه‌ی زندگیِ من و تو پر است از لحظه‌های انتخاب؛ انتخاب‌های ریز و درشت.

پر از دوراهی‌هایی که به تردید می‌کشانندمان.

گفتن‌ها و نگفتن‌ها. نوشتن‌ها و ننوشتن‌ها. رفتن‌ها و نرفتن‌ها. ماندن‌ها و نماندن‌ها.

شاکله‌ی زندگیِ ما را همین انتخاب‌ها هستند که رقم می‌زنند.

داشتم فکر می‌کردم همه‌ی آن لحظه‌ها ما توی عاشوراهای کوچکی افتاده‌ایم

که مخیّرمان کرده‌اند بینِ حسینی بودن یا نبودن.

که توی آن لحظه‌های تردید، زهیربن‌قین بشویم یا عبیدالله‌‌بن‌حرّ؟!

آزاده و بی‌پروا باشیم یا عافیت‌طلب و محافظه‌کار؟!

می‌گفت: "محرّم‌ها آدم از ترس خفه می‌شد اگر حرّ نبود". راست می‌گفت.

baharnarenj89.persianblog.ir

+یادمه...نزدیک محرم بود...اولین خطای بزرگ عمرم...سال قبل....ای داد....دلم پاره پاره میشه وقتی یاد صدا زدنای تو...نهیبای تو....تلنگرهای تو می افتم...یاد بیخیالی خودم....یاد خودم...یاد عملم....خوب بودم...اخرش چرا بد شدم؟ای داد...دلم پاره پاره میشه از چشمم اشک میاد وقتی زنده میشه....من چی کار کردم؟چقد دلم میخواست چند روز قبل از اون روزا از دنیا اومده بودم پیش تو...که اینجوری شکستنمو نمیدیدم...من مطمئنم موهامم سفید بشه یادم نمیره یادم نمیره خطامو...گناهمو...مگر اینکه تو ببخشی....تو ببخشی تا دلمم منو ببخشه...تو ببخشی تا تموم شه بغضم...اشکم...دردم....یادم بره خطاکارم....همه ی امیدم... ناامیدم نکنی....میدونم که ناامیدم نمیکنی...تو گفتی با قلبم برگردم...تو ردم نمیکنی....دوباره اجازه میدی باهات باشم خداجونم؟دوباره دستامو میگیری؟.....ای داد بیداد محرم...رمضان....رمضان...رمضان....:cry::cry:

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
برای موفّق شدن لازم است:

همّتی برآورده و توبه نموده
، سپس به مراقبه و محاسبه بپردازید. به این نحو که:

1-هر روز صبح که از خواب بیدار می شوید؛ قصد جدّی کنید که: هر عملی که پیش آید، رضای خدا عزّ اسمه را مراعات خواهم کرد. آن وقت در هر کاری که می خواهید انجام دهید، نفع آخرت را منظور خواهید داشت و همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد.

2-وقت خواب، چهار - پنج دقیقه ای در کارهایی که در روز انجام داده اید، فکر کرده و یکی یکی از نظر خواهید گذرانید، هرکه مطابق رضای خدا انجام یافته، شکر بکنید و هر کدام، تخلّف شده استغفار بکنید و این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگرچه سخت و در ذائقه نفس تلخ می باشد، ولی کلید نجات رستگاری است.

3-هر شب، پیش از خواب، اگر توانستید سور مستحبات یعنی: سوره حدید، حشر، جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید.

4-اگر یک کاه برداری، در همه عالم (هستی) اثر می گذارد! (پس گناه کردن چه اثری بر هستی می گذارد؟)

5-ما بزرگ ترین و مهم ترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شؤون زندگی ما مهم تر از آن نیست، این است که خودمان را درست بسازیم.

6-درس اخلاق، گفتنی نیست، عمل است.

7-گاهی یک عصبانیت، بیست سال انسان را عقب می اندازد. عناوین دنیوی، اگر وفا و دوام داشته باشند تا لب گورند و نوعاً هم، بی وفا هستندبعد از آن ما می مانیم و ابد ما. ما هر چه داریم از اهل بیت پیامبر علیهم السّلام داریم... ما همه آبروی خود را از محمّد و آل محمّد علیهم السّلام کسب کرده ایم.

8-باطن دنیا، صلوات بر محمّد و آل محمّد (صلوات الله علیهم اجمعین) است.

خدایا شکرت چقد دلنشین بود...

کاشکی میشد.

متنت خیلی دل نشین بود.

ولی

کاشکی میشد.

سخته.

خدا کنه بتونیم عمل کنیم به این نکات رهایی بخش.

خدا همه ما رو کمک کنه که به کمال برسیم.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
گـاهـی اگــر دعـایت مسـتجاب نشـد،

بـرو و گــوشـه ای بنـشـیـن...

زانـوهـایـت را بغـل بگـیـر و یک دل سـیـر گــریـه کـن...

شــایـد لازم باشــد میـان گــریه هـایـت بگــویی.::

اللهُـمَّ اغـفِــر لِیَ الـذُنوبَ الّـتـی تَحـبِـسُ الـدُّعــا

::.خــدایا! ببخـش آن گـناهـانم را کـه دعــایم را حــبـس

کــرده اسـت...  

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=courier new, courier, monospace]خدایا !!! تو به من از من نزدیکتری،کمکم کن که دست خالی از دنیایی که ارزش هایش کمیاب شده نروم...[/FONT]

[FONT=courier new, courier, monospace][/FONT]
[FONT=courier new, courier, monospace]خداوندا تقدیرم را زیبا بنویس...[/FONT]
[FONT=courier new, courier, monospace]
کمکم کن آنچه راکه تو زود میخواهی من دیر نخواهم و آنچه راکه تو دیر میخو اهی، من زود نخواهم...
[/FONT]

[FONT=courier new, courier, monospace] پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی راکه دوستم ندارند...[/FONT]
[FONT=courier new, courier, monospace]عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند...[/FONT]
[FONT=courier new, courier, monospace]
به من بیاموز لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم ننواختند...
[/FONT]

[FONT=courier new, courier, monospace]محبت کنم به کسانی که محبتی درحقم نکردند....[/FONT] [FONT=courier new, courier, monospace][/FONT]
[FONT=courier new, courier, monospace]مگر هدف والای آفرینش این نیست؟ پس به بیکرانه ات قَسَمَت میدهم همواره کنارم باش....[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]

[/FONT]

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حسرت یک چیز به دلم مانده است...

آن هم نمازیست که قسمتم شود

بدون یادی از دنیا
پر از یاد خدا...

دلم به دو رکعتش هم راضیست...

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خالق من !
مرا وسیله ای در دستانت قرار بده

تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم
و هرگاه به
آنها خدمتی کردم فراموش نکنم
که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برخی پل ها معلوم نیست که به کجا منتهی می‌شوند،
اما نوری در انتهای آن پل پیداست.
یاد زندگی‌ام می‌افتم!
نمی‌دانم که زندگی را چگونه و کجا به پایان خواهم برد؟
اما نور امید در برابر دیدگاه و درون دلم جاری‌است.

نوری که می‌دانم نسبتی با خدا دارد.

برخی پل ها غرق در رنگ هستند!
یادم می‌آید که ای کاش من هم رنگ می‌گرفتم.
هر چیزی با رنگ خودش زیباتر است
و انسان با رنگ خدا!

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا :

در برابر هر آنچه انسان ماندن

را به تباهی می کشاند ،
مرا ، با « نداشتن » و « نخواستن » ، رویین تن کن!

خدایا :​
« چگونه زیستن » را ، تو به من بیاموز ؛

« چگونه مردن » را ، خود خواهم دانست.

( علی شریعتی )

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

امام صادق(ع):
همانا مومن گناهی می کند و پس از بیست سال به یادش می آید. پس، از خدا راجع به آن گناه آمرزش می خواهد و خداوند بیامرزدش و هر آینه این امر توفیقی از جانب خدا برای اوست که او را مورد لطف و بخشش خویش قرار دهد. و همانا کافر گناهی می کند و همان ساعت آنرا فراموش می کند.
اصول کافی جلد 4 صفحه 172

امام باقر(ع):
به محمدبن مسلم فرمودند: ای محمّد گناهان مومن که از آن توبه کرده، آمرزیده شده است و باید برای آینده اش پس از توبه کار نیک کند. من گفتم اگر پس از توبه و استغفار از
گناهان باز گناه کرد و باز توبه نمود؟ در پاسخ فرمودند: ای محمدبن مسلم تو پنداری که بنده مومن از گناه خویش پشیمان گردد و از آن آمرزش خواهد و توبه کند. سپس خدا توبه اش را نپذیرد گفتم: چند بار این کار را کرده و از خدا آمرزش خواسته. فرمود: هر قدر مومن از آمرزش خواهی به خدا رو کند ، و توبه کند خدا هم همان مقدار به آمرزش او باز می گردد هر چند دفعاتش فراوان باشد به راستی که خداوند زیاد آمرزنده و مهربان است و توبه را می پذیرد و از بد کرداریها می گذرد. مبادا تو مومنین را از رحمت خدا نا امید سازی. اصول کافی جلد 2 صفحه 432

امام باقر (ع) :
به خدا سوگند ! خداوند از مردم جز دو خصلت نخواسته است : 1. اعتراف به نعمتهای خدا ( شکر گذاری ) تا نعمت را برایشان بیشتر کند.2. اعتراف کردن به گناهان ( به پیشگاه خدا ) تا خدا گناهان را بیامرزد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 158

امام صادق (ع) :
همانا مرد ( گاهی ) گناه کند و خدا به وسیله آن او را به بهشت ببرد ، عرض کردم : خداوند به سبب گناه او را به بهشت ببرد ؟ فرمود : آری ، هر آینه او گناه کند و پیوسته از گناهی که کرده ترسان است و بر خود خشمناک است ( یا توبه می کند ) پس خدا به او ترحم می کند و او را به بهشت می برد.
توضيح :مجلسى (ره ) گويد: اين حديث دلالت كند بر اينكه گناهى كه باعث خضوع گردد بهتر از طاعتى است كه موجب غرور باشد.

امام صادق (ع) :
همانا خداوند دوست دارد بنده ای را که در گناه بزرگ به او توجه کند ( و از او آمرزش بخواهد ) و دشمن دارد بنده ای را که گناه اندک را کم و خوار شمارد و به آن بی اعتنا باشد ( و به فکر توبه و تدارک آن نباشد )
اصول کافی جلد 4 صفحه 159

امام صادق (ع) :
امیر المومنین علی (ع) فرموده است : همانا پشیمانی از گناه ، انسان را به دست کشیدن از آن وا میدارد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 159

امام رضا (ع) :
پنهان کننده کار خوب و نیک ( کردارش ) برابر هفتاد حسنه است ( هرچه کار نیک مخفیانه تر انجام شود حسنات و ثوابش بیشتر است ) ، و آشکار کننده کار بد مخذول است ( زیرا بر گناهی که می کند پافشاری و بی باکی می کند و در مقابل خدا غیوری می کند و برای دیگران تعریف می کند )، و پنهان کننده کار بد آمرزیده است ( این سخن دلالت بر این دارد که اگر کسی هم گناهی انجام داد برای کسی تعریف نکند و توبه واقعی کند ).
اصول کافی جلد 4 صفحه 160

شرح :مجلسى (ره ) گويد: فاش كننده گناه از نظر بى باكى نسبت بشرع مقدس و بى شرمى مخذول است و توفيق از او گرفته شود، و پنهان كننده آن از نظر شرمى كه دارد آمرزيده شود نه از جهت نفاق و دو روئى ، و اين خبر دلالت دارد كه پنهان داشتن طاعات بهتر از آشكار نمودن آن است چون از رياء و سمعه دور است.

امام صادق (ع) :
همانا مومن قصد و نیت انجام کار نیک کند ولی انجام ندهد و برایش یک حسنه نوشته شود ، و اگر کار نیک را انجام دهد ده حسنه برای او نوشته شود ، و همانا مومن قصد و نیت کار ناپسند و بد کند و آنرا انجام ندهد ، پس گناهی برای او نوشته نمیشود.
اصول کافی جلد 4 صفحه 162

از حضرت صادق (ع) درباره آیه 8 سوره تحریم ( ( ای آنانکه ایمان آوردید توبه کنید به سوی خدا توبه نصوح ) ) حضرت در جواب فرمود : یعنی بنده از گناه توبه کند و دیگر به آن باز نگردد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 164

ابو بصیر راجع آیه 8 سوره تحریم ( ( ای آنانکه ایمان آوردید توبه کنید به سوی خدا توبه نصوح ) ) از حضرت امام صادق (ع) پرسیدم ؟ ( که معنای آن چیست؟ )فرمود : آن گناهی است که هرگز به آن بازنگردد ، عرض کردم : کدام یک از ما هست که به سوی گناهی که توبه کرده باز نگردد ؟ ! فرمود : ای ابا محمد همانا خداوند دوست دارد آنکس را که در فتنه ( گناه ) واقع شود و بسیار توبه کند. ( خدا دوست دارد بنده ای که در گناه ، افتاده بسیار توبه کند )

اصول کافی جلد 4 صفحه 165

امام صادق عليه السلام فرمود:
هرگاه بنده استغفار كند (و از خداوند آمرزش خواهد) نامه عملش بالا رود در حاليكه مى درخشد.
اصول كافى جلد 4 صفحه 266

ائمه اطهار (ع) :
خدای عزوجل به توبه کنندگان سه خصلت داده است که اگر یکی از آنها را به تمامی اهل آسمانها و زمین بدهد به سبب آن همگی نجات یابند : 1. خداوند توبه کنندگان را دوست دارد 2. فرشتگان برای توبه کنندگان آمرزش خواهند 3. خداوند به توبه کنندگان نوید امن و رحمت داده است. اصول کافی جلد 4 صفحه 166

ابو بصیر گوید : از امام صادق (ع) از تفسیر خدای عزوجل پرسیدم ( که فرماید : همانا آنانکه پرهیزگاری کردند ) (( هرگاه شیطان رهگذری خود را بدانها ساید یادآور شوند و بناگاه بینا شوند )) ( سوره اعراف آیه 201 ) امام (ع) فرمود : او بنده ای است که نیت گناه کند سپس یاد آور خدا شود ( به یاد خدا بیفتد ) و از انجام دادن گناه خودداری کند ، پس این است گفتار خدا ( میفرماید ) : (( یاد آور شوند و بناگاه بینا شوند ))
اصول کافی جلد 4 صفحه 167

حضرت باقر (ع) :
کسی که از
گناه کردن توبه می کند همانند کسی است که گناه ندارد. و کسی که در گناه کردن اسرار ورزد و در گناه بماند ولی آمرزش و بخشش از خدا خواهد مانند مسخره چی است.
اصول کافی جلد 4 صفحه 168 ( یعنی کسی که در گناه بماند و بر ادامه گناه اسرار ورزد ولی از خدا بخشش و آمرزش خواهد مانند مسخره چی است که خود را یا احکام دین را یا پروردگار را مسخره کند).

امام صادق (ع) :
همانا خدای عزوجل وقتی بنده مومنش توبه کند شاد می شود مانند کسی که چیزی گم کرده و بعد گمشده اش را پیدا کند و خوشحال شود. اصول کافی جلد 4 صفحه 169

ائمه اطهار (ع) :
برای هر چیز داروئی است و داروی گناهان آمرزش خواهی و استغفار است.
اصول کافی جلد 4 صفحه 172

معاوية بن وهب گويد:
(سالى ما) بطرف مكه حركت كرديم و با ما پيرى بود خداپرست و اهل عبادت (ولى ) معترف بمذهب شيعه نبود (و اطلاعى از آن نداشت ) و (بمذهب سنيها كه تمام خواندن نماز را براى مسافر جايز دانند) نمازش را در راه تمام ميخواند و برادر زاده اى داشت مسلمان (و شيعه مذهب ) كه همراهش بود، پس آن پير بيمار شد من ببرادر زاده اش گفتم : كاش مذهب شيعه را بعمويت پيشنهاد ميكردى شايد خدا او را نجات دهد؟ همه همراهان ما گفتند: بگذاريد پير مرد بحال خو بميرد زيرا همين حال كه دارد خوب است ، ولى برادرزاده اش تاب نياورد تا بالاخره بدو گفت : اى عموجان همانا مردم پس از رسولخدا (ص ) مرتد شدند جز عده كمى ، و على بن ابيطالب مانند رسولخدا (ص ) بود كه پيروى و اطاعتش لازم بود، و پس از رسول خدا حق و طاعت از آن او بود: گويد: آن پير مرد نفسى كشيد و فرياد زد و گفت : من هم بر همين عقيده هستم ، و جانش از تن بيرون آمد (و مرد) و پس ما شرفياب خدمت حضرت صادق (ع ) شديم ، على بن سرى (يكى از همراهان ما) سخن پير مرد را (يا جريان را) بآنحضرت عرض كرد: حضرت فرمود: او مرديست از
اهل بهشت ، على بن سرى عرض كرد: آنمرد جز در آن ساعت از مذهب شيعه هيچ اطلاعى نداشت ؟ فرمود چه چيز ديگر از او مى خواهيد؟ بخدا سوگند وارد بهشت شد
اصول كافى جلد 4 صفحه 175

حمران گويد:
از حضرت باقر عليه السلام پرسيدم از مرديكه (زناى با زن شوهر دار كرده است ) و حد بر او جارى شده و سنگسار شده آيا در آخرت هم عقاب شود؟ فرمود: خدا كريم تر از آن است (كه با اينكه در دنيا كيفر شده در آخرت نيز او را كيفر كند).
اصول كافى جلد 4 صفحه 179

حضرت باقر عليه السلام فرمود:
چون خداى عزوجل خواهد كه بنده اى را كه داراى گناهيست اكرام كند او را به بيمارى گرفتارى كند، و اگر اينكار را نكند به نيازمندى مبتلايش سازد، و اگر اينكار را با او نكرد مرگ را بر او سخت كند تا بدان واسطه گناهش را جبران كند (و بگناهش مكافات كند) فرمود و چون بخواهد بنده اى را كه حسنه اى در نزدش ‍ دارد خوار كند تنش را سالم كند و اگر اينكار را درباره اش نكند روزيش را فراخ گرداند، و اگر آنرا هم درباره اش انجام ندهد مرگ را بر او آسان كند تا بدان سبب در عوض آن حسنه او را پاداش دهد.
اصول كافى جلد 4 صفحه 179

منبع:hadithe
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
http://www.niksalehi.com/din-andishe

Vahidrezaii

کاربر ممتاز

امام صادق(ع):
همانا مومن گناهی می کند و پس از بیست سال به یادش می آید. پس، از خدا راجع به آن گناه آمرزش می خواهد و خداوند بیامرزدش و هر آینه این امر توفیقی از جانب خدا برای اوست که او را مورد لطف و بخشش خویش قرار دهد. و همانا کافر گناهی می کند و همان ساعت آنرا فراموش می کند.
اصول کافی جلد 4 صفحه 172

امام باقر(ع):
به محمدبن مسلم فرمودند: ای محمّد گناهان مومن که از آن توبه کرده، آمرزیده شده است و باید برای آینده اش پس از توبه کار نیک کند. من گفتم اگر پس از توبه و استغفار از
گناهان باز گناه کرد و باز توبه نمود؟ در پاسخ فرمودند: ای محمدبن مسلم تو پنداری که بنده مومن از گناه خویش پشیمان گردد و از آن آمرزش خواهد و توبه کند. سپس خدا توبه اش را نپذیرد گفتم: چند بار این کار را کرده و از خدا آمرزش خواسته. فرمود: هر قدر مومن از آمرزش خواهی به خدا رو کند ، و توبه کند خدا هم همان مقدار به آمرزش او باز می گردد هر چند دفعاتش فراوان باشد به راستی که خداوند زیاد آمرزنده و مهربان است و توبه را می پذیرد و از بد کرداریها می گذرد. مبادا تو مومنین را از رحمت خدا نا امید سازی. اصول کافی جلد 2 صفحه 432

امام باقر (ع) :
به خدا سوگند ! خداوند از مردم جز دو خصلت نخواسته است : 1. اعتراف به نعمتهای خدا ( شکر گذاری ) تا نعمت را برایشان بیشتر کند.2. اعتراف کردن به گناهان ( به پیشگاه خدا ) تا خدا گناهان را بیامرزد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 158

امام صادق (ع) :
همانا مرد ( گاهی ) گناه کند و خدا به وسیله آن او را به بهشت ببرد ، عرض کردم : خداوند به سبب گناه او را به بهشت ببرد ؟ فرمود : آری ، هر آینه او گناه کند و پیوسته از گناهی که کرده ترسان است و بر خود خشمناک است ( یا توبه می کند ) پس خدا به او ترحم می کند و او را به بهشت می برد.
توضيح :مجلسى (ره ) گويد: اين حديث دلالت كند بر اينكه گناهى كه باعث خضوع گردد بهتر از طاعتى است كه موجب غرور باشد.

امام صادق (ع) :
همانا خداوند دوست دارد بنده ای را که در گناه بزرگ به او توجه کند ( و از او آمرزش بخواهد ) و دشمن دارد بنده ای را که گناه اندک را کم و خوار شمارد و به آن بی اعتنا باشد ( و به فکر توبه و تدارک آن نباشد )
اصول کافی جلد 4 صفحه 159

امام صادق (ع) :
امیر المومنین علی (ع) فرموده است : همانا پشیمانی از گناه ، انسان را به دست کشیدن از آن وا میدارد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 159

امام رضا (ع) :
پنهان کننده کار خوب و نیک ( کردارش ) برابر هفتاد حسنه است ( هرچه کار نیک مخفیانه تر انجام شود حسنات و ثوابش بیشتر است ) ، و آشکار کننده کار بد مخذول است ( زیرا بر گناهی که می کند پافشاری و بی باکی می کند و در مقابل خدا غیوری می کند و برای دیگران تعریف می کند )، و پنهان کننده کار بد آمرزیده است ( این سخن دلالت بر این دارد که اگر کسی هم گناهی انجام داد برای کسی تعریف نکند و توبه واقعی کند ).
اصول کافی جلد 4 صفحه 160

شرح :مجلسى (ره ) گويد: فاش كننده گناه از نظر بى باكى نسبت بشرع مقدس و بى شرمى مخذول است و توفيق از او گرفته شود، و پنهان كننده آن از نظر شرمى كه دارد آمرزيده شود نه از جهت نفاق و دو روئى ، و اين خبر دلالت دارد كه پنهان داشتن طاعات بهتر از آشكار نمودن آن است چون از رياء و سمعه دور است.

امام صادق (ع) :
همانا مومن قصد و نیت انجام کار نیک کند ولی انجام ندهد و برایش یک حسنه نوشته شود ، و اگر کار نیک را انجام دهد ده حسنه برای او نوشته شود ، و همانا مومن قصد و نیت کار ناپسند و بد کند و آنرا انجام ندهد ، پس گناهی برای او نوشته نمیشود.
اصول کافی جلد 4 صفحه 162

از حضرت صادق (ع) درباره آیه 8 سوره تحریم ( ( ای آنانکه ایمان آوردید توبه کنید به سوی خدا توبه نصوح ) ) حضرت در جواب فرمود : یعنی بنده از گناه توبه کند و دیگر به آن باز نگردد.
اصول کافی جلد 4 صفحه 164

ابو بصیر راجع آیه 8 سوره تحریم ( ( ای آنانکه ایمان آوردید توبه کنید به سوی خدا توبه نصوح ) ) از حضرت امام صادق (ع) پرسیدم ؟ ( که معنای آن چیست؟ )فرمود : آن گناهی است که هرگز به آن بازنگردد ، عرض کردم : کدام یک از ما هست که به سوی گناهی که توبه کرده باز نگردد ؟ ! فرمود : ای ابا محمد همانا خداوند دوست دارد آنکس را که در فتنه ( گناه ) واقع شود و بسیار توبه کند. ( خدا دوست دارد بنده ای که در گناه ، افتاده بسیار توبه کند )

اصول کافی جلد 4 صفحه 165

امام صادق عليه السلام فرمود:
هرگاه بنده استغفار كند (و از خداوند آمرزش خواهد) نامه عملش بالا رود در حاليكه مى درخشد.
اصول كافى جلد 4 صفحه 266

ائمه اطهار (ع) :
خدای عزوجل به توبه کنندگان سه خصلت داده است که اگر یکی از آنها را به تمامی اهل آسمانها و زمین بدهد به سبب آن همگی نجات یابند : 1. خداوند توبه کنندگان را دوست دارد 2. فرشتگان برای توبه کنندگان آمرزش خواهند 3. خداوند به توبه کنندگان نوید امن و رحمت داده است. اصول کافی جلد 4 صفحه 166

ابو بصیر گوید : از امام صادق (ع) از تفسیر خدای عزوجل پرسیدم ( که فرماید : همانا آنانکه پرهیزگاری کردند ) (( هرگاه شیطان رهگذری خود را بدانها ساید یادآور شوند و بناگاه بینا شوند )) ( سوره اعراف آیه 201 ) امام (ع) فرمود : او بنده ای است که نیت گناه کند سپس یاد آور خدا شود ( به یاد خدا بیفتد ) و از انجام دادن گناه خودداری کند ، پس این است گفتار خدا ( میفرماید ) : (( یاد آور شوند و بناگاه بینا شوند ))
اصول کافی جلد 4 صفحه 167

حضرت باقر (ع) :
کسی که از
گناه کردن توبه می کند همانند کسی است که گناه ندارد. و کسی که در گناه کردن اسرار ورزد و در گناه بماند ولی آمرزش و بخشش از خدا خواهد مانند مسخره چی است.
اصول کافی جلد 4 صفحه 168 ( یعنی کسی که در گناه بماند و بر ادامه گناه اسرار ورزد ولی از خدا بخشش و آمرزش خواهد مانند مسخره چی است که خود را یا احکام دین را یا پروردگار را مسخره کند).

امام صادق (ع) :
همانا خدای عزوجل وقتی بنده مومنش توبه کند شاد می شود مانند کسی که چیزی گم کرده و بعد گمشده اش را پیدا کند و خوشحال شود. اصول کافی جلد 4 صفحه 169

ائمه اطهار (ع) :
برای هر چیز داروئی است و داروی گناهان آمرزش خواهی و استغفار است.
اصول کافی جلد 4 صفحه 172

معاوية بن وهب گويد:
(سالى ما) بطرف مكه حركت كرديم و با ما پيرى بود خداپرست و اهل عبادت (ولى ) معترف بمذهب شيعه نبود (و اطلاعى از آن نداشت ) و (بمذهب سنيها كه تمام خواندن نماز را براى مسافر جايز دانند) نمازش را در راه تمام ميخواند و برادر زاده اى داشت مسلمان (و شيعه مذهب ) كه همراهش بود، پس آن پير بيمار شد من ببرادر زاده اش گفتم : كاش مذهب شيعه را بعمويت پيشنهاد ميكردى شايد خدا او را نجات دهد؟ همه همراهان ما گفتند: بگذاريد پير مرد بحال خو بميرد زيرا همين حال كه دارد خوب است ، ولى برادرزاده اش تاب نياورد تا بالاخره بدو گفت : اى عموجان همانا مردم پس از رسولخدا (ص ) مرتد شدند جز عده كمى ، و على بن ابيطالب مانند رسولخدا (ص ) بود كه پيروى و اطاعتش لازم بود، و پس از رسول خدا حق و طاعت از آن او بود: گويد: آن پير مرد نفسى كشيد و فرياد زد و گفت : من هم بر همين عقيده هستم ، و جانش از تن بيرون آمد (و مرد) و پس ما شرفياب خدمت حضرت صادق (ع ) شديم ، على بن سرى (يكى از همراهان ما) سخن پير مرد را (يا جريان را) بآنحضرت عرض كرد: حضرت فرمود: او مرديست از
اهل بهشت ، على بن سرى عرض كرد: آنمرد جز در آن ساعت از مذهب شيعه هيچ اطلاعى نداشت ؟ فرمود چه چيز ديگر از او مى خواهيد؟ بخدا سوگند وارد بهشت شد
اصول كافى جلد 4 صفحه 175

حمران گويد:
از حضرت باقر عليه السلام پرسيدم از مرديكه (زناى با زن شوهر دار كرده است ) و حد بر او جارى شده و سنگسار شده آيا در آخرت هم عقاب شود؟ فرمود: خدا كريم تر از آن است (كه با اينكه در دنيا كيفر شده در آخرت نيز او را كيفر كند).
اصول كافى جلد 4 صفحه 179

حضرت باقر عليه السلام فرمود:
چون خداى عزوجل خواهد كه بنده اى را كه داراى گناهيست اكرام كند او را به بيمارى گرفتارى كند، و اگر اينكار را نكند به نيازمندى مبتلايش سازد، و اگر اينكار را با او نكرد مرگ را بر او سخت كند تا بدان واسطه گناهش را جبران كند (و بگناهش مكافات كند) فرمود و چون بخواهد بنده اى را كه حسنه اى در نزدش ‍ دارد خوار كند تنش را سالم كند و اگر اينكار را درباره اش نكند روزيش را فراخ گرداند، و اگر آنرا هم درباره اش انجام ندهد مرگ را بر او آسان كند تا بدان سبب در عوض آن حسنه او را پاداش دهد.
اصول كافى جلد 4 صفحه 179

منبع:hadithe
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
http://www.niksalehi.com/din-andishe

عرض ادب و احترام به ارسال کننده این مطلب

مدتها بود مطلب خوب و چشم نواز نخونده بودم.

امیدوارم بتونیم این فرمایشات رو سرلوحه زندگی قرار بدیم.

التماس دعا