کافیست انار دلت ترک بخورد...! دلم میخواد برگردم پیشت....

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام صادق - علیه السلام - میفرمایند :
هر گاه بنده فراوان استغفار کند، نامه عملش در حالی بالا رود که می درخشد.
• اصول کافی، ج2، ص504، باب استغفار، حدیث 2 •

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=4]چگونه خدا از بنده گنهکار خودش راضی میشود ؟[/h] [h=4]در دعاى کمیل آمده است که طول نمیکشد:[/h] [h=4] یا سریع الرضا
[/h][h=4] هیچ کس از خدا زودتر راضى نمى‏ شود.[/h] [h=4]پدرى بود که سى و پنج سال ، هر چه رفتند و گفتند که از پسرش [/h] [h=4]راضـى شود، گفت: راضـى نمى‏ شـوم. آخر هم با نارضـایـتـى مرد. [/h] [h=4]حالا حق و ناحق بودن را نمى‏ دانم،[/h] [h=4]یا بین زن و شوهـر اخـتـلاف مى‏ شود، گاهى چندیـن سـال طـول [/h] [h=4]مى‏ کشد، بین دو بـرادر نـزاع مـى‏ شود، سال‏ـهـا قـهـر هسـتـند و [/h] [h=4]یکدیگر را نمى‏ بخشند،[/h] [h=4]اما خدا مى‏ گوید: اگر به عدد ریگ بـیـابان و ستارگان آسمان گنـاه
[/h][h=4]آوردى، هـمـان وقـتـى کـه مـى‏ آیـى تـو را مـى‏ بــخـشـم.[/h] [h=4]شب جمعه، ماه رمضان و شـب احیا بیا تا بـبـخشم؟ نـه...[/h] [h=4]مگر روز عاشورا ماه رمضان و شب احیا و شب جمعه بود؟[/h] [h=4]وقتى حـرّ به پسرش گـفـت: عـلـى ! چکمه‏ ها را از خاک پـر کن و [/h] [h=4]به گردن من بیانداز و به سمت ابى عبدالله علیه‏ السلام ببر، چند [/h] [h=4]قدمى آمد، به امام علیه ‏السلام عرض کرد:[/h] [h=4] « هل لى من توبة »[/h] [h=4][/h] [h=4] آیا قبولم مى‏ کنى؟[/h] [h=4] امام فرمود: بله. این بنده خداى ما است. کسى که هیچ کـس او [/h] [h=4]را نمى‏ شناسد.[/h]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیت الله مجتهدی تهرانی
سجده گناهان را می ریزد.
روایت است که انسان به سجده برود و مدتی در سجده باشد،
شکراً الله و الهی العفو بگوید، مخصوصا در نماز شب،
ده دقیقه، یک ربعی در سجده باشد،
حس می کند وقتی که به سجده می رود، سبک می شود.

آن حالت سبکی بر اثر ریـخـتـه شـدن گـنـاهـان است.
همانطور که باد در فصل پاییز برگ درختان را می ریزد،
سجده هم گناهان را می ریزد.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=4]گناه زیاد، سنگینی می آورد ...[/h] [h=4]دیدید بعضی ها می خواهند دو رکعت نماز صبح بخوانند، [/h] [h=4]انگار یک کوه، پشت آنها افتاده، [/h] [h=4]هر چه آنها را صدا می کنید، مثل اینکه بختک روی آنها افتاده است. [/h] [h=4]اینها همه بر اثر گنـــــاهان زیاد است.[/h] [h=4]آیت الله مجتهدی تهرانی[/h]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]حـضـرت مـوسـی (ع) در راه طـور سـیـنـا بـود، در بـیـن راه کـسـی به [/h] [h=1]حـضـرت الـتـمـاس کـرد و گـفـت مـن گـنـاه بدی کرده ام، از خدا بخواه[/h] [h=1]کـه از مــن بـگـذرد؛ سـپـس گـنـاهـی کـه مـرتـکـب شـده بـود را بــه [/h] [h=1]حـضـرت مـوسـی گفت...[/h] [h=1]حـضـرت بـه خـداونـد گفت: این بـنـده از تـو پـوزش مـی طـلـبـد، او را [/h] [h=1]مشـمول رحمت و مـغـفرتت قرار بده! [/h] [h=1]از جـانـب خـداونـد خـطـاب رسـیـد کـه مـن او را بـخـشـیـدم، ولی به [/h] [h=1]او بـگـو کـه مـن از او یک گـلایـه دارم، چــرا ایــن مطلب را به تو گفت [/h] [h=1]که تـو مـطـلـع شوی و هر وقت تـو را بـبـیـنـد، از تـو خـجالت بکشد؟![/h] [h=1]من نمیخواهم بنده من از کسی خجالت بکشد...[/h] [h=1]هیچکس نتوانسته است غـافـرالذنب و رحـمه للعالمین بودنِ خداوند [/h] [h=1]را درک کند؛ وقتی میگویی أَسْتَـغْـفِرُ اللَّهَ رَبِّـی وَ أَتُوبُ إِلَیْه و استغفار [/h] [h=1]میکنی، به مقام غفاریّتِ خداوند پـناه می بری، حـتّـی نیازی نیست [/h] [h=1]که بگوییم أَسْتَـغْفِرُ اللَّه؛ همین که خدا ببیند ما در دلمان پشیـمان و [/h] [h=1]خجالت زده هستیم، رحمت و غفران خود را شامل حال ما می کند.[/h] [h=1]امام صادق (ع) می فرماید: هـیـچ بنده ای نیست که گـنـاهی کرده [/h] [h=1]باشد و پشـیـمان شده بـاشد، مـگـر ایـنـکه خـدا او را قـبـل از آنـکـه [/h] [h=1]بـگویـد أَسْـتَـغْـفِـرُ اللَّهَ رَبِّـی وَ أَتُـوبُ إِلَـیْـه می آمرزد...[/h] [h=1]ما پروردگارمان را نشناخته ایم![/h] [h=1]آیت الله مجتبی تهرانی[/h]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=4]توبه یعنی اینکه تو یقین داری خدا دوستت داره.[/h] [h=4]مراحل توبه :[/h] [h=4]مرحله اول : باید بدونی از چه گناهی داری توبه میکنی.[/h] [h=4]مرحله دوم : آثار وحشتناک گناهت را ببینی و بترسی.[/h] [h=4]مرحله سوم :‌ دلت بگیره ‌، دلت تنگ بشه.[/h] [h=4]مرحله چهارم : هیج راه حلی جز خدا برای دلت نبینی.[/h] [h=4]مرحله پنجم : باید مدتی تنهایی بکشی.[/h] [h=4]مرحله ششم: مربوط به تو نیست ، باید منتظر باشی خدا برگرده.[/h] [h=4]مرحله هفتم : بغضت می ترکه می گی الهی العفو.[/h] [h=4]مرحله هشتم : کار خداست که توبه ات را می پذیرد.[/h]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

جمله ای که دیشب خوندم خیلی خاص بود...
که اول شیطون بهمون میگه این که گناه کوچیکیه...همه دارن گناه میکنن....خدا مهربونه میبخشه...
بعد وقتی گناه کردی...میگه گناهت خیلی بزرگه...تو دیگه الوده شدی...دیگه خدا نمیبخشتت....تو دیگه نمیتونی برگردی پس ادامه بده به کارات...

اگه رو نفسم کار نکرده باشم راحت گولشو میخورم
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
...
:cry: