دقیقامثه شما که فقط فکرمیکنن خیلی میفهمن شما نتونستی حرفتوبزنی ولی من حرفمو زدممتاسفم برای این همه سطحی نگریه شما.جامعه با وجود شما احتیاجی به دشمن نداره.افکار زیر خاکی که فکر میکنن خیلی میفهمن
دقیقامثه شما که فقط فکرمیکنن خیلی میفهمن شما نتونستی حرفتوبزنی ولی من حرفمو زدممتاسفم برای این همه سطحی نگریه شما.جامعه با وجود شما احتیاجی به دشمن نداره.افکار زیر خاکی که فکر میکنن خیلی میفهمن
موفق باشی دوست عزیزدقیقامثه شما که فقط فکرمیکنن خیلی میفهمن شما نتونستی حرفتوبزنی ولی من حرفمو زدم
موفق باشی دوست عزیز
شما کماکان به بختیاری بودنت افتخار کن.اکه رود تر متوجه امضات میشدم باهات بحث نمیکردم.هیچ چیز ارزش افتخار کردن نداره به جز انسانیت.ولی گویا شما بارم یه جئر دیگه فکر میکنی.
آره داداش راست میگی از این جور کارها زیاد میشه انجام دادولی به نظر تو با این مشکلاتی که مردم دارن اصن کسی هست که حوصله ی یا وقت اینو داشته باشه که بچه شو ببره یه همچین جایی؟؟؟؟؟به نظر من مردم ما موقعی به سطح ایده آل فرهنگی میرسن که دغدغشون فقط و فقط فرهنگ باشه الآن سیاست ما درسته؟اقتصاد ما درسته؟ورزش ما درسته؟که فرهنگمون درست باشه به نظر من اینا همه به هم ربط دارن و از هم جدا نیستند اگه یکی از این مسائل درست نباشه ولنگ بزنه کله جامعه به هم میریزه دقیقا دقیقا دقیقا مثه الآن جامعه ی ما
من کماکان به بختیاری بودنم افتخار میکنم شما هم با این نظریه های پرارزشت افتخارکنموفق باشی دوست عزیز
شما کماکان به بختیاری بودنت افتخار کن.اکه رود تر متوجه امضات میشدم باهات بحث نمیکردم.هیچ چیز ارزش افتخار کردن نداره به جز انسانیت.ولی گویا شما بارم یه جئر دیگه فکر میکنی.
شما طاهرا فقط میتو.نی معانیه سطحیه هر چیزیو برداشت کنی.اقا شما کلا همه چی دونی عزیز.هر چی شما میگی درسته.ما نفهم شما فهمیده.خوبه.خوشحالی.بزار تاپیک کارشو بکنهمن تو این پست حرفمو زدم و با شما فقط روی یه مصداق داشتیم بحث میکردیم
من کماکان به بختیاری بودنم افتخار میکنم شما هم با این نظریه های پرارزشت افتخارکن
در ضمن با این پستت نشون دادی چقد میفهمی
به هرحال اگه من حرف بدی زدم شما ببخشید
موفق باشی
جالبه شما توهینو شروع کردی من که حرفه خاصی نزدم که مشکلی برا تاپیک ایجاد کنه این تو و اینم تاپیک هرکاری میخوای بکن فقط یه توصیه بهت میکنم یه کم بیشتر مطالعه کنشما طاهرا فقط میتو.نی معانیه سطحیه هر چیزیو برداشت کنی.اقا شما کلا همه چی دونی عزیز.هر چی شما میگی درسته.ما نفهم شما فهمیده.خوبه.خوشحالی.بزار تاپیک کارشو بکنه
چشم مطالعه هم میکنم.بازم اگه موردی هست بفرماییدجالبه شما توهینو شروع کردی من که حرفه خاصی نزدم که مشکلی برا تاپیک ایجاد کنه این تو و اینم تاپیک هرکاری میخوای بکن فقط یه توصیه بهت میکنم یه کم بیشتر مطالعه کن
این همون کنجکاویه که من گفتم.من وقتی 8 سالم بود رفت یه نخ از سیگار های بابا را ورداشتم که دود کنم خوشبختانه دیدنم و ازم قبل از روشن کردنش گرفتنش
12 سالم بود که تو کف بودم هنوز مادر بزرگم وقتی میومد خونمون قلیون می کشید منم چنتا پک زد که خوشم نیومد چی بود همش دود و...
14 سالم که شد دکتر به پدرم گفت دیگه نباید سیگار بکشه پدرم هم سیگاراشو مچاله کرد و پرت کرد یه گوشه (من هنوزم تو کف بودم قهرمانهای فیلما همه سیگاری بودن و...) فرداش دوباره یه پاکت سیگار خرید و گفت نمیشه!!!
شنیدن این نمیشه از پدرم که کوه قدرت می دیدمش خیلی برام سنگین بود یعنی پدرم نمی تونه در مقابل سیگار ایستادگی کنه؟؟؟
دیگه خوشم نیومد و با اینکه دوستام دو دبیرستان سیگار خوش عطر برگ می کشیدن و به منم تارف می کردن من می گفتم نه.
نمی دونم این کار پدرم رو هم میشه فرهنگ سازی در نظر گرفت یا نه؟؟؟
قابل توجه دوستمون.هر کار ظاهرا بدی صرفا بد نیست مهم نتیجس که خوبه.ولی منظور من از این پست این بود که باید برای فرهنگ سازی دیدمون مهندسی باشه لازم نیست کارمون خوب باشه (مثل پدر من که با دوباره شروع کردن سیگار که کار بدی بود باعث شد من طرف سیگار نرم در واقع خود کار مهم نیست این نتیجشه که مهمه!!!!)
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اول هدفمون رو مشخص کنیم ببینیم اصلا چی می خوایم (مثلا می خوایم بچمون معتاد بشه!!!)
میام اعتیاد رو میذارم دم دست بچه یا میام میذاریمش تو یه اتاق در بسته تا کنجکاو بشه
نه دم دست می ذاریمش نه تو اتاق در بسته ؟
چیکار می کنیم؟
برای یافتن جواب لازمه که اول شخصیت بچه را بشناسیم کنجکاوه سادس با هوشه حرف گوش کنه حرف گوش نکنه
و بعد متناسب با خلق طرف وارد عمل میشیم تا به دامش بیندازیم!!!
کار فرهنگی یعنی من تو سن 7 سالگی به بابام گفتم بابا میدی سیگار بکشم؟گفت اره بیا بکش.من یه پک زدم.تا 10 دقیقه صرفه میکردم.الان 27 سالمه تو خونه دانشجویی وجای دیگه پای منقل هم بودم ولی لب به هیچی نزدم.کار فرهنگی باید تو جای خودش باشه و تاثیر گذار هم باشه.در ضمن باید بسترش هم فراهم باشه.
فرهنگ یعنی بدست اوردن هویت مشترک. فرهنگ یعنی داشتن غرور ملی به تمدن و قومیت های یک کشور در طول تاریخ تا همین حالا . فرهنگ یعنی فراهم آوری جایگاه مناسب برای بازتاب هنر های قومی . فرهنگ یعنی ایجاد امکانات برای اسایش عمومی در سطح کلان. برنامه ریزی فرهنگی هم به معنای «فرآيند تحت نظرداشتن و توجه به پيامدهاي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، آموزشي، زيست محيطي، سياسي و نمادين منابع فرهنگي شهر هست که فعلا اثری از اون در برنامه های دولت دیده نمیشه. بخاطر رعایت قوانین نمیشه اینا رو بیشتر توضیح داد.
چه چیزای قشنگی!!!
ولی ما دنبال راه حل عملی هستیم که مثلا هی می گید نیاز به کار فرهنگی هست یعنی چیکار کنیم بیام پوستر درست کنیم
بیام مسابقه محله بسازیم
گفتگوی فرهنگی و میز گرد ادبی از تی وی پخش کنیم یا ....
و دوست عزیز من از کسی دفاع نمی کنم اما اینکه می گی دولت کاری نمیکه و بی خیال هست رو من قبول ندارم
حرف حرف مجلس هست که .... رفتن داخل و....
این مجلس هست که باید جامعه رو درک کند و متناسب با جامعه بیاید قانون ها را اصلاح کنه و قانونی که در امروز جواب بدهد طرح کند
شاید بگید اون 12 نفر شورای چیز جلوششان را می گیرند
خوب اگه حرف اینا حرف باشه و برای ملت ملت میان پشتشون و...
ولی اینا فقط دنبال جیب خودشان هستند
اینجاس که من می گم از ایرانی بودنم خوشحالم اما .....
به نظر منم فرهنگ سازی باید از بچگی شروع بشه........اولین قدم ما هم شروع کردن از بچه های آیندمونه ........
اینکه روی بچه ها باید کار درست رو کار کردو به اونا یاد داد شکی نیست ولی کسی هم که سنش میره بالا میتونه رفتار های غلطشو ترک کنه!!
من خودم یکیش!!
شما با این حرفتون یک دریچه ی جدید باز کردید!
اومدم بگم
درسته که یک فرد بالغ هم می تونه تغییر کنه چون اگر تغییر نمی کرد خدا پروندشو می بست و...
و منظورم از کار فرهنگی کاری هست که ما بیام روی اشخاص پیدا کنیم برای نتیجه گرفتن! نه خود فرد روی خودش!
====================
اره اگر کسی کم کاری و کار فرهنگی نکرد ما نباید منتظر بمونیم
خودمون هم هستیم که می تونیم خودمان را درست کنیم و....
دقیقا مثل شما[/QUOTE
امروزه بچه ها از پدر و مادراشون مسائل فرهنگی رو بیشتر رعایت میکنن!
کار کردن روی اونا جواب میده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرهنگ چیست؟ ****کار فرهنگی چیست؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
به کودکان کار و کودکان زباله گرد پول ندین . | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | به عمل کار برآید یعنی چی؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
هماهنگترین کار گروهی ایرانیان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دنبال کار میگردم | گفتگوی آزاد | 18 |