کار در سرخانه !

nimania

عضو جدید
دوستان من دانشجوی ترم 7 مکانیکم (سیالات) با 30 واحد مونده که 19تا این ترم 11تا ترم بعد دارم،
با این شرایط پیشنهاد کارآموزی و بعد کار تو یه سردخونه بهم شده،به نظرتون این کارو قبول کنم؟:cry:
اصلا کار تو سردخونه خوب هست جای پیشرفت داره؟
دوستان اگه تجربه کار تو سردخونه دارین ممنون میشم اگه لطف کنید اینجا بیان کنید،بازم تشکر.;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرخونه پزشکی قانونی؟؟:eek:
آخه اونجا وسط مرده ها چه ربطی به سیالات داره-نکنه چون آدما میمیرن و سیال میشن فرستادنت اونجا:biggrin:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من دانشجوی ترم 7 مکانیکم (سیالات) با 30 واحد مونده که 19تا این ترم 11تا ترم بعد دارم،
با این شرایط پیشنهاد کارآموزی و بعد کار تو یه سردخونه بهم شده،به نظرتون این کارو قبول کنم؟:cry:
اصلا کار تو سردخونه خوب هست جای پیشرفت داره؟
دوستان اگه تجربه کار تو سردخونه دارین ممنون میشم اگه لطف کنید اینجا بیان کنید،بازم تشکر.;)

ببخشید من رابطه محل کارآموزی 1 واحدی رو با پیشرفت نفهمیدم، یکم ممکنه توضیح بدی!

nimania

عضو جدید
آقا منظورم سردخونه صنعتی مثل مواد غذایی به عنوان مسئول فنی تو این مایه ها بود :mad:

آخرین ویرایش:

nimania

عضو جدید
ببخشید من رابطه محل کارآموزی 1 واحدی رو با پیشرفت نفهمیدم، یکم ممکنه توضیح بدی!

آخه کسی که به من پیشنهاد داده واسه کارآموزی گفته بعد از تموم شدن درست همینجا نگهت می دارم می خوام ببینم کلا جای پیشرفت داره یا نه واسه کار بعد درسم جای دیگه ای رو انتخاب کنم !

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه کسی که به من پیشنهاد داده واسه کارآموزی گفته بعد از تموم شدن درست همینجا نگهت می دارم می خوام ببینم کلا جای پیشرفت داره یا نه واسه کار بعد درسم جای دیگه ای رو انتخاب کنم !
خوب اینم مثل کارمندی می مونه! فقط کارهای دولتی ( البته اگر به پست خیلی بالا بررسی تشویقی های خیلی خوب زیاد هست و همین پست های بالاتر.) و جای خصوصی که خودت صاحبش باشی جای پیشرفت داره.
ولی حالا نمی دونم شرایط اونجا چطور هست، ولی کارمند بخش خصوصی باشی نمی دونم پیشرفت رو چطوری باید معنی کنی!
البته ناگفته نمونه اگر قبول کردی باید کارت رو خوب و کامل انجام بدی حتی فراتر از وظیفت.
در کل اگر در شهری هستی که اوضاع کاریش خرابه همون رو بچسب ولم نکن، ولی اگر جایی به مثل اصفهان و زنجان هستی فقط برای کارآموزی خوبه و شاید یک خرده سابقه و نه بیشتر.