کارت هوشمند

memol_m

عضو جدید
می خواستم در مورد کارت های هوشمند و در مورد جنبه های نرم افزاری اون ها بدونم
کسی اطلا عاتی داره؟

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارت هوشمند

در مورد کارتهای هوشمند اگه بخوای بدونی بحث طولانی هست.
ولی چکیده اش در زیر میارم:
کارتهای اعتباری در جهان بر سه نوع خاص هستند : کارتهای مغناطیسی ، کارتهای چیپ دار IC ، کارتهای بارکد دار
که نوع سوم منسوخ شده و دو نوع اول بیشتر استفاده می شود.
تکنولوژی کارت سوخت بر مبنای کارت های چیپ دار است که توانایی نگهداری اطلاعات را در خود دارد و قابل برنامه ریزی است.
در مورد زیر ساخت های این شبکه می توان گفت که از خطوط تلفن استفاده می شود و انجام عملیات به دو صورت online,ofline به صورت همزمان هست و این قابلیت خوبی است .
سیستم عامل این شبکه به قول خود مسئولین توسط متخصصین داخلی نوشته شده و در مورد دیتابیس و برنامه کاربری اون اظهار نظرات متفاوتی هست.
در کل سیستم خوبی است ولی قابلیت هک شدن آن کم نیست .
اگر سوال دیگه ای داشتی بپرس.

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
memol_m گفت:
من در مورده کارت های هوشمند زیاد خوندم.من پروژه ای دارم در مورد کارت بلیط.می خوام بفهمم که برنامه نویسی این نوع کارت ها با چی انجام می شه.تا این جایی که خودم تحقیق کردم فقط به جاوا کارت برخوردم.حالا می خوام بدونم واقعاً از همین نوع تکنولوژی برای برنامه نویسی کارت باید استفاده بشه یا نه؟
اگه نظر بدین ممنون می شم.

مسلما نه تقریبا میشه با هر زبان برنامه نویسی اون را پیاده سازی کرد.
البته به نوع پلتفرم سخت افزاری ات تا حدودی بستگی داره.
به عنوان مثال سیستم شتاب اگه اشتباه نکنم با visual .net c# or c++ نوشته شده اگه سر ظهر یا آخر شب به ATM ها سری بزنی با خطا هایی مواجه می شی که زبان برنامه نویسی رو مشخص میکند البته بعضی از بانکها نیز تحت داس هستند که اطلاعات به صورت همسان به سیستم مادر ارسال می شود
یا
سیستم کارت تغذیه بیشتر دانشگاه ها تحت دلفی 7 راه اندازی شده.
البته سیستمی که شما می خوای بنویسی چون برای اتوبوس هست و به صورت بهینه باید باشد باید سعی کنی از میکرو کنترلر ها استفاده کنی و حدالامکان سیستم عاملش رو هم خودت بنویسی چون نمیشه توی هر اتوبوس یک کامپیوتر گذاشت .
در کل کاری که میخوای انجام بدی کار خوبی هست ولی یکمی کار داره چون همونطور که گفتم مراحل سخت افزاری هم داره

memol_m

عضو جدید
اگه ممکنه در مورد این که باید سیستم عامل رو خودم بنویسم توضیح بدین؟!

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلما شما نمی تونید از یک کامپیوتر در هر اتوبوس استفاده کنید پس باید سه کار انجام دهید :
1 - راه اندازی سیستم سخت افزاری برای خواندن کارت
2 - راه اندازی سیستم نرم افزاری برای عملیات محاسبه
3 - راه اندازی سیستم سخت افزاری برای نگهداری و راه اندازی نرم افزار

در قسمت اول سیستمی را برای خواندن و نوشتن اطلاعات روی کارت تنظیم می کنید
در قسمت دوم باید سیستمی باشد برای محاسبه و پردازش اطلاعات کارت و نوشتن روی آن
منظور از سیستم عامل همین نرم افزار هست که باید در یک سیستم سخت افزاری به صورت یکپارچه با سیستم کارت خوان عمل کند. در یک سیستم تک کاره ما سیستم عامل به مفهوم عام نداریم و همان نرم افزار که رابط ما با سخت افزار است به این مفهوم به کار می رود.
مانند یک سیستم مایکرو ویو - یا یخچال ساید - یا بیشتر سیستم های دیجیتال .
این نرم افزار بروی حافظه هایی پیاده سازی می شود که می تواند اطلاعات را نگه داشته و راه اندازی کند.
البته می تونی نرم افزارت رو در قالب سخت افزار پیاده سازی کنی که البته کار مشکلی هست و من اطلاعاتش رو ندارم.
اگه درس های اسمبلی - معماری - مدار رو به صورت حرفه ای یاد گرفته باشی نباید مشکلی داشته باشی.
امیدوارم توضیحات کافی باشه.

memol_m

عضو جدید
جاوا کارت

جاوا کارت

چند مطلب مربوط به جاوا کارت

پیوست ها

• javacard.rar
    128.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • JAVACARD2.rar
    128.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

yasin_d

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین اطلاعات خوبی جمع آوری کردی.
ولی این اطلاعات بیشتر در مورد کارت هست تا سیستم کارت خوان فکر کنم سیستم کارت خوان مهمتر باشه؟

zahrasoft

عضو جدید
اینجا یک forum علمی هستش. لطف کنید بحث رو منحرف نکنید.خیلی ها پروژشون موضوعش کارت هوشمند است.پس جاهایی که بحث علمیه جایی برای اینجور حرفا نیست.

abnuse

عضو جدید
با سلام
من میخواستم بدونم امکان کنترل کارت هوشمند غیر تماسی توسط اینفرارد موبایل نیز وجود داره

بالا