کاراموزی رشته مکانیک سیالات.
morteza-gh عضو جدید Aug 13, 2009 #3 baner گفت: کاراموزی رشته مکانیک سیالات. کلیک کنید تا باز شود... اگه می گفتید کدوم شهر هستید و کاراموزی رو برای چه زمانی میخواین شاید می تونستم کمکتون کنم!
baner گفت: کاراموزی رشته مکانیک سیالات. کلیک کنید تا باز شود... اگه می گفتید کدوم شهر هستید و کاراموزی رو برای چه زمانی میخواین شاید می تونستم کمکتون کنم!
farhang_760 عضو جدید Aug 14, 2009 #4 سلام سلام گزارش کار آموزی میخوای اگر اینو میخوای من یک مدل تو وبلاگم گذاشتم با این لینک برو با نحوه نگارشش آشنا شو گزارش کار آموزی
سلام سلام گزارش کار آموزی میخوای اگر اینو میخوای من یک مدل تو وبلاگم گذاشتم با این لینک برو با نحوه نگارشش آشنا شو گزارش کار آموزی
mm.salemi کاربر فعال Aug 16, 2009 #5 baner گفت: کاراموزی رشته مکانیک سیالات. کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز . من کارآموزی آماده در مورد برش با جت آب دارم که فکر می کنم به کارت بیاد. با من تماس بگیر. 09358037780 سالمی
baner گفت: کاراموزی رشته مکانیک سیالات. کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز . من کارآموزی آماده در مورد برش با جت آب دارم که فکر می کنم به کارت بیاد. با من تماس بگیر. 09358037780 سالمی