آره دقیقا
ولی یه چیزم هست
اونی که تمام عمر قراره تو زندان باشه اگه یه دوست خیلی خوب پیدا کنه زندگیش با وجود اسارت معنادار میشه
ببينم منظورتون كه ازدواج نبود!!!

مي خوام اين تاپيكم ختم به خير بشه بذارم برم

آره دقیقا
ولی یه چیزم هست
اونی که تمام عمر قراره تو زندان باشه اگه یه دوست خیلی خوب پیدا کنه زندگیش با وجود اسارت معنادار میشه
چرا اینقدر نا امید ؟در 20.5 سالگی اموختم مرگ بهتر از این زندگیست![]()
آره دقیقا
ولی یه چیزم هست
Man bara shekaste eshghi hanoz javonam.
Age in nimche eteghade be ghiamat nabod tardid nmikardam bara raftan.
Alan in matno ba mobile neveshtam chon pc dge az ekhtiaram kharej shode,
pas bye ta bad.
ببينم منظورتون كه ازدواج نبود!!!
مي خوام اين تاپيكم ختم به خير بشه بذارم برم![]()
شوخی میکنم
امیدوارم دیگه از این کارا نکنی
!
منم منظورم همین بود که گفتم نباید خودخواه بود چون ما زنده هستیم نه فقط برای خودمون بلکه برای خانواده ... دوستان ...
البته که نه
مگه تو زندان از این خبرا میشه
ولی اگه پول بیشتر بدی میشه آخر فیلمنامه رو عوض کرد مثل سریالای ایرانی بشه![]()
Man bara shekaste eshghi hanoz javonam.
Age in nimche eteghade be ghiamat nabod tardid nmikardam bara raftan.
Alan in matno ba mobile neveshtam chon pc dge az ekhtiaram kharej shode,
pas bye ta bad.
خوب همیشه اینجوری نیست. تو بعضی شرایط خود دوستی ارزشش بیشتر از اون دوست میشه. این میتونه جای فعل و فاعل رو عوض کنه
من تجربه کردم راه جالبی نیست خودکشی ... فقط بحثم سر شجاعتش بود:دی
مواظب خودت باش عزیزم![]()
Hala age khonevade va dostan nabodan taklif chie?
Yani hastan ama bodo nabodeshon dge mohem nabashe?
Natonestam javabe in posto nadam.
متوجه نشدم ...
مطمئن باش اگه زنده هستی حتما حکمتی تو کاره .منم چند وقت پیش از همه حتی خودم خسته بودم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم ذهنم سعی میکنه خاطرات خوب رو بیشتر یاداوری کنه که بهم امید بده پس وقتی تمام اعضای بدنم در تلاش هستن پس چرا من نباید با هماهنگ کردنشون به خودم زندگی زیبا رو هدیه ندمMan dge raftam, harfa kheili tekrari bodan, albate bara kasayi ke be in kar fekr nmikonan khob bodan, ama man kheili ba khodam kalanjar raftam ke be in natije residam.
Mamnon az hame khosusan tapikor ke ba didane tapikesh yeho khonam az khozabalate markez be josh omado baes shod tapic kharab she
یه اتفاقایی پیش میاد که کل زندگی آدم رو تغییر میده. مثل یه رابطه دوستی خاص که وقتی بوجود میاد معنای زندگی برا آدم تغییر میکنه. اونوقت دیگه آدم با اون معنا زندست نه بخاطر دوستش یا فامیلش
اونی که تو ذهنمه با جمله بیان نمیشه
Man dge raftam, harfa kheili tekrari bodan, albate bara kasayi ke be in kar fekr nmikonan khob bodan, ama man kheili ba khodam kalanjar raftam ke be in natije residam.
Mamnon az hame khosusan tapikor ke ba didane tapikesh yeho khonam az khozabalate markez be josh omado baes shod tapic kharab she
شاید این اتفاقی که میگی برای کسی پیش نیاد ... بعدشم ارزشی که پدر و مادر دارن خیلی بالاتر از این حرفاست ...
In formule khonevadeo dost ro man asar nakarde, hata oni ke to emzam goftam ham nashod, dge boridam bara hamine ke be zamino zaman joftak mindazam, hata az khodamam khaste shodam
Man dge raftam, harfa kheili tekrari bodan, albate bara kasayi ke be in kar fekr nmikonan khob bodan, ama man kheili ba khodam kalanjar raftam ke be in natije residam.
درسته با زمان حل نمیشه ولی با فکر کردن حل میشهبعضی چیزا با زمان حل نمیشه حتی فرصت اصلاح و انجام یه کاری که بگذره دیگه تمومه حتی وقتی ادم جوونه درد بعضی چیزا خیلی بیشتر از زمانه پیریه که حل شدنیم نیستن و میشه همون سوختنو ساختن
درسته با زمان حل نمیشه ولی با فکر کردن حل میشه
درسته
ارزش پدر و مادر بالاست. ولی بحثم سر این بود که فقط بخاطر پدر و مادر زنده بودن مثل سوختن و ساختنه. زندگی اگه معنا پیدا نکنه زنده بودن چه فاییده ای داره.
اون اتفاق فقط یه مثال بودکه میشه به چیزای دیگه ای هم بستش داد. حتی میشه اون اتفاق رو بوجود آورد...
به نظرم اگه زندگی رنگی نداره باید دنبال رنگ کردنش بود نه ترک کردنش
بعضی چیزا با زمان حل نمیشه حتی فرصت اصلاح و انجام یه کاری که بگذره دیگه تمومه حتی وقتی ادم جوونه درد بعضی چیزا خیلی بیشتر از زمانه پیریه که حل شدنیم نیستن و میشه همون سوختنو ساختن