چگونه در مقابل شکست عشقی ایستادگی کنیم ؟

titi-1900

عضو جدید
داری اشتباه خیلی از دختر ها رو تکرار میکنی
عشق و دوست داشتن واسه هر مردی به یه زن یه جور تقدس داره،که مانع میشه اون مرد میل جنسی شدیدی داشته باشه چه برسه به این که بره با یکی دیگه میل جنسی شو بر آورده کنه...
پیشنهاد منو جدی بگیر که واسه ی اون نقش کالا رو نداشته باش
و زودتر این رابطه رو تمام کن...
اگه بیشتر ادامه بدی ممکنه که با حرفای قشنگ بتونه به هدفش برسه خانوم ...

نمی ذارم به هدفش برسه . ولی از اونجایی که خیلی بهش دلبستم دارم سعی می کنم یا به دستش بیارم یا ازش متنفر بشم ..

نمی دونم کارم درسته یا نه . ولی می ترسم واقعا منو بخواد .

payam.safarian

عضو جدید
نمی ذارم به هدفش برسه . ولی از اونجایی که خیلی بهش دلبستم دارم سعی می کنم یا به دستش بیارم یا ازش متنفر بشم ..

نمی دونم کارم درسته یا نه . ولی می ترسم واقعا منو بخواد .

ببین یه مرد واسه به دست آوردن زن دلخواهش هر کاری می کنه...
اگه زیبایی ظاهر تو چشم اونو گرفته باشه بد نیست ،ولی اگه تنها دلیله بودش با تو همین باشه مطمئن باش که وقتی یه خانم زیبای دیگه ببینه همین حرفایی رو که به تو زده واسش تکرار می کنه
شما تصمیمه خودتو واسه ادامه ی این ارتباط گرفتی،هر چند من به از رابطه چشمم آب نمی خوره ولی در هر صورت احتیاط کن که بعدها پشیمونی سودی نداره...
اگه بازم خواستی مشورت کنی بهم پیام بده،فعلا باید برم...

titi-1900

عضو جدید
ببین یه مرد واسه به دست آوردن زن دلخواهش هر کاری می کنه...
اگه زیبایی ظاهر تو چشم اونو گرفته باشه بد نیست ،ولی اگه تنها دلیله بودش با تو همین باشه مطمئن باش که وقتی یه خانم زیبای دیگه ببینه همین حرفایی رو که به تو زده واسش تکرار می کنه
شما تصمیمه خودتو واسه ادامه ی این ارتباط گرفتی،هر چند من به از رابطه چشمم آب نمی خوره ولی در هر صورت احتیاط کن که بعدها پشیمونی سودی نداره...
اگه بازم خواستی مشورت کنی بهم پیام بده،فعلا باید برم...

ممنون . منم میرم . از نظر ظاهری زیبام . و متاسفانه خیلی وقتا این زیبایی دردسر ساز شده و اینجوری دارم عذاب می کشم . گرگ تا حالا زیاد اومده سراغم متاسفانه . . .

به مشاورت احتیاج دارم . ممنون . فعلا ..