a young Architect
عضو جدید
دوستان هر کس گرایشی که دوس داره(معماری،منظر،داخلی،سانحه،مطالعات معماری،اسلامی،...) و دلیلش برای انتخاب گرایش های معماری رو بگه.به بازار کار و ...و هم اگه احاطه دارید،اطلاعاتمون رو با بقیه سهیم شیم
.

سواد وتجربه در بازار کار اولین و آخرین حرفو می زنه . من خودم دستم تو کاره بهت میگم . سوادتو ببر بالا وتجربه کسب کن . همین .گرایش تو ایران کشکه !!!! حالا جای دیگه رو نمیدونم . مگه اینکه بخوای استادی محققی چیزی تو این مایه ها شی .کسی راجع به بازار کار گرایش ها اطلاع داره؟
من خودم مطالعات تاریخ معماری ایران رو دوس دارم ولی بازار کارش نمیدونم چه طوره.
تو موسسه های پژوهشی ازش استفاده میکنند یا نه؟
سواد وتجربه در بازار کار اولین و آخرین حرفو می زنه . من خودم دستم تو کاره بهت میگم . سوادتو ببر بالا وتجربه کسب کن . همین .گرایش تو ایران کشکه !!!! حالا جای دیگه رو نمیدونم . مگه اینکه بخوای استادی محققی چیزی تو این مایه ها شی .
اگر تهران باشید یا شهرستان فرق می کند.کلا زمینه ی کار منظر در شهرداری و سازمان زیباسازی و پارک ها و...است.یعنی معمولا مردم عادی پروژه ی منظر ندارند که به شما مراجعه کنند.در شهری که من زندگی می کنم خیلی زمینه ی کار برای منظرنیست.ولی اگر بخواهید خارج از کشور ادامه تحصیل بدهید منظر ممکن است بهتر باشد ولی از این جهت که منظر کلا یک تخصص جدید به شما اضافه می کند هم یک امتیاز است.هر چند تعداد واحدهایی که باید بگذرانید خیلی بیشتر از معماری -معماری است.سلام بچه ها..1سوال..بنظرتون منظر تو ایران جای کار داره؟من چندجا شنیدم معماری معماری خیلی بهتر از منظره..هم از نظر کار و آینده..هم مطالب درسیش..راهنمایی میخوام..
اگر تهران باشید یا شهرستان فرق می کند.کلا زمینه ی کار منظر در شهرداری و سازمان زیباسازی و پارک ها و....
خیلی ممنون از راهنماییتون..![]()
بازسازی رشته ی خوبیه استادتون هم کاملا راست گفته ، بازار کارشم تو بنیاد مسکنه بیشتر که واسه مقاوم سازیو اینجور برنامه ها بیشتر به کار میره، کلا هم 10 نفر شهید بهشتی میگیرهدوستان کسی راجع به گرایش بازسازی پس از سانحه اطلاعی داره؟ زمینه ی کاری خاصی در ادارات داره؟
یادمه استاد ما ازش تعریف می کرد و می گفت نیاز امروز تهران و خیلی از شهرهاست.موضوع درساش چیه؟
با چه رتبه ای و درصد اسکیسی میشه قبول شد؟
خب عزیزم از این بابت خیلی خوشحالی که هم مهندسی معماری داری هم ارشد مدیریت؟؟؟؟مدیریت پروژه رو انتخاب میکنم
چون از معماری خوشم نمیاد
ظرفیتش زیاد نیست(مثل معماری تابلو نشده)
بازار کارشم خوبه
از ایستایی هم خوشم میاد
اگه ارشد مدیرییت بگیرم هم مهندسی معماری دارم هم ارشد مدیریت
نه عزیزم اصلا خوشحال نیستم که مهندسی معماری دارم چون اومدن من به این رشته اشتباه بود و اگه ادامه بدمش ینی اشتباهو ادامه دادمخب عزیزم از این بابت خیلی خوشحالی که هم مهندسی معماری داری هم ارشد مدیریت؟؟؟؟
میشه یکی از حسناشو بگی ما هم بدونیم؟
اگه واقعا با مهندسی معماری میشه گلی به سر زد خب همین الان بزن دیگه چرا میری ارشد بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!