چه کسي تدريس مي کند ؟؟؟

mmihan

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
مي خواستم بدانم ايا کسي از دوستان حاضر است ساعاتي از روز را به يک بازمانده از تحصيل به صورت اينترنتي رياضي درس بدهد و هزينه اش را هم دريافت کند؟ با تشکر

f_azimi

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
مي خواستم بدانم ايا کسي از دوستان حاضر است ساعاتي از روز را به يک بازمانده از تحصيل به صورت اينترنتي رياضي درس بدهد و هزينه اش را هم دريافت کند؟ با تشکر
ریاضی چه مقطعی؟

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ميتونم خصوصي درس بدم از اينترنت نشدنيه ولي ماله چه مقطعي

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم میتونم ولی کی کجا چه مقطعی!!!!
در ضمن در مورد هزینه اصلا حرفشم نزن !!!!!"خوب دوستی به درد این زموناس "
;)

mmihan

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
با پوزش از تاخیر و تشکر از توجه شما عزیزان عارضم به خدمتتان
من ترک تحصيلي از اول دبيرستانم و خواندن رياضي را براي ادامه تحصيل نمي خواهم ان را فارغ از تحصيل رسمي و در حد کتب رياضي فيزيک دبيرستان و پيش دانشگاهي مد نظر دارم
با تشکر

f_azimi

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
من ترک تحصيلي از اول دبيرستانم و خواندن رياضي را براي ادامه تحصيل نمي خواهم ان را فارغ از تحصيل رسمي و در حد کتب رياضي فيزيک دبيرستان و پيش دانشگاهي مد نظر دارم
با تشکر

سلام من قطعا می تونم بهتون کمک کنم در ضمن من سابقه تدریس خصوصی دارم ;)

arnela

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
با تشکر
من هم می تونم کمکت کنم

habib koupal

عضو جدید
به نام خدا
با سلام

من اگه مایل باشند تدریس میکنم

habib koupal

عضو جدید
به نام خدا
با سلام

من اگه مایل باشند تدریس میکنم;)البته بدون هرینه