fatemeh-imani
عضو جدید
خوش به حالتتتتتتتتون!! من عاشق هامرممن یک دوو سی لو دارم یک دونه هم جیب هامر دارم از جفتش هم راضی هستم واصلا عوضشون نمیکنم البته جیب همرو تازه گرفتم

خوش به حالتتتتتتتتون!! من عاشق هامرممن یک دوو سی لو دارم یک دونه هم جیب هامر دارم از جفتش هم راضی هستم واصلا عوضشون نمیکنم البته جیب همرو تازه گرفتم
خودروی Roa رو دارن میفرستن کردستان عراق با اینکه قیمتش 4 تومنه باز با این حال فروشش خیلی کمه.از طرفی هم که محدودیت صادرات داریم
منم پرادو دارم 2در عاشقه ماشینمم !!
یه پرادو دارم
3 ساله
ازش راضیم
ولی اگه بفروشم دوباره همینو نمیخرم چون میخوام یه چیزی مثل سانتافه داشته باشم
ولی فعلا همینو دارم و راضیم
دوستانی که خودروی شاسی بلد(SUV) سوار میشن با این حجم قیمت.چه طور دلشون میاد این همه پول پای پرادو بدن؟من اگه همچین پولی داشتم فقط نیسان مورانو LE (طراحی)جدید میگرفتم.خیلی خیلی ماشین خوبیه![]()
نیسان مورانو قابلیت کنترل هرزگردی رو نداره یعنی اگر یه چرخش از سطح زمین جدا بشه تمام نیرو موتور به همان چرخ منتقل میشه .
عجیبه!!!!مگه میشه با اون همه پیشرفتگی اینجوری...
من اولین بارم بود که این رو فهمیدم. ممنون![]()
عجیبه!!!!مگه میشه با اون همه پیشرفتگی اینجوری...
من اولین بارم بود که این رو فهمیدم. ممنون![]()
اين يه نظر سنجي خيلي جالب و عالي هست كه تو همه كشوراي دنيا مرسوم هست
و توسط معتبرترين مراكز نظر سنجي انجام ميشه. براي مثال در آمريكا دانشگاه ميشيگان
گسترده ترين نظر سنجي رو تو كل ايلات متحده انجام ميده. و نتايجش هم براي خودروسازها
خيلي مهم هست
از مردم ميپرسن چه ماشيني دارين؟
چند ساله اون رو دارين؟
از چه چيزيش بيشتر خوشتون اومده؟(نقاط قوت)
از چه چيزيش بدتون اومده؟؟(نقاط ضعف)
.
.
.
و سوال اصلي باز هم از همین كمپاني اتومبيل ميخرين؟؟؟
با وجود اينكه تو ايران اين نظر سنجي به خاطر محدود بودن انتخاب ها معناي اصلي خودش رو نداره ولي بازم ميتونه مفيد باشه
مثلا الان ازرا داريم بعدش ميخوايم جنسیس بخريم يا برعكس
يا مثلا الان لوگان داريم بعدش ميخوايم زانتیا بگيريم
مثلا الان اپل آسترا داريم بعدش ميخوايم 206 بگيريم
به هر حال ميشه يه جورايي جواب داد
خب شما چه ماشيني دارين؟ راضين؟ بعدا هم دوباره همين رو ميخرين؟؟
میدونم شما هم مثله من حرصتون میگیرهخودروی Roa رو دارن میفرستن کردستان عراق با اینکه قیمتش 4 تومنه باز با این حال فروشش خیلی کمه.
سمند رو صادر میکنن 7 میلیون.فروشش توی محدوده ی 7 میلیونی نسبت به بقیه ی خودروهای 7 میلیونی خیلی کمتره.
همه ی کشورها اول ملت خودشون رو آدم حساب میکنن بعد بقیه ی کشورها رو،ولی توی ایران برعکسه.اول خارجی ها بعد ملت خودمون![]()
راستی شما کار میکنی؟
تو پرسیدی چه ماشینی دارینچه طور؟
این تاپیک زوری که نیست که همه باید جواب بدن.هرکی دوست داره جواب میده.تو پرسیدی چه ماشینی دارین
حالا من میپرسم کار میکنین:دی
بر همون منوال
اهااین تاپیک زوری که نیست که همه باید جواب بدن.هرکی دوست داره جواب میده.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها به نظرتون چه ماشيني بخرم ؟؟؟ | دنیای خودرو | 15 |