چه كسي باعث و باني اعتياد دركشور است؟!!

چه كسي باعث و باني اعتياد دركشور است؟!!

• مجموع رای دهندگان
    21
  • نظرسنجی بسته .

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان باعث باني اصلي اعتياد در كشور به نظر من در درجه اول خود حكومته .............كه از ورود مواد مخدر جلوگيري نميكنه.............حالا چرا الله اعلم..........فك كنم بابت ترانزيت مواد مخدر و فروش آن در كشور سود زيادي عايد حكومت ميشه...........چون هر سري كه ميگيرن سر سيم ثانيه فرد خاطي رو جريمه ميكنن............وميفرستن بيرون تا طرف به كار خودش ادامه بده..........وحكومت هم به فيض برسه.......البته ناگفته نماند جوانان هم مقصر هستن ولي اگر مواد مخدري در كشور نباش فرد معتاد يا مجبور ترك كنه يا كه ميميره.........كه افراد معتاد ترجيح ميدهن ترك كنن تا زنده بمانن..............به هر حال اين حكومت ميتونه سر سيم ثانيه........كساي رو كه در تظاهرات شركت كردن رو بگيره .......ولي اواني كه دارن تجارت مواد مخدر ميكنن رو نه ........خيلي عجيب!!!!!!!!!!
حالا شما بگيد چه كسي رو مقصر ميدونيد؟!!!!!!!!!!!

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من(..............................)مقصره.
بعدشم میگن چون هم مرزیم عادیه.....تا حالاشم خوب اومدیم......

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان باعث باني اصلي اعتياد در كشور به نظر من در درجه اول خود حكومته .............كه از ورود مواد مخدر جلوگيري نميكنه.............حالا چرا الله اعلم..........فك كنم بابت ترانزيت مواد مخدر و فروش آن در كشور سود زيادي عايد حكومت ميشه...........چون هر سري كه ميگيرن سر سيم ثانيه فرد خاطي رو جريمه ميكنن............وميفرستن بيرون تا طرف به كار خودش ادامه بده..........وحكومت هم به فيض برسه.......البته ناگفته نماند جوانان هم مقصر هستن ولي اگر مواد مخدري در كشور نباش فرد معتاد يا مجبور ترك كنه يا كه ميميره.........كه افراد معتاد ترجيح ميدهن ترك كنن تا زنده بمانن..............به هر حال اين حكومت ميتونه سر سيم ثانيه........كساي رو كه در تظاهرات شركت كردن رو بگيره .......ولي اواني كه دارن تجارت مواد مخدر ميكنن رو نه ........خيلي عجيب!!!!!!!!!!

به نظرم باعث و بانی اعتیاد در کشور، اول عاشقیه:D:D:D.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
استکبار جهانی و استعمار پیر انگلیس که میخوان جوونای مارو از راه بدر کنن!!!!:confused::confused:
آفرين خب حدس زدي ...........ولي فك كنم اشتباه حدس زدي:surprised::D

به نظر من(..............................)مقصره.
بعدشم میگن چون هم مرزیم عادیه.....تا حالاشم خوب اومدیم......
نظر شما هم خيلي عاليه..........ولي فك كنم خيلي فك كردي و نظر دادي:D:gol:

آخرین ویرایش:

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی گذشته از شوخی به نظرم هر سه گزینه یعنی حکومت ،خودشخص معتاد،خانواده باهم در این امر سهیم هستن ولی گزینه اول نقش بیشتری داره:smile:

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز

اااااااااا محمد جاوید ؟؟؟
اینقد بی انصاف نباش پسر
همه اینایی که گفتی مقصرن
حکومت هم زحمت زیادی بای گرفتن قاچاقچیا میکشه این همه شهید و ... تو درگیری های مرزی بین قاچاقچیای مواد مخدر و... ولی از این لحاظ مقصره که اگه یه فرد معتاد رو دستگیر کرد خانوادش میتونن وثیقه و.. بذارن درش بیارن به نظر من باید اونقد تو حبس بمونه تا مطمئن شن ترک کرده تو این دوره هم واسشون کلاس ضد مواد مخدر و ترک کردن بذارن تا بعد زندان نره سراغش
خانواده هام به خاطر افراط و تفریط هایی که برای آزادی بچه هاشون انجام میدن مقصرن و یا سیگار و قلیون کشیدن جلوی بچه هاشون خود فرد معتاد هم مقصره که با این همه اطلاع رسانی سراغش میره
ولی به نظر من حکومت تمام سعی خودش رو داره میکنه

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی گذشته از شوخی به نظرم هر سه گزینه یعنی حکومت ،خودشخص معتاد،خانواده باهم در این امر سهیم هستن ولی گزینه اول نقش بیشتری داره:smile:
كاملاً درست عزيز دل برادر:smile::gol:

چه قدر گفتم نرو تاپیک بعضیا!!!!!:w02:
نوشتن هم یادت رفت!!!!
نه عزيزم سكرتي جونم..اشتباه چاپي بود......شما به بزرگي خودت ببخش:D:gol:

برو بابا ........................................حیف این تاپیک که یو گذاشتی.واقعا که:razz:
تو هم كه هي..به ما گير بده بينيم خدا چي ميخواد.........:D:gol: بس ميخواستي يه همچين تايپيكي رو خورزو خان هوا كنه؟!:surprised::biggrin:

سمندون

عضو جدید
اینقد بی انصاف نباش پسر
همه اینایی که گفتی مقصرن
حکومت هم زحمت زیادی بای گرفتن قاچاقچیا میکشه این همه شهید و ... تو درگیری های مرزی بین قاچاقچیای مواد مخدر و... ولی از این لحاظ مقصره که اگه یه فرد معتاد رو دستگیر کرد خانوادش میتونن وثیقه و.. بذارن درش بیارن به نظر من باید اونقد تو حبس بمونه تا مطمئن شن ترک کرده تو این دوره هم واسشون کلاس ضد مواد مخدر و ترک کردن بذارن تا بعد زندان نره سراغش
خانواده هام به خاطر افراط و تفریط هایی که برای آزادی بچه هاشون انجام میدن مقصرن و یا سیگار و قلیون کشیدن جلوی بچه هاشون خود فرد معتاد هم مقصره که با این همه اطلاع رسانی سراغش میره
اولا به نظر من خود شخص معتاد
دوما شما مطمئنی ایران زندگی میکنی؟:surprised::surprised::surprised:

fahimeh_r

عضو جدید
چیزی که واضحه اینه که هم حکومت مقصره هم حکومت هم حکومت هم.......

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقد بی انصاف نباش پسر
همه اینایی که گفتی مقصرن
آبجي فاطمه بي انصافي چيه.......من فرد معتاد رو نگفتم.....من كسي رو كه داره با اين كار در ايران تجارت ميكنه و يه سري جوونا رو بدبخت ميكنه رو ميگم.....كه به محض اينكه ميگرن.....طرف يه جرميه سنگين ميده و مياد بيرون و دباره به شغل شريفش ادامه ميده.......قاچاقچي مواد لوازم آرايشي ولباس و دستگاههاي الكتريكي و مشربات الكلي رو ميگي ديگه؟!
ولي به هر حال نظر قابل احترامه:gol:ولي برا من قابل قبول نيست:smile:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم كه هي..به ما گير بده بينيم خدا چي ميخواد.........:D:gol: بس ميخواستي يه همچين تايپيكي رو خورزو خان هوا كنه؟!:surprised::biggrin:
ببخشید ناراحت نشو:cry:
اخه تاپیک جالبیه.وقتی دارم جدی حرف میزنم عصبانی میشم وقتی جواب درستی نشنوم.:razz:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا به نظر من خود شخص معتاد
دوما شما مطمئنی ایران زندگی میکنی؟:surprised::surprised::surprised:
آره عزيزم ايشون ايرانه
مرسي از نظري كه دادي:gol:

چیزی که واضحه اینه که هم حکومت مقصره هم حکومت هم حکومت هم.......
عزيزم بگو حكومت به توان سه خيال همه رو راحت كن:D

ببخشید ناراحت نشو:cry:
اخه تاپیک جالبیه.وقتی دارم جدی حرف میزنم عصبانی میشم وقتی جواب درستی نشنوم.:razz:
نه عزيزم چرا ناراحت؟!!..شوخي بود:Dخب اگه جالبه امتيازت كو؟!خب تو خوب ميشي:D:gol:

fahimeh_r

عضو جدید
اینقد بی انصاف نباش پسر
همه اینایی که گفتی مقصرن

شاید حکومت در ظاهر دستگیرشون کنه ولی بعد آزادشون میکنه من با چشمای خودم دیدم

fahimeh_r

عضو جدید
عزيزم بگو حكومت به توان سه خيال همه رو راحت كن:D

شایدم بیشتر از این حرفا

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجي فاطمه بي انصافي چيه.......من فرد معتاد رو نگفتم.....من كسي رو كه داره با اين كار در ايران تجارت ميكنه و يه سري جوونا رو بدبخت ميكنه رو ميگم.....كه به محض اينكه ميگرن.....طرف يه جرميه سنگين ميده و مياد بيرون و دباره به شغل شريفش ادامه ميده.......قاچاقچي مواد لوازم آرايشي ولباس و دستگاههاي الكتريكي و مشربات الكلي رو ميگي ديگه؟!
ولي به هر حال نظر قابل احترامه:gol:ولي برا من قابل قبول نيست:smile:

نه داداش منظورم از قاچاقچی قاچاقچی مواد مخدر هم هست
بله منم با نظر شما موافقم به نظر منم چرا باید اینقد راحت گرفته بشه کسی که به خاطر این جرم دستگیر میشه نباید با جریمه و وثیقه ازاد بشه
من خودم با چشمای خودم یه همچین قضیه ای رو دیده بودم یکی از همسایه هامون تو فامیلشون یه قاچاقچی مواد مخدر بوده همه فامیل هم میدونستن و لو نمیدادن آخه چرا نمی دونم
از اونطورف این اقاهه یه بار دستگیر شده بود و حبس کشیده بود ولی اینقد روش وا شده بود که تو صندوق ماشینش
کیسه کیسه مواد مخدر حمل میکرده و تو خیابون هم با اون ماشین گشت میزده منم منظورم همین بود چا باید در این مورد راحت گرفته بشه البته منظورم این نیست که دست حکومت با اینا تو یه کاسست این مشخصه
ولی به نظرم اینجای قانون اشتباه نوشته شده

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله منم با نظر شما موافقم به نظر منم چرا باید اینقد راحت گرفته بشه کسی که به خاطر این جرم دستگیر میشه نباید با جریمه و وثیقه ازاد بشه
من خودم با چشمای خودم یه همچین قضیه ای رو دیده بودم یکی از همسایه هامون تو فامیلشون یه قاچاقچی مواد مخدر بوده همه فامیل هم میدونستن و لو نمیدادن آخه چرا نمی دونم
از اونطورف این اقاهه یه بار دستگیر شده بود و حبس کشیده بود ولی اینقد روش وا شده بود که تو صندوق ماشینش
کیسه کیسه مواد مخدر حمل میکرده و تو خیابون هم با اون ماشین گشت میزده منم منظورم همین بود چا باید در این مورد راحت گرفته بشه البته منظورم این نیست که دست حکومت با اینا تو یه کاسست این مشخصه
آفرين دخمل خب حالا شد....بس قبول داري كه اينجاي قانون غلطه:gol:

آها....... این دیگه جزو اسراره....

طرف اعدامی بوده ولی عفو...........خورد
اسرار راز بقاء...........ايول فهميدم چي ميگي.....منم ديدم:smile:

fahimeh_r

عضو جدید

آها قانونو کی مینویسه؟؟؟؟

آفرین سران قانون

nimaparham

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قسمت فکر کنم تو متن شما جا افتاده

پاکستان بیشترین مرز مشترک نسبت به ایران داره اما اونجا 6 درصد معتاد وجود دارد اما در ایران 15 درصد و بیشترین در جهان
چه دستهایی باعث میگردد که چنین باشد؟

بالا