چند نکته خوندنی

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خانم ها جور دیگر خواب می بینند؟
حتما شما هم تا به حال از خواب هایی که اطرافيانتان ديده اند شنیده اید، اما بد نیست بدانید که دانشمندان دریافته اند خواب هایی که زنان و مردان می بینند با هم فرق می کند.
چندی پیش یک مجله آلمانی به نقل از دانشمندان این کشور نوشت که جنسیت مختلف خانم ها و آقایان موجب می شود که این افراد خواب های شبانه را به گونه ای متفاوت ببینند.
زن ها بیشتر در رویاهای شبانه خود اتفاقاتی را که در آن مسائل احساسی وجود دارد و همچنین اعضای خانواده شان را مشاهده می کنند و این در حالیست که آقایان در بیشتر مواقع مسائلی مربوط به شغل خود و همچنین مسائل غیر احساسی و خشن را در خواب می بینند.
این طور که بررسی ها نشان داده، رویاهای شبانه مردان بیشتر مربوط به درگیری های فیزیکی می شود و در مقابل آنها، زنان بیشتر خواب هایی در مورد نرسیدن به اهداف و همچنین محل کار خود را می بینند.
دانشمندان می گویند چون خانم ها بیشتر از آقایان محل کار خود را دوست دارند، به همین دلیل بیشتر از آنها خواب های این چنینی می بینند.
بررسی های یاد شده که طی 40 سال گذشته انجام شده، نشان می دهد تفاوت های جنسی مهم ترین عاملی است که موجب می شود زن ها و مرد ها نتوانند خواب های یکسان ببینند.

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ریشه اصطلاح زیرآب زدن

ریشه اصطلاح زیرآب زدن

ریشه اصطلاح
زیرآب زدن

زیرآب ، در خانه های قدیمی تا کمتر از صد سال پیش که لوله کشی آب تصفیه شده نبود معنی داشت . زیرآب در انتهای مخزن آب خانه ها بوده که برای خالی کردن آب ، آن را باز می کردند . این زیرآب به چاهی راه داشت و روش باز کردن زیرآب این بود که کسی درون حوض می رفت و زیرآب را باز می کرد تا لجن ته حوض از زیرآب به چاه برود و آب پاکیزه شود.
در همان زمان وقتی با کسی دشمنی داشتند. برای اینکه به او ضربه بزنند زیرآب حوض خانه اش را باز می کردند تا همه آب تمیزی را که در حوض دارد از دست بدهد.
صاحب خانه وقتی خبردار می شد خیلی ناراحت می شد چون بی آب می ماند .این فرد آزرده به دوستانش می گفت : " زیرآبم را زده اند."
این اصطلاح که زیرآبش را زدند ریشه از همین کار دارد که چندان دور هم نبوده است.​
منبع:www.iran-iran.ir

pune

عضو جدید
ولي من اصلا خواب نمي بينم شايد سالي يك بار اونم خواباي وحشتناك.
فكركنم من جزاستثناهام:surprised:

آتشگاه

عضو جدید
شما خواب می بینی ولی یادت نمیمونه چون سانسورگر ذهنت خیلی قویه
با یه سری تمرینات می تونی خوابهات یادت بمونه

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولي من اصلا خواب نمي بينم شايد سالي يك بار اونم خواباي وحشتناك.
فكركنم من جزاستثناهام:surprised:
ها شاید اصلا بیدار نشدی همه اون چیزایی که میبینی خوابه:eek: چی گفتم:confused:
شما خواب می بینی ولی یادت نمیمونه چون سانسورگر ذهنت خیلی قویه
با یه سری تمرینات می تونی خوابهات یادت بمونه
میشه این سری تمریناتو بگین لطفا:w10:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اين جمله تون خيلي باحال بود . :gol:
قابلی نداشت مال شما خیلی باحال تربود