چند نکته برای داشتن عکس های زیبا در شب عروسی

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
شب عروسی مهم ترین شب زندگی هر کسی میباشد همه چیز باید بهترین باشد لباس – آرایش – موزیک – غذا – پذیرایی – و...........بعد از مدتی همه چیز فراموش میشود و تنها چیزی که باقی می ماند عکس های عروسی است پس چکار کنیم که تنها یادگار شب عروسی بهترین باشد . با رعایت این نکات میتوانید عکس های زیباتری داشته باشید .
1 – از کرم ضد آفتاب استفاده نکنید حتی مطمئن شوید که کرم مرطوب کننده و کرم پودری که مصرف میکنید حاوی ماده ضد آفتاب نباشد زیرا این ماده در مقابل نور پروژکتورها و فلاش دوربین مثل نور خورشید عمل میکند و نور آنها را به طرف خودشان منعکس میکند در نتیجه صورت شما در عکس سفید گچی و بی روح به نظر می آید .

2 – حتمأ زیر کرم پودر کرم مخصوص پایه ( پرایم ) را بزنید تا نا صافی ها و منافذ پوست را بپوشاند و کرم پودر روی آن خوب بخوابد سپس روی کرم پودر از پودر صورت استفاده کنید تا پوست تان در عکس هایی که از نزدیک گرفته میشود صاف و یکد ست باشد .

3 – اگر می خواهید عکس های سیاه و سفید بگیرید یادتان باشد که روژ گونه تیره نزنید زیرا گونه های شما در عکس ها طوسی به نظر می آیند باید از روژ گونه هایی که به رنگ طبیعی هستند و رنگ آنها نزدیک به رنگ پوست خودتان است استفاده کنید .
بانوان

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این تالار برای هم اندیشی و بحث و گفتگوست. در حالی که اکثر تاپیکهای شما اطلاع رسانی است و فاقد تناسب با معیار های این تالار هست. شما از امکانات این تالار بشکل مجله یا روزنامه استفاده میکنی. هیچیک از تاپیکهای شما مناسبتی با این تالار نداره. بازم بهتره خودتون یه فکری بکنید.

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تالار برای هم اندیشی و بحث و گفتگوست. در حالی که اکثر تاپیکهای شما اطلاع رسانی است و فاقد تناسب با معیار های این تالار هست. شما از امکانات این تالار بشکل مجله یا روزنامه استفاده میکنی. هیچیک از تاپیکهای شما مناسبتی با این تالار نداره. بازم بهتره خودتون یه فکری بکنید.

حداقل تلاش نکردم که بچه های باشگاه رو از این فروم فراری بدم.:mad:
اگه می خوای بیشتر توضیح بدم به مدیرای فروم:razz:

[h=2]سلام[/h]
سلام
یه سایت آروم و بدور از جنجال و کاملا علمی و مفرح رو راه انداختیم که داره کم کم تکمیل میشه.. لطفا از سایت دیدن فرمائید و اگر مایل بودید عضو شوید. در ضمن اون اطلاعیه راجع به جذب مدیر رو هم مطالعه کنید.اگه عضو شدید لطفا اسم منو بنام yaser-tan بعنوان معرف بنویسید تا تو لیست من باشید و من بتونم بخوبی در خدمت شما باشم.
از این لینک اختصاصی استفاده کنید:
http://forum.nikacomputer.ir/member....er&referrer=38
لطفا به شیما هم اطلاع بده که بیاد و عضو بشه. مرسی​

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حداقل تلاش نکردم که بچه های باشگاه رو از این فروم فراری بدم.:mad:
اگه می خوای بیشتر توضیح بدم به مدیرای فروم:razz:

سلام

سلام
یه سایت آروم و بدور از جنجال و کاملا علمی و مفرح رو راه انداختیم که داره کم کم تکمیل میشه.. لطفا از سایت دیدن فرمائید و اگر مایل بودید عضو شوید. در ضمن اون اطلاعیه راجع به جذب مدیر رو هم مطالعه کنید.اگه عضو شدید لطفا اسم منو بنام yaser-tan بعنوان معرف بنویسید تا تو لیست من باشید و من بتونم بخوبی در خدمت شما باشم.
از این لینک اختصاصی استفاده کنید:
http://forum.nikacomputer.ir/member....er&referrer=38
لطفا به شیما هم اطلاع بده که بیاد و عضو بشه. مرسی​
این اطلاعیه رو به همه مدیران هم فرستادم. دعوتنامه برای عضویت در یه سایت به معنی فراری دادن نیست. مگه همه کاربران فقط تو یه سایت عضویت دارند؟ افکار شما منفی و مغشوش هست دوست عزیز. هر کسی میتونه همزمان توصد تا سایت هم عضو باشه. البته هنوز هم اون دعوت من سر جاشه.
شما فقط سعی کن مطالبی رو که میزنی تو تالار مناسبشون بزنی . مرسی