من آيهاي تو قرآن نديدم كه صيغه رو تشويق كنه يا حتي مجاز اعلام كنه.
امام صادق (ع): در كلام خداوند است كه آنچه خدا بر مردم گشايشي فرستد. كسي نميتواند جلوي آن را بگيرد.(ما يفتح الله للناس من رحمه فلا ممسك لها) سپس امام صادق (ع) مي فرمايند: منه المتعه يكي از آنها صيغه كردن است.
مستدرك الوسائل ج14
*صالح بن عقبه از پدرش نقل مي كند: به امام صادق (ع) گفتم: آيا متعه (ازدواج موقت) ثواب هم دارد؟ فرمودند: «اگر شخص متعه كننده با اين كار رضايت خداوند و مخالفت منكران اين كار را خواسته باشد. خداوند براي هر كلنمهاي كه با متعه صحبت ميكند. يك حسنه برايش ثبت ميشود و در هنگام غسل خداوند به اندازه آبي كه از موهايش ميگذرد گناه او را پاك ميكند» پرسيد: به اندازه موهايش؟ فرمودند «آري به اندازه موهايش». شهوت مقدس
وسائل ج 14/لئاليج3/من لايحضر ج3
*امام صادق(ع): هنگامي كه پيامبر (ص) به معراج رفت فرمود: جبرئيل نزد من آمده و گفت : اي محمد (ص) خداوند تبارك و تعالي ميفرمايد: من گناهان زناني را كه از امت تو متعه شوند بخشيدم.
رسائل ج14/لئاليج3/من لايحضر ج3
*انجام دهندگان متعه هنگامي كه غسل را تمام كردند خداوند از هر قطره آبي كه از او فرو ميريزد. يك فرشته ميسازد كه تا روز قيامت خداوند را تسبيح و تقديس مينمايد و ثواب آن را به غسل كننده مي دهد.
لئالي ج3 ص243
*در خلاصه الاخبار از پيامبر اكرم (ص) نقل شده كه يك روز به يارانش فرمود: «برادرم جبرئيل از پروردگارم برايم هديهاي آورد كه خداوند به هيچ يك از پيامبران پيش از من هديه نكرده بود و آن متعه زنان است.
لئالي ج3 ص243
*پيامبر اكرم (ص): دو نفري كه ازدواج موقت مي نمايند هنگامي كه با هم صحبت ميكنند كلام آنها تسبيح خداوند است و هنگامي كه دست همديگر را گرفتند گناهانشان از ميان انگشتانشان فرو مي ريزد. هنگامي كه يكي از انها ديگري را ميبوسد خداوند براي هر بوسه ثواب يك حج و عمره را ميدهد و هنگامي كه از هم جدا ميشوند خداوند براي هر دوي آنان به هر لذت و شهوتي كه بردهاند حسنهاي به بزرگي كوههاي بسيار بلند در نامه عملشان مينويسد و هنگامي كه بلند شده و غسل كردند خداوند گناهان آنان را ميبخشد وآبي بر مويي از موهايشان مرور نميكند مگر اينكه خداوند براي هر يك از آنها ده ثواب نوشته و ده گناه محو كرده و ده درجه بالا ميبرد.
پس پيامبر (ص) فرمودند: و براي هر كسي كه پيوند بين آنها را ايجاد كرده باشد همين ثوابها خواهد بود و در ادامه فرمودند يك درهم (خرج براي) متعه از هزار درهم كه در راه خدا خرج شود برتر است به خدا سوگند كه متعه برتر است و آن چيزي است كه قران درباره آن سخن گفته و سنت بر آن جاري شده است.
لئالي الاخيارج1 ص244
*از سلمان فارسي و مقداد و عمار ياسر رضوان الله عليهم اجمعين مرويست رسول خدا (ص) فرمودند: هر گاه مردي با متعه خود بنشيند فرشتهاي بر ايشان نازل ميشود و ايشان را پاسباني ميكند تا اينكه از آن مجلس برخيزند و حق تعالي به فرشتگان ميگويد: نظر كنيد به اين دو بنده من و گواه باشيد كه من ايشان را آمرزيدم. پس اميرالمومنين (ع) برخواست و گفت: يا رسول الله! چيست جزاي (پاداش) كسي كه در اين باب سعي كند؟ (يعني واسطه شود)
فرمود: براي او ثواب مرد متعه كننده و زن متعه شوند است يا علي! متمتع و ممتمتعه از غسل فارغ شوند. به هر قطره كه آب از بدن آنها ميچكد حق تعالي ملك و فرشتهاي بيافريند كه تسبيح و تقدس خداي سبحان كننده و ثواب آن را براي آن دو نفر غسل كنده باشد. يا علي! هر كه اين سنت را سبك گيرد و آنرا احيا نكند او از امت من و از شيعه تو نمي باشد و من از او بيزارم.نسيمي از بوستان دوست ص380
*اباب بن تغلب از امام صادق (ع) سوال مي كند: اگر زن زيبايي ديده شود كه راضي به ازدواج موقت باشد؛ ولي معلوم نيست شوهر دارد يا نه چه بايد كرد؟ حضرت فرمودند: لازم نيست تحقيق كني حرف او كه ميگويد شوهر ندارم براي تو كافي است.
كتاب متعه شيخ مفيد حديث 37
*امام صادق(ع): سخت ترين مردم جهت عذاب در قيامت زناكارانند.
ثواب الاعمال ص600
*در روايات فراواني داريم كه زنا موجب از بين رفتن نورانيت صورت، فقر، مرگ زود رس، خشم خدا، دشواري حساب قيامت، جاودانگي در آتش، مرگ ناگهاني، حبس رزق و آشكار شدن زلزله ميشود.
بحارالانوار ج 76
*پيامبر اكرم (ص): ان محرم الحلال كمحلل الحرام؛ آنكه حلال را حرام ميكند مانند كسي كه حرام را حلال مي كند.
نهجالفصاحه ص208
*عمربن خطال خليفه... ميگويد: دو متعه كه در زمان رسول خدا حلال بودند و من از آن دو نهي كردم! و هر كس مرتكب آن دو شود او را عقاب مي كنم! (در جايي ديگر ميگويد سنگسارش ميكنم).
الغدير ج6 ص213
*رسول خدا (ص): بعثت بالحنيفيه السمحه و من خلف سنتي فليس مني. من ديني آسان و ساده آوردهام و هر كه با روش من مخالفت كند از من نيست.
حديث1092 نهج الفصاحه
*پيامبر اسلام (ص): ما من عبد استحيا من الحلال الا ابتلاه الله بالحرام؛ هر كه از حلال شرم كند خدا وي را به حرام مبتلا كند.
نهج الفصاحه ص208
*امام صادق (ع): زماني كه مردي به زور از زني كام بگيرد. يك ضربه با شمشير به او زده ميشود خواه با آن بميرد يا زنده بماند.
ميزان الحكمه ج4 ص243
*مطابق روايت انوار المجالس حضرت صادق (ع) فرمود: كه متعه كردن در دين ما و دين پدران ما است. پس هر كس آنرا انكار كند به تحقيق كه انكار كرده است دين ما را و به دين غير ما معتقد شده است.
رسول خدا (ص): هر كس يكبار متعه كند يك سوم او از آتش جهنم آزاد ميشود و هر كس دوبار متعه كند دو سوم او از آتش جهنم آزاد ميشود و هر كس سه بار متعه كند تمام بدن او از آتش جهنم آزاد ميشود.
*از امام صادق (ع) سوال شد آيا رسول خدا متعه كرد؟ فرمود : آري.
*روايت است كه: ان المومن لا يكمل حتي يتمتع؛ مومن كامل نميشود تا اينكه متعه انجام دهد.
من لايحضر ج3/وسائل ج140
*هشام بن سالم از امام جعفر صادق (ع) نقل ميكند كه آن حضرت فرمودند: مستحب است كه مرد متعه كند و براي مردان شما دوست ندارم كه از دنيا بدون اينكه حتي يكبار متعه كرده باشند.
وسائل ج14 باب 2 حديث7
*ابو بصير ميگويد بر امام جعفر صادق (ع) وارد شدم او به من فرمود: اي بومحمد! آيا از هنگامي كه نزد خانوادهات خارج شدهاي متعه كردهاي؟ گفتم : نه فرمودند: چرا؟ گفتم: به اندازه كافي توانايي مالي ندارم. حضرت دستور دادند يك دينار به من بدهند و فرمودند : تو را قسم ميدهم كه به خانه نروي مگر اينكه اين كار را انجام دهي.
وسائل ج14 باب 2 حديث140
*امام كاظم (ع): زياده روي در متعه نكنيد و سنت را بر پا نگهداريد و آن شما را از همسرانتان باز ندارد و موجب عصبانيت آنها و انكار حق توسط آنها نشويد تا به امر كنندگان بر اين كار لعنت بفرستد.
كتاب متعه شيخ مفيد ص 34
*زراره بن اعين از امام باقر (ع) نقل ميكند كهع : سرگرمي مومن در سه كار است: 1متعه زنان، 2شوخي با دوستان و برادران، 3نماز شب.
ازدواج موقت- نياز امروز- عباس زاده
*جميل بن صالح ميگويد: بعضي از شيعيان امام صادق (ع) عرض كردند: چيزهايي (شك و شبهه يا اذيت و آزار مردم يا ترس از مخالفين) از متعه به ما رسيده است و ما سوگند خوردهايم كه هرگز متعه نگريم. امام به ايشان فرمودند: اگر شما اطاعت خدا را نكنيد درحقيقت معصيت كردهايد.
وسائل ج14 باب 3 حديث2
*امام صادق (ع): از ما نيست كسي كه به رجعت ما معتقد نباشد و متعه را حلال نداند.
فروغ كافي ص7
*حميري به امام زمان حضرت مهدي (عج) نوشت و از آن حضرت سوال كرد: مردي كه شيعه است و متعه را حلال ميداند و اعتقاد رجعت دارد همسري دارد. همسري خوب كه در تمام كارها او را كمك كار است و لذا با او عهد كرده است كه هرگز بر او همسر ديگري نگيرد و ازدواج موقت نكند و خلاصه با وجود او كس ديگر را نخواهد و به اين عهد نوزده سال پايبند است و به عهد و قولش عمل كرده است و چه بسا مسافرت رفته و مدت زيادي دور از منزل خود بوده است و به قول خود پاي بند مانده و تعه نگرفته است و مشغوليت به برادران، اولاد، خدمه، كارگزاران و اطرافيان هيچ فرصتي به او نداده تا به فكر متعه بيفتد. متعه را حرام نمي داند بلكه متدين به آن است؛ ولي چون همسر خود را مِيخواهد و دوستش دارد براي حفظ او و خودش متعه نميگيرد و اين ارزش را دوست دارد.
آيا او براي ترك متعه گناه كرده است؟ از طرف حضرت جواب رسيد: براي اين كه قسم به معصيت خدا خورده است لازم است خدا را اطاعت كند و يك دفعه هم شده متعه بگيرد.
بحار ج100ص298/كتاب متعه شيخ مفيد ص48
*امام صادق (ع):
خداي تعالي شراب و هر مسكر را بر شيعه حرام كرده است و در عوض بهايشان متعه را داد.
*امام صادق(ع): هر كس كه ازدواج موقت كند و بعد غسل كند. از هر قطرهاي كه از آب غسل ميچكد خداوند هفتاد ملك را خلق نمايد كه تا روز قيامت براي او طلب آمرزش و بخشش نمايد كه تا روز قيامت براي او طلب آمرزش و بخشش نمايند و تا روز قيامت بر كسي كه از اين عمل دوري كند لعنت ميفرستند.
وسائل الشيعه ج14 ص444-447
*از امام صادق (ع): نقل شده كه زن نود و نه بار بيشتر از مرد لذت و شهوت را احساس ميكند ولي خداوند او را به رشته حيا مقيد كرده است.
كتاب آشتي ازدواج ص90
*عيسي بن يزيد ميگويد: به امام باقر (ع) نوشتم كه زني در منزل مردي خدمت ميكند مرد دوست ندارد به نامحرم نگاه كند و لذا از او تقاضا كرد كه به عقد موقت او در بيايد و زن به شرطي كه با او همخوابه نشود قبول ميكند. آيا اينگونه شرط درست است؛ حضرت در جواب او نوشتند: عيبي ندارد شرط درست است زيرا صيغه عقد، ازدواج موقت است (اين شرط در عقد دائم صحيح نيست)
كتاب متعه شيخ مفيد حديث35
*رسول خدا (ص): هر كه راضي به متعه شدن دختر و خواهر و مادر و عمه و خاله و خويشان خودش نشود نميرسد به او شفاعت من.
*رسول خدا (ص): هر كه از دنيا برود و متعه نكند بدمنظر و بدهيبت باشد مانند كسي كه بيني او را بريده باشند.
در كمتاب مجمع البحرين اين عباس روايت كرده است:
نيست متعه مگر رحتمي كه خداوند آن رحمت كند امت محمد (ص) پس اگر عمر آنرا نهي نكرده بود هيچ كس زنا نمي كرد مگر شقي و بدبخت.
*بكر بن حمد ميگويد از امام صادق (ص) در مورد متعه سوال كردم فرمود: من دوست ندارم مرد مسلماني را كه از دنيا خارج ميشود و يكي از سنتهاي پيامبر را انجام ندهد.
من لايضر ج3
1- پس از نظر شما بیشتر مسلمانان جهان که اهل تسنن هستند جاهلند!!!
2- پس از نظر شما شیعیانی که این قضیه رو قبول ندارند وتقبیح می کنند نیز سیاسی گری را به دین اسلام ترجیح می دهند!!!
3- پس نتیجه می گیریم از جهان چند ملیاردی فقط چند ملیون آدم فهمیده و با شعور مانند شما پیدا می شوند!!! و ما بقی که ماییم بی شعوریم.
4- در ضمن از نظر شما بحث به سرعت تمام شد!!! پس یعنی با چند جمله هم چند ملیارد نفر را هم محکوم، هم ارشاد، هم مجازات و هم ناسزا گفتید!!!
نتیجه گیری اخلاقی: بنده دوست دارم آدم با شعوری مانند شما نگردم

و در همان جهالت خود باقی بمانم

و صیغه را نه به خاطر خلیفه دوم، بلکه به خاطر جنبه عقلی مسئله تقبیح کنم، و بسیار بسیار خوشحال از این جهالتم.
صدق الله العظیم
1- من نظر خودم را گفتم که فکر میکنم درسته با دلایلی که عرض کردم
2- حتما اونا هم دلیل دارند... اونایی هم که باهاشون مخالفن دلیل دارن... باید دید دلیل که محکمتره
3- کسی چنین حرفی نزد
4- منظورم حرف شما بود که نتیجه گیری کردید آفرینش انسان اساسا بی معناست . پس به نظر شما چند ملیارد آدم با شعورند و نعوذ بالله خدا نمیدونسته چی کار داره میکنه ؟
آفرینش انسان اساسا بی معنا است.