چه سوال سختییییفرض كنيد چند دقيقه بيشتر از عمرتون باقي نمونده اولين كاري كه ميكنيد چيه ؟
حلاليت مي طلبيد از دوستان
به خانواده زنگ ميزني
دعا ميخوني
گريه ميكني
كاري نميكني ؟
فرض كنيد چند دقيقه بيشتر از عمرتون باقي نمونده اولين كاري كه ميكنيد چيه ؟
به خانواده زنگ ميزني
دعا ميخوني
گريه ميكني
كاري نميكني ؟
واقعنااااااااااااااا....ولی خب نگفتن چند دقیقه دقیقن..........شاید منظور 120 دقیقه باشه خب.......
از اون حرفا بودآآآآآآآآ
تو چن دقیه فقط میتونی اشهدتو بگی :| عمرا اگه بتونی بیشتر کاری کنی بخصوص تو اون لحظات زبونتم میگیره و عزرائیلم بالا سرت وایساده هی میگه زودباش قیچیش کن بریم![]()
از اون حرفا بودآآآآآآآآ
تو چن دقیه فقط میتونی اشهدتو بگی :| عمرا اگه بتونی بیشتر کاری کنی بخصوص تو اون لحظات زبونتم میگیره و عزرائیلم بالا سرت وایساده هی میگه زودباش قیچیش کن بریم
واقعنااااااااااااااا....ولیخب نگفتن چند دقیه دقیقن..........شاید ممظور 120 دقیقه باشه خب.......
منم این حرفتون رو قبول دارم
با مونا جوونم کاملا موافقممممممممم

یععنی معیارای زمانیتون تو حلق اتی :دی
یعنی 120 دقیقه واسه شما چن دقیقس![]()
حالا چرا اتی؟؟!!!!!بیچاره اتی........خب دیگه...حالا ماخودمون میدونیم وجناب عزرائیل.....
(ولی خدایی به خاطر با جنبه بودنشه وگرنه تو حلق دیوار هم بگی ممکنه به دیوار بربخوره)فرض كنيد چند دقيقه بيشتر از عمرتون باقي نمونده اولين كاري كه ميكنيد چيه ؟
به خانواده زنگ ميزني
دعا ميخوني
گريه ميكني
كاري نميكني ؟

هیچکدوم...
ذوق میکنم....
ذوق مرگ که میگن پس شومایی![]()
دنبال یه بلوک به قول مدار منطقی don't Care میگشتم چیزی غیر اون به ذهنم نرسید(ولی خدایی به خاطر با جنبه بودنشه وگرنه تو حلق دیوار هم بگی ممکنه به دیوار بربخوره)
درد مشترک که میگن همینه.....بعله...مرگم ذوق داره....بخدا تو این دوره زمونه مرگ ذوق داره...

موافقم باهاتون...اتی خیلی باجنبه اس...بهش تبریک میگم

درد مشترک که میگن همینه.....
خوب یاد بگیرید........![]()
هیچکدوم...
ذوق میکنم....
فرض كنيد چند دقيقه بيشتر از عمرتون باقي نمونده اولين كاري كه ميكنيد چيه ؟
به خانواده زنگ ميزني
دعا ميخوني
گريه ميكني
كاري نميكني ؟
بستگی دارهداداش بیا پول نماز روزه هاتو بده به من!!!خوشبحال اون كسي كه واقعا كاري نداره توي اين دنيا و وقتي بهش ميكن بيت بريم اماد رفته اما من فكر ميكنم وصيت نامه مينويسم تا بقيه بار اشتباهاتي كه توي 25 سال داشتم را برام سبك كنن چقدر حق الناس ؟ چقدر گناه ؟ چقدر نماز و روزه قضا نميدونم
,واقعا؟
حلالیت میطلبم...فرض كنيد چند دقيقه بيشتر از عمرتون باقي نمونده اولين كاري كه ميكنيد چيه ؟
به خانواده زنگ ميزني
دعا ميخوني
گريه ميكني
كاري نميكني ؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| A | راستي بچه ها!3 روز ديگه تولد همسرمه.مي خوام يه جمله قشنگ بهش هديه كنم.ميشه كمكم كنين | زنگ تفريح | 4 | |
|
|
اگه يكي ديگه رو بهت ترجيح داد...... | زنگ تفريح | 17 | |
|
|
10سال ديگه كجايي؟ | زنگ تفريح | 57 | |
|
|
اثبات علمي..هر که سوادش کمتر درآمدش بيشتر ! | زنگ تفريح | 4 |