چقدر از زندگیتون راضی هستن

piton

عضو جدید
.
.
سلام خیلی دلم گرفته نمیدونم هرچی با خودم کلانجار میرم نمیتونم با خودم کنار بیام
من که از زندگیم راضی نیستم میدونین هرچی سرم اومده تقصیره خودم بوده یه جاهایی نباید کوتاه میومدم یه جاهایی نباید دیگه پشتمو نیگا میکردم یه جاهایی باید چشمامو میبستم اما
تقصیره هیچکس نیستا تقصیر خودم بود که ویس و رامین و خوندم از وقتی که اون کتاب لعنتی رو خوندم فکر کردم همه عاشقانه ها همین جوری برای هم فدا میشن اما یادم نبود که الان دیگه اون زمونه نیستو همه به قول خودشون روشن فکرنو باید فکرها رو عوض کرد عشق هم سهمیه بندی شده
ولی من که هرکی بهم بگه زندگیت تا الان چه جوری بوده میگم خدا رو شکر همه چی عالی بود اما ........کاش به هیچکس دل نمیبستم
که بخواد اینجوری توی طرح تعویض تعویضم کنه

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدارو شکر.................احساس میکنم از زندگیم خیلی راضیم.خدا هیچ چیو ازم دریغ نکرد و زندگیمو خیلی دوست دارم.نمیگم اشتباهاتی نداشتم که باعث تلخی لحظه ها نشه ولی همه چیز خوب تموم شده.

piton

عضو جدید
میدونی تو خوب بودی باهات خوب بودن
اما من خوب بودم باهام اینجوری شد
میدونی خیلی سخت که عشقت بهت دروغ بگه به مرگتم قسم بخوره و تو بدونی داره دروغ میگه
خوش به حالت اتوسا که اذری هستی ادم هستی

piton

عضو جدید
خب گذاشتم دیگه بعداز 4 سال ترم اول دانشگاه رفت پرید
منم دانشجو بودم چقدر دور و برم بودن اما حتی به یکیشون نیگای چپ ننداختم
اما اون توی ترم اول
میدونی این جمله رو فقط دخترا میگن اگه واقعا دوسم داری ازادم بزار
خیلی زور داره

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما اون توی ترم اول
خیلی زور داره
اینو فقط دخترا نمیگن..........فیلسوفا میگن دخترا هم یاد گرفتن........ولی درک کن و ببین تو زندگیو میخوای با یکی که با کنار تو بودن خوشحال میشه چون وقتی اون میخنده تو واقعا معنی زندگیو میفهمی حالا که نیست تو هم تکلیفتو میدونی......

h_moraki

عضو جدید
به نظر من واقعا حيفه كه آدم بشينه و غصه بخوره و از زمان حالش استفاده نكنه. غصه خوردن هم چند نوعه يه عده غم گذشته رو ميخورن چرا به فلان دختر پيشنهاد ندادم چرا غرورمو زير پا گذاشتم و به فلان دختر پيشنهاد دادم و جواب رد بهم داد چرا چرا چرا. هر چي بوده اتفاق افتاده و تموم شده و سرنوشت تو نبايد اينجوري كه الان غصشو مي خوري رقم ميخورده. يه عده هم غصه آينده رو ميخورن ايكاش منم زن داشتم ايكاش من يه كار خوب پيدا ميكردم و الان چي نمي دونم شايد وقتي در آينده ازدواج كرد و رفت سر كار غصه الانشو ميخوره كه چرا قدر دوستاشو ندونسته و لذت نبرده. يه چيز ديگه هم بگم البته قصد توهين به دخترا رو ندارم كلي هست و مي توني برعكسشم بگي : دختر ارزش اين حرفها رو نداره كه بخواي به خاطرش بهترين لحظات الانتو خراب بكني. تو الان وظيفه ات عشق ورزيدن به زندگيت مامانت بابات و دوستاته و هر موقع هم ازدواج كردي همسرته پس هرگز الانتو خراب نكن شايد روزي برسه كه آدم غصه بخوره كه چرا قدر مامانشو ندونسته و حالا در كنارش نيس. شايد روزي............... . الان يادت نره!

piton

عضو جدید
میدونی شما دخترا خیلی راحتین خداوکیلی به قران یه پسر هیچ وقت فراموش نمیکنه کسی رو که 4 سال از عمرش از اول جوونیشو باهاش بوده و تنها با اون بوده
اما شماها براتون خیلی راحته خیلی ادمای فراموش کاری هستین

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی شما دخترا خیلی راحتین خداوکیلی به قران یه پسر هیچ وقت فراموش نمیکنه کسی رو که 4 سال از عمرش از اول جوونیشو باهاش بوده و تنها با اون بوده
اما شماها براتون خیلی راحته خیلی ادمای فراموش کاری هستین
کی گفته فراموشکارن دخترا؟؟؟؟اتفاقا بخاطر احساساتی بودنشون زود نمیتونن یکیو فراموش کنن.این شبیه عادت بهشه تا دوست داشتن.

• Like
واکنش ها: NYC

piton

عضو جدید
کی میگه احساس کجاتون احساسی نمیخوام توهین کنم شاید احساستون چون لطیفه دست رد به سینه هیچکس نمیزنید
تو خودت به کسی قول دادی ؟؟؟
نمی دونم میدونی شماها احساس ندارید وقتی اشتباه میکنید نمیخواین قبول کنید
که اشتباه کردید
احساس میکنید نفر بعدی بهتر از این یکی

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی میگه احساس کجاتون احساسی نمیخوام توهین کنم شاید احساستون چون لطیفه دست رد به سینه هیچکس نمیزنید
تو خودت به کسی قول دادی ؟؟؟
نمی دونم میدونی شماها احساس ندارید وقتی اشتباه میکنید نمیخواین قبول کنید
که اشتباه کردید
احساس میکنید نفر بعدی بهتر از این یکی
همچین اتفاقی ممکنه واسه هر دو جنس بیفته پس نمیشه یه گروه خاصی رو متهم کرد.شاید این اتفاقی که برای تو افتاده برای یه دختر پیش بیاد.اگه حساب قوله پس من قبول دارم اشتباهه ولی غیر از این دلیلی نداره بمونه.

piton

عضو جدید
جدی دلیلی نداره بمونه واقعا شما وجدان دارین مگه زندگی بچه بازیه که یکی به خودتون وابسه کنید بعد خیلی راحت بپیچونینش همهتون عین همین کپی رایت شدین
میدونی چرا پسرا باهاتون اینجوری میکنن چون فقط تلافی عشق اولشون رو میخوان از بعدی ها بگیرن واین رسم زمونست کسی که دوست داری دوست نداره کسی که دوست نداری دوست داره

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی دلیلی نداره بمونه واقعا شما وجدان دارین مگه زندگی بچه بازیه که یکی به خودتون وابسه کنید بعد خیلی راحت بپیچونینش همهتون عین همین کپی رایت شدین
میدونی چرا پسرا باهاتون اینجوری میکنن چون فقط تلافی عشق اولشون رو میخوان از بعدی ها بگیرن واین رسم زمونست کسی که دوست داری دوست نداره کسی که دوست نداری دوست داره
میدونی چرا دیگه دخترا سادگیه گذشته رو ندارن؟؟یه جورایی بی رحم شدن بخاطر نامردیایی که از پسرا دیدن.همیشه فکر میکنن پسره یه روزی بی خیالشون میشه پس بهتره زودتر اونا یه کاری بکنن.من همیشه فکر می کردم پسرا میخوان یکیو به خودشون وابسته کنن.

piton

عضو جدید
واسه همینه که پسرا بهتون اعتماد ندارن
خودتون خودتون رو خراب میکنید اگه صادق باشین بیخیال من دیگه از این سایت رفتم دوست عزیز
این وبلاگمه
www.joorchin.mihanblog.com

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه همینه که پسرا بهتون اعتماد ندارن
خودتون خودتون رو خراب میکنید اگه صادق باشین بیخیال من دیگه از این سایت رفتم دوست عزیز
این وبلاگمه
www.joorchin.mihanblog.com

این بازیها اخیرا بین دختر پسرا شروع شده متاسفانه.فقط خیانت و دروغ.زندگیتون رو دوباره شروع کنید.یکی که بی دلیل ولتون میکنه لیاقتتونو نداره.این ادم شریک یا دوست خوبی تو زندگی نیست.تو زندگی اینقدر چیزای باارزش هست که هیچ وقت فرصت قدردانی و فهمیدن همشو نداریم.

piton

عضو جدید
فکر میکنی واسه من چقدر راحته میدونی وقتی رو یکی حساب میکنی
نمیدونم اینقدر که میگی راحت نیست

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنی واسه من چقدر راحته میدونی وقتی رو یکی حساب میکنی
نمیدونم اینقدر که میگی راحت نیست
خیلی راحته خیلی....................فقط یاد نامردی یکی که ظاهرشو با صفتای ادمی قشنگ کرده ولی اینقدر زشته میشه راحت دلتو جدا کنی.ادم همیشه نمیتونه درست حساب و کتاب بکنه........

piton

عضو جدید
بعد باید به کی اعتماد کرد

ازکجا فهمید نفر بعدی مثل قبلی نباشه لعنت به ادمهای دو رو
زندگی های بی ارزش

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد باید به کی اعتماد کرد

ازکجا فهمید نفر بعدی مثل قبلی نباشه لعنت به ادمهای دو رو
زندگی های بی ارزش
به هیچ کی.......................................یکی بهم گفت حتی به شریک زندگیت اعتماد نداشته باش.
فاصلتو با ادما حفظ کن.هرکی یه زندگی داره یه بار زندگی میکنه پس دنبال بهتریناس.انتظار نداشته باش به ساز تو برقصن.بالاخره یه جا کم میارن و کنارت میزنن حتی علی رغم میل باطنیشون.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما اون توی ترم اول
خیلی زور داره

آقا واقعا دلم رو کباب کردی! وقعا متاسفم براتون. :gol:
امیدوارم زودتر با این خاطره ی بد که اغلب ما چه دختر، چه پسر، داریم، کنار بیاین و به حالت ایده آل برگردین.
راستی من این آواتور شما رو خیلی دوست دارم. خیلی با حاله! :biggrin:

piton

عضو جدید
اواتارم خودمه
نمیدونم شاید گذشت زمان هم نتونه
چون من به عشق اول مقیدم هستم خواهم بود
متولدین ابان خیلی مغرورند خیلی نامرد خیلی بی معرفت

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از زندگیم خیلی راضل هستم.

همیشه در اوج غمگینی می تونم دلیلی برای خوشحال شدن پیدا کنم.
همیشه خدا رو به خاطر آنچه که به من داده و آنچه که به من نداده، شکر می کنم. :D

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هیچ کی.......................................یکی بهم گفت حتی به شریک زندگیت اعتماد نداشته باش.
فاصلتو با ادما حفظ کن.هرکی یه زندگی داره یه بار زندگی میکنه پس دنبال بهتریناس.انتظار نداشته باش به ساز تو برقصن.بالاخره یه جا کم میارن و کنارت میزنن حتی علی رغم میل باطنیشون.

درود بر شما که دختری و همچین طرز فکری داری.:gol:

.
.
سلام خیلی دلم گرفته نمیدونم هرچی با خودم کلانجار میرم نمیتونم با خودم کنار بیام
من که از زندگیم راضی نیستم میدونین هرچی سرم اومده تقصیره خودم بوده یه جاهایی نباید کوتاه میومدم یه جاهایی نباید دیگه پشتمو نیگا میکردم یه جاهایی باید چشمامو میبستم اما
تقصیره هیچکس نیستا تقصیر خودم بود که ویس و رامین و خوندم از وقتی که اون کتاب لعنتی رو خوندم فکر کردم همه عاشقانه ها همین جوری برای هم فدا میشن اما یادم نبود که الان دیگه اون زمونه نیستو همه به قول خودشون روشن فکرنو باید فکرها رو عوض کرد عشق هم سهمیه بندی شده
ولی من که هرکی بهم بگه زندگیت تا الان چه جوری بوده میگم خدا رو شکر همه چی عالی بود اما ........کاش به هیچکس دل نمیبستم
که بخواد اینجوری توی طرح تعویض تعویضم کنه

پیتون جان این چیزیه که هر کسی ممکنه با اون برخورد کنه اصلا درست نیست که بخوای در مورد دخترا این جوری نظر بدی. چه پسر چه دختر این کارو ممکنه بکنه و اصلا ربطی نداره. میدونی باید توقعت رو از دیگران کم کنی، اصلا نباید خودتو تا این حد بهش وابسته میکردی. منم خیلی تجربه اینجور رابطه ها و داشتم تنها راهش اینه که از همون اول حریم رو حفظ کنی و نذاری کار به جایی برسه که اینجوری بشه. حتما اون داستان میمون مادر و بچه اش رو شنیدی که توی یک قفس داغ قرارشون میدن، همه اینطورین، خودتم اگر پاش بیفته اینطوری میشی ( شایدم یکبار این کارو کردی و خودت متوجه نشدی، حالا نه الزاما تو رابطه با دختر شاید و رابطه با دوستای پسرت ).

در کل اگر دختر خوبی بود و ارزش فکر کردن داشت که اینجوری ولت نمیکرد اگرم دختر خوبی نبود و ارزش فکر کردن نداره که دیگه فکر کردن بهش بی معنیه.:gol:

en.kalhor

عضو جدید
برای ادامه زندگی از خودت بیا بیرون.
هر چیزو روکه ازدست دادی بدون لیاقت تو نداره و اوستا کریم بهترشو بهت میده فقط صبر کنو ببین.
من خودم تجربه کردم