چطوری می شه علاقه ها را جمع کرد و بهش رسید

shahin4

عضو جدید
من یه لیسانس دارم و به ریاضی و فیزیک و تجزیه و تحلیل علاقه دارم . به رشته های برق مکانیک و هوافضا و رباتیک و مهندسی شیمی
علاقه دارم . انقدری که در انتخابشون ماندم . و من را متوقف کرده . چطوری می تونم یکشون را انتخاب کنم که هم از این سد بوجود امده بیرون بیام و هم به تشخیص بدم به علاقم نزدیکتره ؟
ایا راهی هست که بتونم این علاقیم را جمع کنم وازشون ارضا بشم یا اینکه بتونم یکیشون را انتخاب کنم

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه لیسانس دارم و به ریاضی و فیزیک و تجزیه و تحلیل علاقه دارم . به رشته های برق مکانیک و هوافضا و رباتیک و مهندسی شیمی
علاقه دارم . انقدری که در انتخابشون ماندم . و من را متوقف کرده . چطوری می تونم یکشون را انتخاب کنم که هم از این سد بوجود امده بیرون بیام و هم به تشخیص بدم به علاقم نزدیکتره ؟
ایا راهی هست که بتونم این علاقیم را جمع کنم وازشون ارضا بشم یا اینکه بتونم یکیشون را انتخاب کنم
لیسانس چی گرفتین شما؟

shahin4

عضو جدید
با ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می شه حلقه های این زنجیر علاقه را بهم وصل کرد با چه انتخابهایی ؟
کسی چیزی به ذهنش نمی رسه !!!!!!!!!!!:surprised:

*ستاره آسمان*

عضو جدید
با ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می شه حلقه های این زنجیر علاقه را بهم وصل کرد با چه انتخابهایی ؟
کسی چیزی به ذهنش نمی رسه !!!!!!!!!!!:surprised:
شما هر کدوم از این رشته های مهندسی که گفتید داخلش تجزیه وتحلیل ریاضی است هر کدوم از مهندسی هایی که گفتید رو برید هم در اون رشته مورد نظرتون هستید هم ریاضیات وفیزیک رو اموزش میبینید
مهندسی رباتیک وبرق خیلی شبیه هم هستد و مهندسی مکانیک وهوافضا بیشتر با هم جور هستند ومهندسی شیمی هم یه طرف بین اینا شماناچارید یکی رو انتخاب کنید تا موفق باشید یا :biggrin:

*ستاره آسمان*

عضو جدید
شما وقتی یکی از مهندسی های گفته شده رو برید هم داخلش فیزیک هست و هم ریاضی همش هم تجزیه وتحلیل ریاضی و به خصوص فیزیک است. مهندسی رباتیک وبرق شبیه هم هستند ومکانیک و هوافضا نزدیک هم هرکدوم رو برید به خواستتون میرسید :biggrin:

ashkanhpb

کاربر بیش فعال

من قبل از اون یه بار کنکوری که دادم عاشق هر رشته ی مهندسی که فک می کنی شدم به غیر از عمران و معماری ، الانم کنترل می خونم خیلی رشتمم دوس دارم ولی حالا می فهمم که اگه کامپیوتر می خوندم واقعا چی می شدم ، جسارت نشه ولی مطمئنی که علاقت به این همه رشته ار سر نا آشنایی نیست ؟

shahin4

عضو جدید
من قبل از اون یه بار کنکوری که دادم عاشق هر رشته ی مهندسی که فک می کنی شدم به غیر از عمران و معماری ، الانم کنترل می خونم خیلی رشتمم دوس دارم ولی حالا می فهمم که اگه کامپیوتر می خوندم واقعا چی می شدم ، جسارت نشه ولی مطمئنی که علاقت به این همه رشته ار سر نا آشنایی نیست ؟

شاید ، شایدم بخاطر اینه که تیکه از علاقم درهرکدام از اینا هست . اما خودم هم به این نتیجه رسیدم که علاقم به و شاخه برق و مکانیک تقسیم می شه که بقیه اش شاخه های این دو رشته می شن مثل مثلا رباتیک یا هوافضا یا کنترل ولی مشکل اینه که باید یکی از این دو شاخه را برای اینکه موفق باشی انتخاب کنی و تا اخرش بری.
شایدم به قول شما از سر کم اطلاعی اینطوری دارم تجزیه و تحلیل می کنم

بالا