چطوری دینامیک بخونم؟

namak2014

عضو جدید
برای ترم دیگه دینامیک برداشتم
به نطرتون لازمه الان که تابستونه و وقت دارم شروع به خوندنش بکنم؟
در کل, چور دینامیک بخونم؟
چه کتابایی خوبه؟

mohsenjigar2002

عضو جدید
والا منم درد تو رو دارم فکر کنم از الان یه جزوه دینامیک از اینتزنت دانلود کن و کتاب دینامیک جانسون رو بخونی بهتره (چون استاتیکش که آسون تر بود) و واسه ترم بعد که استاد بهت و به من به احتمال 99.9999999 درصد دینامیک مریام میگه هم خیلی راحت تر متوجه میشی و هم ایشالله با نمره بالا پاس میکنی

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای ترم دیگه دینامیک برداشتم
به نطرتون لازمه الان که تابستونه و وقت دارم شروع به خوندنش بکنم؟
در کل, چور دینامیک بخونم؟
چه کتابایی خوبه؟

سلام....
تو این درس باید مثال زیاد حل کنی...کتاب مریام رو مفهومی بخون..مثال های حل شده رو مفهمومی یاد بگیر و درنهایت مثال های آخر فصل رو خودت حل کن و از حل المسایل کمک بگیر...
راهکار همینه..مطمئن باش.

mechanic-Nasrin

عضو جدید
سلام
اگه پایه استاتیکت خوب باشه خیلی کمکت می کنه.
اگه می تو نی تابستون ی نگا بنداز من خودم کتاب نخوندم ولی کتاب پارسه خوبه.
موفق باشی

mohsenjigar2002

عضو جدید
کاری ندارم خدایی استاتیک از دینامیک سخت تره چون هیچ فرمولی نداره
درمورد کتاب اساتید مریام معرفی می کنن بخاطر تمارین سختش ولی جانسون راحت تره و بهتر توضیح داده

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری ندارم خدایی استاتیک از دینامیک سخت تره چون هیچ فرمولی نداره
درمورد کتاب اساتید مریام معرفی می کنن بخاطر تمارین سختش ولی جانسون راحت تره و بهتر توضیح داده

استاتیک نه بابا، من بعد از این شاید حدود 200 واحدی که تا امروز پاس کردم هنوزم می گم دینامیک از همه سخت تره حتی از ارتعاشات.

mohlat

عضو جدید
استاتیک نه بابا، من بعد از این شاید حدود 200 واحدی که تا امروز پاس کردم هنوزم می گم دینامیک از همه سخت تره حتی از ارتعاشات.
ارتعاشات - دینامیک و یا کنترل نمی توان گفت کدام سخت است یا آسون!!
همه چیز بستگی به استاددارد.
در دانشگاه ما هر کسی کنترل پاس کند به جرگه مهندسان می پیوند چون آخرین خان و سخت ترین خان ( مرحله آخر یک گیم را فرض کنید با یک غول از نوع دکترش) همین کنترل است.
در سر جلسه امتحان خیلی ها کنترلی روی خودشان ندارند و بی اختیار احساس افتادن می کنند.

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تنها راه موفقیت در دینامیک فقط و فقط حل انواع مثال از منابع مختلفه
به هیچ وجه مثالا رو از رو نخون، بجز دو سه تا که احتمالا از هر مبحثی تو جزوت هست.
دینامیک درسیه که همیشه مشکل سازترینه.خیلی مواظب باش:biggrin:

m.sabri

عضو جدید
مهندس عزیز...من دینامیکو با مقدار متوسطی مطالعه کتاب مریام با نمره قابل قبولی پاس کردم.... تو درس دینامیک مهم فهمیدن درسه وگرنه هیچی نداره.... وقتی درسو بفهمی دیگ برات حل هر سوالی که داده بشه مشکل نیست...

fdn56566

عضو جدید
سلام دوستان؛ بهترین روش یادگیری دینامیک تجسم حرکت جسم می باشد. البته فرمولهای میانبر حل مسایل دینامیک بعنوان پیشرانه حرکت توصیه می گردد. با آرزوی توفیق و سربلندی برای همه مهندس های عزیز