چشم چرونی از نوع متفاوت

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق معمول ام پی تری پلیر تو گوشم بود و سر اتوبان ایستاده بودم تا ماشین بیاد و سوار بشم . یه پراید که یه راننده جون داشت جلو پام توقف کرد .
بلافاصله سوار شدم و جلو نشستم . یه دستم رو گذاشته بودم لبه پنجره و بیرون رو نیگا میکردم !
چند دقیقه که گذشت حس کردم راننده بر گشته و من رو نگاه میکنه . روم رو بیشتر به سمت بیرون چرخوندم . اما راننده دست بردار نبود و هی بر میگشت و من رو نگاه میکرد .
یه جای دیگه طاقتم سر امد و منم برگشتم و زل زدم بهش و خشن ترین حالت نگاهی که می تونستم به خودم بگیرم رو گرفتم , در حدی که تقریبا ماهیچه های چشمم کش امد و چند لحظه مکث کردم تا نگاهم رو خوب ببینه و روش تاثیر بگذاره !

یکی دو ثانیه که گذشت یادم افتاد عینک دودی به چشممه و پسره چشمام رو نمی بینه ! با ناراحتی پنج دقیقه مونده به مقصدم پیاده شدم . از نگاه های پسره دیوانه شده بودم ! ۵۰۰ تومن انداختم رو صندلی و باقی اش رو هم نگرفتم .

همینطوری که تند تند و با خشم میرفتم به عادت همیشه مبایلم رو هم از جیب کوله ام در اوردم تا چکش بکنم . اونجا بود که با دیدن ۸ تا میس کال فهمیدم چرا راننده بهم نگاه میکرد ! من که صدای گوشی رو نمیشنیدم ! اون میشنیده.

از وبلاگ "گیلاس خانومی هستم"

usef.key

عضو جدید
درست بیاین بیرون و مثله ... یه خانوم لباس یپوشید
پسرا رو چشم چرون نکنید! والا!
موقع ازدواج که میرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دخترای ایرانی چی یاد گرفتن من موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز تو دانشگاه حراست به چندتا دختر گیر داد و داد زد سرش که پسرای مردم و به راه خلاف میکشونی! دختره اشکش در اووومد همچین جیگرم خنک شد!
دخترای آلمانی کجا ایرانی کجا؟؟؟؟
زور نزنید دیگه! خوشگل نیستید! به زور ریمل ، رژ و ... که ....
تا چیزی ام میشه هی میگید چشم چروون!
والا من در شخصیت خودم نمیبینم که به یه دختر نیگا کنم! مگه دیدن داره؟؟
ضعف دارن اینگار بعضیا!!!!
در کل به کسی برنخوره! امید وارم شما جزء این دسته نباشید(؟؟؟؟)
فک کنم اینجا باشگاه مهندسانه!
حق میدم تو که مهندسی نمیخونی!
خاطرات روزانتونو میتونید تو دفترچه خاطرات بنویسین.