الان رز جان طرف مایی یا اونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
صدر در صد طرف شماااااااااااااااا دیدم بحثو دارین کش میدن گفتم با یه جمله تمامش کنم

الان رز جان طرف مایی یا اونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

خو الان اینجا جنگ با سلاح سرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!صدر در صد طرف شماااااااااااااااا دیدم بحثو دارین کش میدن گفتم با یه جمله تمامش کنم![]()

بوگو ما هم بدونیمممممممممممممممممممممممممممم

حتما خیلی ضایع اس که نمیگن دیگه!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخخ

زورتون رو تو شیشه میکنیم خخخخخ!!!!!
اگه نخوایم جزوه بدیم نمیدیم بععععععله!!!!
یه بار من تو کاردانی ترم آخر لج کردم با خنده و شوخی بهشون گفتم من این ترم بخیل شدم به هیشکی جزوه نمیدم!!! هرچه قدر التماس کردن ندادم!!!!
(توضیح اینکه تو کاردانی تو کلاس کلا 3 نفر دختر بودیم الانم که کارشناسیم 4 نفریم!!!)
ولی خوب آخر ترم که میشه یه جوری مثل گربه شرک (خخخخخ!!!!) به آدم نکاه میکنن که دلمون ریش میشه!!! امان از دل رحیم ما دخترا!!!!
برعکس شما من تک دختر کلاس بودم بعضی وقتا من از پسرا جزوه می گرفتم البته وظیفشون بودزورتون رو تو شیشه میکنیم خخخخخ!!!!!
اگه نخوایم جزوه بدیم نمیدیم بععععععله!!!!
یه بار من تو کاردانی ترم آخر لج کردم با خنده و شوخی بهشون گفتم من این ترم بخیل شدم به هیشکی جزوه نمیدم!!! هرچه قدر التماس کردن ندادم!!!!
(توضیح اینکه تو کاردانی تو کلاس کلا 3 نفر دختر بودیم الانم که کارشناسیم 4 نفریم!!!)
ولی خوب آخر ترم که میشه یه جوری مثل گربه شرک (خخخخخ!!!!) به آدم نکاه میکنن که دلمون ریش میشه!!! امان از دل رحیم ما دخترا!!!!

(به استنا به پست قبلیت)برعکس شما من تک دختر کلاس بودم بعضی وقتا من از پسرا جزوه می گرفتم البته وظیفشون بود
باورتون نمیشه ته خرخونی بودن برعکسشون من
(شوخی بود ناراحت نشی)به نظر من زرنگ کسی که جزوه ننویسه و درسم نخونه و اخر ترم نمره قبولی بیاره بعدشم تنها کسی باشه از همکلاسیاش که تو کنکور قبول بشه(به استنا به پست قبلیت)
شما دیگه چقدر بدبخت بودین......(شوخی بود ناراحت نشی)

ایشششش چقد ماستمن نمیگرفتم دوستام از دخترا
می گرفتن من از دوستام می گرفتم به خاطر اینکه تمیز می نوشتن و یه جلسه هم غیبت نداشتن

شما احیانا فیلم هندی زیاد میبینی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...دیمن که همیشه دخترا میومدن ازم میگرفتن تازه بعضیاش تازه بعضیاشون شمارشونو مینوشتن

خدا از ته دلت بشنوه!!!!!!!!!!!!تجربه ثابت کرده پسرا یا نمینویسن یا اگه بنویسن اکثرا خعلی تمیز و زیبا مینویسن ! در حد تابلو خطاطی :خخخخ
ولی چون دل دخدرا خوش باشه میرن الکی میگن وای چه جزوه ای .... حالا دروغ ها حال آدم بهم میخوره ولی گناه داره خوو اونم آدمه دیگه .... :دی

خدا از ته دلت بشنوه!!!!!!!!!!!!
اخه چقدر شما پسرا رئوفین؟!
دلم سوخت!
.
.
.
رو نیساحتمالا نیت خیری در کارهاگه هر بار از یکی گرفتن موردی نیست
ولی اگه همیشه از یه نفر بگیرن چرا مورددی هست و خوبشم هست.....
ای گفتیاخوب اگه به منه خو
اینقدر خوش خطم که خودمم نمیتونم بخونم جزومو پس باید از کسی بگیرم
ولی از اونجایی که پسرا جزوه نمینویسن باید بریم از دخترا بگیرم
دوباره ولی از اونجایی که دانشگاه ما و رشته ما دختر نداره باید یه پسری که خطش خوبه رو خر کنیم بنویسه دیگه![]()
پسر خوش خط چه کلمه عجیبیکه اینم خود به خود کنسل میشه!چون پسر خوش خط کم پیدا میشه!!!!!!!!!!![]()
همه اینجوری نیستن خانم.تا مخ بزنن ديگه تا چند کلمه اي بتونن بحرفن با دخترا........ وگرنه جزوه بهونس
دیوار ترک برداشت داداش یواش الان زلزله میادمن که همیشه دخترا میومدن ازم میگرفتن تازه بعضیاش تازه بعضیاشون شمارشونو مینوشتن
آره والاتجربه ثابت کرده پسرا یا نمینویسن یا اگه بنویسن اکثرا خعلی تمیز و زیبا مینویسن ! در حد تابلو خطاطی :خخخخ
ولی چون دل دخدرا خوش باشه میرن الکی میگن وای چه جزوه ای .... حالا دروغ ها حال آدم بهم میخوره ولی گناه داره خوو اونم آدمه دیگه .... :دی
2276417

من که همیشه دخترا میومدن ازم میگرفتن تازه بعضیاش تازه بعضیاشون شمارشونو مینوشتن
تا مخ بزنن ديگه تا چند کلمه اي بتونن بحرفن با دخترا........ وگرنه جزوه بهونس

بحث چیه؟منم بیام
درمورد جزوه گرفتن پسرا از دخترا...
ها که اینطور. ای بابا پسرا سر کلاس یا نمیان یا چیزی نمینویسن اخرش هم از خوشکلترین دختر کلاس جزوه میگیرن. همین

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
واقعيتي در مورد دخترا و پسرا | زنگ تفريح | 9 | |
|
|
شرايط خوشگل شدن پسرا | زنگ تفريح | 22 | |
|
|
پسرا چه دخترايي را دوس دارن | زنگ تفريح | 177 | |
| T | بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟ | زنگ تفريح | 176 | |