چرا همچین اتفاقاتی می افته؟! (مصور)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسمو ديدين تعجب كردين؟؟؟:w02:
ديگه كاراي من بايد براتون عادي شده باشه:thumbsup2:
خوب شايد اسم تاپيك زياد مفهومو نده:w20:
منظورم از ايجاد اين تاپيك قرار دارن مطالبي از خرابكارياي همكارامون توي هر كجاي دنياست:whistle:
البته براي كسب تجربه ميخوايم ازشون استفاده كنيم نه تخريب شخصيت ها
ميدونيد مثل هميشه روي كمك شما ها حساب ميكنم هركي كمك نكنه خدا بگم چي كارش كنه:w02:
البته يه چيز ديگه مثلا من يه نمونه اينجا ميزارم اساتيد محترم بيان بگن چرا اين به اين روز در اومده كه منم يه چيزي ياد بگيرم
اين مطالبي كه ميزارم از توي سايتاي مختلف پيدا كردم پس نوشتت ماله من نيست
با نام و ياد خدا اين تاپيك رو شروع ميكنيم به اميد اينكه يه جاي خيلي قوي براي كسب تجربه بشه:w11::w11:
 

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

واقعا از اینکه این بخش را به سایت اضافه میکنم، خودم هم شرمنده هستم! ولی این اواخر تعداد اخبار ناخوشایند از ساختمانها و پروژه های عمرانی آنچنان زیاد بود که دیدم اگر بخشی را به این موضوع اختصاص دهم بد نباشد. خود ما از وضعیت ساخت و ساز و نظام حاکم بر آن در کشورمان باخبر هستیم. نظام دلال مسلکی که فرمانروایان این وادی کسانی جز بساز بفروشها ( یا بقول بسیاری بساز و بندازها ) نیستند. و بدلیل بسیاری از مشکلات مالی، اغلب موارد، مهندسان تسلیم خواسته های این افراد میشوند که هدفی جز سود شخصی ندارند. جالب توجه است که گند بسیاری از این کم گذاشتنها و دزدیها به این زودیها بالا نمیآید. ولی گاهی نیز وضعیت آنچنان فجیع است که دیگر نایی برای سازه نمیماند که حتی در شرایط عادی نیز تحمل بار نماید و دچار تخریب میشود تا چه برسد به شرایط بارگذاری جانبی (زلزله). جالبتر خواهد بود بدانیم که سیستمهای نظارتی هم اصولا باید خود را با این سیستم وفق دهند!!!!! و الا محکوم به حذف خواهند بود.
برخی از موارد را که خودم شخصا مورد بازدید قرار میدهم در این قسمت ارائه خواهم نمود. موارد دیگری که دوستان زحمت میکشند و بازدید مینمایند، لطفا بفرستند تا به نام خود در این قسمت اضافه شود. کامل شدن این قسمت چیزی جز ننگ نیست! ولی چه کنیم که بهر حال باید از جایی شروع کرد.

 

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وحید جان
ممنون از تاپیک جالبت مثل همیشه جالب بود
ولی صحنه فوق به قول خودت گندکاریهای زیادی داره که باید دونه به دونه بررسی بشه
1) معلوم نیست پیمانکار این پروژه کی بوده که در دو سر اتصال این تیر به تکیه گاههای کناریش اینقدر ضعیف عمل کرده و قطعا اتصال جوش نیست ولی اتصال فعلی یا پیچ میتونه باشه یا پرچ که معلومه خیلی ضعیف بوده
2) عمده ترین مشکل دیگر این تیر عدم بارگذاری درست هستش که با این که تیر، به دو تکیه گاه متصل بوده ولی دچار تنش لهیدگی شده و تنشی که بر تیر وارد شده قطعا از تنش میانگین و متعادل بیشتر بوده [FONT=&quot][/FONT]
3) مشکل بعدی نداشتن تیر تکیه گاهی در میانه تیر است که باعث فرو ریختن تیر و باز شدن از سر اتصالات شده است که البته زیاد هم لازم نبوده ولی برای اطمینان بد نیست اگر بکار میبردن
در حال حاضر همین مطالب بیشتر به ذهنم نرسید اگه بعدا نکته جالبی بنظرم رسید حتما عنوان میکنم
بازم ممنون
موفق باشی
 
آخرین ویرایش:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ميخواسم بازم بزارم ولي ديدم اينطوري بهتره اول بياين مشكلاتشو بگيد بعد دوباره يكي ديگه
از اقا جاويد گل گلابم ممنونم اميدوارم كمكم كني:d
لطفا اسپم نديد:D
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
منتقل میشه به تالار عکس های عمرانی.
در ضمن هر وقت تعداد عکس ها بیشتر شد، فایل ضمیمه اون رو هم بذارید.
چون بعده مدتی ممکنه عکس باز نشه!!!
اشتباهی رو که من قبلاً انجام دادم، شما انجام ندید.
 

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب با درايت اق مدير اين تاپيك اينطوري شد
ولي بايد اشكالات رو بزاريم شما هم بياين بگيد چرا اينطوري شده هر كي نگه خدا بگم ....
 

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همتون ميدونيد چيه نظرتونو ميخوام

همتون ميدونيد چيه نظرتونو ميخوام

استفاده از مصالح ساختماني غيراستاندارد به ويژه بتن بوده است، عنوان كرد: در اين حادثه مهندس ناظر نيز مقصر بوده، اما يكي از علل اصلي ريزش اين ساختمان استفاده از بتن و مصالح ساختماني فاقد استاندارد بوده است.
وي با يادآوري اين‌كه در اسفند 1384 و به دنبال وقوع زلزله‌‌‌هاي رودبار و بم هيات دولت مصوبه اي درباره اجباري شدن استفاده از مصالح ساختماني استاندارد در ساخت‌وساز‌‌هاي خصوصي و دولتي داشت، توضيح داد: براساس اين مصوبه، استفاده از مصالح ساختماني استاندارد در ساخت‌وساز‌‌هاي بخش خصوصي و دولتي از ابتداي امسال اجباري شد و موسسه استاندارد، شهرداري‌ها و وزارت مسكن و شهرسازي موظف به اجراي اين مصوبه هستند.
پورهاشم با بيان اين‌كه در سال 1384 تعداد توليدكنندگان مصالح ساختماني استاندارد به ويژه بتن از تعداد انگشتان دست نيز كمتر بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر حدود 80 توليدكننده بتن استاندارد داراي پروانه استاندارد در سطح استان تهران فعاليت مي‌كند.
مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران تاكيد كرد: دستگاه‌‌‌هاي دولتي به هيچ‌وجه حق ندارند، براي ساخت‌وساز‌‌هاي خود، مصالح ساختماني غيراستاندارد را خريداري كنند و در صورتي كه اقدام به چنين كاري كنند، ذي‌حساب حق پرداخت ندارد و در نهايت سازمان بازرسي كل كشور با دستگاه‌‌‌هاي متخلف در اين زمينه برخورد مي‌كند.
او تصريح كرد: واحد‌‌هاي توليد مصالح ساختماني كه تاكنون موفق نشده‌اند خود را با استاندارد‌‌هاي اجباري تطبيق دهند، بايد هرچه زودتر نسبت به دريافت پروانه استاندارد اقدام كنند و در غير اين صورت وزارت صنايع و معادن پروانه‌ آنها را لغو مي‌كند.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا