ایشون این وشط چیکار کردنیک نفر رو فراموش کردی، فانوس تنهایی مدیر تالار اينترنت و وب گردی![]()

ایشون این وشط چیکار کردنیک نفر رو فراموش کردی، فانوس تنهایی مدیر تالار اينترنت و وب گردی![]()

ایشون این وشط چیکار کردن![]()
یه غلط املایی کارت قرمز داره

نه من نگفتم فعالیت نمی کنن گفتم تو تالار خودشون هیچوقت زیارتشون نمی کنیم و هروقت مشکلی پیش میاد، افسون یا مدیران دیگه میان رسیدگی می کنن.مثل ایندفعه که شما زحمتشو کشیدین. در صورتیکه مدیر همین تالار باید به مشکلات رسیدگی کنن.اشتباه می کنم؟ حتی همکارشونم نیستن هیچوقت.عزيز اتفاقاً شما خبر ندارید. بنده خدا مدير این بخش از همه بیشتر فعاليت میکنه فقط چون تو پست ها نمی بینیدش دليل نمیشه اینطور صحبت کنید![]()
کپل منظورم این بود که کارت قرمز رو فانوس تنهایی عزيز دادن که منجر به اخراج ایشون شد. اوکی؟یه غلط املایی کارت قرمز داره
وسط رو وشط نوشتم بهم کارت قرمز میدین
چه مدیر سخت گیری
از این به بعد هر کی غلط املایی داشت بهش کارت قرمز میدم![]()

کپل کیه؟؟؟کپل منظورم این بود که کارت قرمز رو فانوس تنهایی عزيز دادن که منجر به اخراج ایشون شد. اوکی؟![]()

یعنی فانوس تنهایی اخراج شدنکپل منظورم این بود که کارت قرمز رو فانوس تنهایی عزيز دادن که منجر به اخراج ایشون شد. اوکی؟![]()

چه فرقی داره؟؟؟ببخشید من یه سوال دارم !! این بدبخت چی کار کرده بود که این جوری برخورد شد؟![]()

اینجا رو با سایت پورنو اشتباه گرفته بودنمی خوام بدونم!بگو دیگه...
![]()

ببخشید من یه سوال دارم !! این بدبخت چی کار کرده بود که این جوری برخورد شد؟![]()

یعنی فانوس تنهایی اخراج شدنبخاطر این که کارت قرمز دادن؟؟
ایشون یعنی فانوس تنهایی؟؟![]()
من از دست تو دق میکنم. گفتم تنهایی عزیز کارت قرمز داد به این بنده خدا که این جریان جمع شد
افتاد کپل جان؟ 
یکی بگه چی شده؟ ما که سر در نمی آریم
حالا من دوست ندارم ظرف بشورم کی رو باید ببیننم؟؟؟
من به نشانه اعتراز 1 دقیقه سسکوت میکنم
خوب البته الان قضیه فرق کرده و ماشین ظرفشویی میتونه این مهم زو انجام یدهمگه ما دوس داریم ظرف بشوریم؟؟؟هاااااااااااان؟؟؟

خوب البته الان قضیه فرق کرده و ماشین ظرفشویی میتونه این مهم زو انجام یده
حالا من ...
پس من کجا شکایت کنم که کسی دعوام نکنه؟؟؟؟؟![]()