چرا شب ها سایت با صفاتره؟؟؟؟

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: . . .! بخواب پسرم . . . امشب احتمالا اون فیلم چینیه رو دیدی جو گیر شدی! :biggrin:( جدیییییییییییییی!:mad:)

اون فیلمایی که ازون صحبت می کنی رو واسه بچه ها گذاشتن من که ندیدم ,ولی مثله این که کدوک درونتو بارور کرده :biggrin:

hosein_t

عضو جدید
اون فیلمایی که ازون صحبت می کنی رو واسه بچه ها گذاشتن من که ندیدم ,ولی مثله این که کدوک درونتو بارور کرده :biggrin:
نه والا!
کودک درون من تا 10 سالگیش شیر مادر میخورده و الانم این شکلی شده :

پ.ن : بمویی یونی ته حال اتی بیرم ته شون در بیه!:D(شوخی!)

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینجا دعوا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی به کیه؟
برید بیرون دعوا کنید
:surprised::surprised:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم سوالاتی که این وقت شب به من هجمه می آورند.
آیا این اینترنت یا این باشگاه هماورد مننند؟ آیا اینان را توان رویارویی هست؟ چه کسی کم خواهد آورد؟من یا اینها؟

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه والا!
کودک درون من تا 10 سالگیش شیر مادر میخورده و الانم این شکلی شده :

پ.ن : بمویی یونی ته حال اتی بیرم ته شون در بیه!:D(شوخی!)

الان که این شکلیه :confused:

بیمویی یونی ته لینک قلمه اشکمه :razz::razz::D

اونیم که با من در افتاد ور افتاده و میافته و خواهم افتاد داداش!:razz:

کاملا موافقم :biggrin::biggrin::biggrin:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا تا به حال در سفر به خارج از شهر روی تپه ها راههای بزرو را دیده اید؟
به راستی چه نیرویی بز نر بزرگ را وادار میکند تا یکی از این مسیرها را انتخاب کند؟
شاید به ما مربوط نیست که چرا بز نر بزرگ برای بار اول یکی از این مسیرها را انتخاب میکند. ما باید فقط به این انتخاب بز نر بزرگ احترام بگذاریم و در افسون آن معلق! بزنیم
ای بز نر بزرگ! همانا از انتخاب شما متشکریم و هیچ اعتراضی نداریم. گله را هر جا میخوای ببر

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا تا به حال در سفر به خارج از شهر روی تپه ها راههای بزرو را دیده اید؟
به راستی چه نیرویی بز نر بزرگ را وادار میکند تا یکی از این مسیرها را انتخاب کند؟
شاید به ما مربوط نیست که چرا بز نر بزرگ برای بار اول یکی از این مسیرها را انتخاب میکند. ما باید فقط به این انتخاب بز نر بزرگ احترام بگذاریم و در افسون آن معلق! بزنیم
ای بز نر بزرگ! همانا از انتخاب شما متشکریم و هیچ اعتراضی نداریم. گله را هر جا میخوای ببر
:surprised:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
همانا از وقت خوابمان گذشته و داریم خزعبل میبافیم. تا اوضاع از این بدتر نشده و جنون فزونتر نگشته باید رفت و خسبید

بالا