چرابه جن میگن ازما بهترونن؟؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrnoosh333

عضو جدید
مگه مااشرف مخلوقات نیستیم؟؟؟واقعاازمابهترووون!!!
شایدواسه اینکه بهشون برنخوره!!تاحالاجن دیدی؟؟میگن هرگربه سیاهی که دیدی با2تاچشماش زوم کرده بهت شک نکن که جنه...این چیزاواقعاحقیقت داره؟؟!

hamid_geo

عضو جدید
شایدواسه اینکه بهشون برنخوره!!تاحالاجن دیدی؟؟میگن هرگربه سیاهی که دیدی با2تاچشماش زوم کرده بهت شک نکن که جنه...این چیزاواقعاحقیقت داره؟؟!
شايد چون يه قدرتاي خاصي دارن
نديدم ولي كتاب راجع بشون خوندم
نه بابا گربه سياه با لگد بزن بتركونيدشون
:smile:

mehrnoosh333

عضو جدید
شايد چون يه قدرتاي خاصي دارن
نديدم ولي كتاب راجع بشون خوندم
نه بابا گربه سياه با لگد بزن بتركونيدشون
:smile:
واااااای...شماکه دلو روده ی بدبختوریختی بیرون!!!:biggrin:مطمئن باش اگه جن باشه ولت نمیکنه..:D.شماتوجه کتابای راجبشون خوندی؟

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره منم درباره گربه سیاه همینو شنیدم
اتفاقا زیادم میبینم:biggrin:

mehrnoosh333

عضو جدید
اسم كتاب جنه
داستاناي مختلفي داره و اينك اصلا چي هست
حضرت علي 1200 اشونو با شمشير كشته
چه جالب!!!اینونمیدونستم!!من کتابای شاملوروخوندم خیلی قشنگ نوشته راجبش...قضیه این گربه هم توهمون کتاب بود:D

mehrnoosh333

عضو جدید
آره منم درباره گربه سیاه همینو شنیدم
اتفاقا زیادم میبینم:biggrin:
پس توهم قبول داری که ازگربه هابایدترسید...خیلی دوسدارم یه جن واقعی ببینم:Dیه جاخونده بودم رنگ آسمونشون سرخه...!!وچون جنس زمینشون ازآتیشه خدابهشون سم داده:smile:

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس توهم قبول داری که ازگربه هابایدترسید...خیلی دوسدارم یه جن واقعی ببینم:Dیه جاخونده بودم رنگ آسمونشون سرخه...!!وچون جنس زمینشون ازآتیشه خدابهشون سم داده:smile:
آره
ولی من اصلا مشتاق دیدارشون نیستم

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز

من هر وقت گربه سیاه میبینم بسم الله میگم کلی نگاش میکنم ببینم غیب میشه یا نه که اگه غیب شد بدونم جن بوده :D

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم چی میگی...شایدترسناک باشه...ولی تجربش واسه یه بارخیلی هیجان آوره...نگران نباش...اگ امشب اومدسراغت خودم خفش میکنم:D
اینم شنیدم که اگه دربارشون زیاد صحبت کنی میان سراغت:biggrin:
پس امشب من امیدم به توست:D

mehrnoosh333

عضو جدید
من هر وقت گربه سیاه میبینم بسم الله میگم کلی نگاش میکنم ببینم غیب میشه یا نه که اگه غیب شد بدونم جن بوده :D
هی هی هی...:biggrin:شمادیگه زیادی توبرش میری...کلی به قیافش امیدوارمیشه بیچاره...:biggrin:حتمامیذاره بری بعدغیب میشه...

ناقلا

عضو جدید
اگر به گربه لگد بزنی که تا هفت سال بدشانسی میاری البته میگن!حالا میخوای امتحان کن نتیجه رو به ما هم بگو
!!!

mehrnoosh333

عضو جدید
اگر به گربه لگد بزنی که تا هفت سال بدشانسی میاری البته میگن!حالا میخوای امتحان کن نتیجه رو به ما هم بگو
!!!
اتفاقا امتحان کردم...انداختمش توکیسه ولی هیچ اتفاقی نیفتاد...:smile:چون هم گربه هیزی بودهم بچه آورده بود5-6تا...بچه هاشوانداخته بودبه جون ما...:biggrin:خداروشکراتفاقی نیفتاد...

mehrnoosh333

عضو جدید
با خانوادشونو خانوادتون تشریف بیارید منتظره قدمهای سبزتون هستم:biggrin:به صرفه شام
بفرمایین شام...:smile:حالاچی درست میکنی؟تحویلمون بگیریا!جنازودبهشون بر میخوره...به شراب خیلی علاقه دارن...فک کککککککککن...جنه مست...:biggrin::biggrin:

mario22

عضو جدید
من تاحالا این جمله رو درمورد اجنه نشنیده بودم. اگرم شنیدم در مورد فرشته ها بوده نه اجنه!
جن مثل ماها مخلوق خداشت. که البته همون طور که گفتی می تونه به شکل های مختلفی خودشو در بیاره. توی روایات هم ذکر شده که به ویژه خودش رو به شکل مار، عقرب، گربه و سگ سیاه در میاره. از زمان پیامبر هم اجنه ای که خودشون رو به شکل مار در بیارن نفرین شده هستند.
کتاب های زیادی هم در این رابطه هست: روح و جن از منظر علم و دین از پور محمد، دنیای مرموز جن از ستار پورابراهیم گلرودباری، ترس از اجنه نوشته هادی محشر. سایه نشینان از رحیم شیخ زاده و کلی کتاب و نرم افزار دیگه.
اینکه ذکر بسم الله رو بگیم جن ها غیب می شن هم اشتباه. این ذکر آدم رو از شرشون حفظ می کنه! اونا رو غیب نمی کنه که!
از طرف دیگه به خاطر قدرت هایی که داره معمولاً ما فکر می کنیم از انسانها قوی تره. درصورتی که ماهیت وجودی انسانها یعنی روح توانایی هاش بسیار بسیار بیشتر از این موجوداته البته به شرطی که انسانها بتونن به اون واقف بشن. نمونه های توانایی هاشوهم تو تاریخ بهمون اثبات شده هست. مثلاً در مورد سرعت زیاد این موجودات به خاطر لطیف بودن جنسشان. معمولاً ما فکر می کنیم خیلی توانایی دارند. در حالی که در داستان حضرت سلیمان قدرت طی الارض انسان ها خیلی بیشتر از و موفق تر از اجنه یاد شده و کلی چیز دیگه.

mario22

عضو جدید
اسم كتاب جنه
داستاناي مختلفي داره و اينك اصلا چي هست
حضرت علي 1200 اشونو با شمشير كشته

دوست عزیز
این روایت رو احتمالاً ناقص دیدین. در نبرد حضرت علی با اجنه ایشون نزدیک به 80 هزار تن از اجنه رو با شمشیرشون کشتند و افراد باقیمانده نیز به اسلام گرویدند.
نکته جالبی در همین زمینه اینه که اجنه مسلمان همگی شیعه اند. چراکه به خاطر سن زیادشان واقعه غدیر رو درک کردن و خیلی هاشون هم به دست امام علی مسلمون شدن. اگرچه اجنه مسیحی و یهودی و کافر هم داریم.

mehrnoosh333

عضو جدید
من تاحالا این جمله رو درمورد اجنه نشنیده بودم. اگرم شنیدم در مورد فرشته ها بوده نه اجنه!
جن مثل ماها مخلوق خداشت. که البته همون طور که گفتی می تونه به شکل های مختلفی خودشو در بیاره. توی روایات هم ذکر شده که به ویژه خودش رو به شکل مار، عقرب، گربه و سگ سیاه در میاره. از زمان پیامبر هم اجنه ای که خودشون رو به شکل مار در بیارن نفرین شده هستند.
کتاب های زیادی هم در این رابطه هست: روح و جن از منظر علم و دین از پور محمد، دنیای مرموز جن از ستار پورابراهیم گلرودباری، ترس از اجنه نوشته هادی محشر. سایه نشینان از رحیم شیخ زاده و کلی کتاب و نرم افزار دیگه.
اینکه ذکر بسم الله رو بگیم جن ها غیب می شن هم اشتباه. این ذکر آدم رو از شرشون حفظ می کنه! اونا رو غیب نمی کنه که!
از طرف دیگه به خاطر قدرت هایی که داره معمولاً ما فکر می کنیم از انسانها قوی تره. درصورتی که ماهیت وجودی انسانها یعنی روح توانایی هاش بسیار بسیار بیشتر از این موجوداته البته به شرطی که انسانها بتونن به اون واقف بشن. نمونه های توانایی هاشوهم تو تاریخ بهمون اثبات شده هست. مثلاً در مورد سرعت زیاد این موجودات به خاطر لطیف بودن جنسشان. معمولاً ما فکر می کنیم خیلی توانایی دارند. در حالی که در داستان حضرت سلیمان قدرت طی الارض انسان ها خیلی بیشتر از و موفق تر از اجنه یاد شده و کلی چیز دیگه.
خیلی جالب بودعزیزم...مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.