چرا بعضی ها اینقدر پشتکار دارند؟چرا بعضی ها اراده قوی دارند؟چکارباید کرد تا اراده قوی داشت؟:(:(:(
D delejoda عضو جدید Jun 15, 2011 #1 چرا بعضی ها اینقدر پشتکار دارند؟چرا بعضی ها اراده قوی دارند؟چکارباید کرد تا اراده قوی داشت؟
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 15, 2011 #2 برا اینکه فکر رسیدن به هدف آنقدر شیرینه که هر سختی و تلاشی برا آدم شیرینو لذت بخش می کنه!
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 15, 2011 #4 چه پشتکاری ادم بمیره بهتره..... کلیک کنید تا باز شود... مثل اینکه دلت حسابی پرهااااا؟
fifa کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #5 masoud71 گفت: چه پشتکاری ادم بمیره بهتره..... کلیک کنید تا باز شود... باهات 100% موافقم.خيلي حرف قشنگي بود.
masoud71 گفت: چه پشتکاری ادم بمیره بهتره..... کلیک کنید تا باز شود... باهات 100% موافقم.خيلي حرف قشنگي بود.
hasan6666 عضو جدید Jun 16, 2011 #6 fifa گفت: باهات 100% موافقم.خيلي حرف قشنگي بود. کلیک کنید تا باز شود... چرا؟؟ من متوجه نميشم؟؟
masisabz عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #7 hasan6666 گفت: چرا؟؟ من متوجه نميشم؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چیو متوجه نمیشی؟ پشتکارو یا مردنو؟!!!!!!!!!
hasan6666 گفت: چرا؟؟ من متوجه نميشم؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چیو متوجه نمیشی؟ پشتکارو یا مردنو؟!!!!!!!!!
hasan6666 عضو جدید Jun 16, 2011 #8 masisabz گفت: چیو متوجه نمیشی؟ پشتکارو یا مردنو؟!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... اينكه "چه پشتكاري آدم بهتره بميره...."!!!!!!!!!!
masisabz گفت: چیو متوجه نمیشی؟ پشتکارو یا مردنو؟!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... اينكه "چه پشتكاري آدم بهتره بميره...."!!!!!!!!!!