چرا؟؟؟؟

MAHSA3+*

عضو جدید
داشتم فکر میکردم چرا ؟؟؟
چرا هیچکی از بچه های بانه و سردشت چیزی نمیگه ؟؟؟بچه هایی که زیر بمباران شیمیایی عراق بودن هنوزم با این بدبختی زندگی میکنن نمیدونم چرا کسی به قصر خراب شده شیرین برای بازسازی کمک نکرد؟؟ (سر خیابون دانشگاه یه تابلو زدن ستاد بازسازی عتبات عالیات!!!)هنوزم که این همه سال ازپا یان جنگ میگذزه آثار جنگ رو به چشم میبینیم هنوزم از تنگه مرصاد که رد میشم بوی دود و تفنگ و تانک میاد هر چند من که اون موقه چیزی حالیم نبود و برام گفتن که چخ طور فرار میکردند توی پناهگاها هر لحظه منتظر خراب شدن سقف رو سرشون و مرگ بودند نمیدونم چرا چرا مردم کشورم از گروهی حمایت میکنن که برای صدامی که این همه بلا رو سرفرزندان و خاکش آورد سه روز عزای عمومی اعلام کرد؟؟؟؟ مگه ما مسلمون نبودیم که از اول زندگیمون با صدای بمب و تفنگ بزرگ شدیم اون همه عزیزامونو از دست دادیم ؟؟ (هرچند الان که فکر میکنم که ای کاش خودشون فدای این آدمای بیگانه پرست نمیکردن ) مگه مردم حلبچه مسلمون نبودن؟؟ اونا که دیگه ایرانی نبودن که توی چنگ شهرشون کلا با خاک یکسان شد کاش میتونستم عکسای جنازه ی بچه های اونا رو توی کوچه ها افتاده بودن نشونتون بدم
نمیدونم چرا همه تا محرم میشه فرتی یه لباس مشکی می پوشن و میرزن تو خیابونا به سرو سینشون میزنن که چی شد وای حسین کشته شد ؟؟ این از فهم عمیق ما از حادثه ی کربلا اینکه میگن کل یو عاشورا و کل عرض کربلا نمی دونم چرا شامل حال ما نشد نمیدوم چرا فقط معنی خون و کشت و کشتار ازش بیرون میاد خوب طبیعیه کسی نمیدونه که چی به سر اونایی که تو جنگن میاد فقط هیجانشو میبینن
نمیدونم چرا تایه چیزی میشه فوری به اسم اسلام هر غل ....
تو این مدت که بحث غزه بود اینا رودلم مونده بود ه بگم، که بگم آخه بابا قبول شما خیلی نوع دوست هستید و واقعا حس انسان دوستی شما شایان تقدیر می باشد همینو میخواین بشنوین دیگه اونوقت به غرور ملی و ایران اسلامی ربطش بدین همین جوری رو خرابه های کشورتون به خودتون افتخار کنین همین طور مفتخر باشین ببینم به کجا میرسین

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی دلم میخواد بدونم چرا؟؟؟اون موقع که فقط تو یه عملیات جنگی-فقط تو یکی-میلیون میلیون جوونای ما شهید میشدن یا شیمیایی می شدن،فلسطینیا به صدام کمک می کردن.اونوقت الان تلویزیون روشن میکنی:غزه..........تو خیابون:غزه............رادیو:غزه............
مسابقه نقاشی برای بچه ها با موضوع:غزه........
کل شهیداشونم که فوقش به هزارتا برسه.الان خداییش کی میره به جانبازا بگه حالت چطوره؟چیکار می کنی؟فقط کارای نمایشی برای ظاهرسازی..........واقعا تاسف برانگیزه:razz:....

بالا