چت از طريق ايميل

daneshpajooh

عضو جدید
سلام به دوستان گل :gol:

اگر يكي از دوستان لطف كنه بگه كه چه طوري ميشه از طريق ايميل ( صفحه اي كه ايميل هامون توشه ) چت كرد ممنونش ميشم :w20:

بعدش يه سوال ديگه هم دارم :smile:

mbolooribb

عضو جدید
اولا امتیاز یادت نره ، دوما باید میلتو از حالت کلاسیک خارج کنی ، سوما بعد از انکه وارد میلت شده قسمت بالا سمت چپ صفحه یه قسمت داره نوشته NEW روش کلیک می کنی می زنی رو چت ، بعدشم می ری حالشو می بری. باز م می گم امتیاز یادت نره. ضمنا اگه میلتو از حالت کلاسیک خارج کنی خیلی طول می کشه صفحت لود بشه ، مگه ADSL داشته باشی. بازم می گم چی یادت نره؟...

daneshpajooh

عضو جدید
اولا امتیاز یادت نره ، دوما باید میلتو از حالت کلاسیک خارج کنی ، سوما بعد از انکه وارد میلت شده قسمت بالا سمت چپ صفحه یه قسمت داره نوشته NEW روش کلیک می کنی می زنی رو چت ، بعدشم می ری حالشو می بری. باز م می گم امتیاز یادت نره. ضمنا اگه میلتو از حالت کلاسیک خارج کنی خیلی طول می کشه صفحت لود بشه ، مگه ADSL داشته باشی. بازم می گم چی یادت نره؟...

:w36:

ممنون ؛ درست شد . :w30:

يه سوال ديگه

اگه ما توي ميل باشيم و در حال چت كردن ؛ يه نفر ما رو به كنفرانس دعوت كنه آيا دعوتش به ما مي رسه ؟ :w20:
من كه امتحان كردم نشد :w19:

واسه امتیاز اینجا تشریف اوردید یا واسه کمک به ساید دوستا ن!؟
دوست عزیز هر کمکی که انجام بدی راه دوری نمیره .
از راهنماییت به دوستمون ممنون :gol:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من نه یاهومسنجر آیدیمو باز می کنه نه هم می تونم از طریق ایمیل چت کنم!

دلیلش چیه به نظرتون؟

چیکار کنم؟

boushra

عضو جدید
در مورد ایمیل

در مورد ایمیل

چه میشه از حالت کلاسیک خارجش کرد ، ممنون میشم

boushra

عضو جدید
در مورد ایمیل

در مورد ایمیل

چه طور میشه از حالت کلاسیک خارجش کرد ، ممنون میشم

mehdipanahi

عضو جدید

چجور از حالت کلاسیک خارج کنم؟