همش هی اگه فلانی زنت بود آوتار نفر قبلی نمیدونم تو جاده تاریک زمستون سوارش میکنی ... بسه دیگه ... زندگی واقعی به اندازه کافی تکراری هست مجازیشو یه کم متنوع و شاد کنید
باز تو به کلاه من گیر دادی؟ تو چه پدر کشتگی با کلاه من داری؟ نه یه موضوع خوب بگین من دارم فک میکنم
دست از سر کچل ما بردار کلاه میخوای بیا: http://www.google.com/search?hl=en&...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=9eABT7GoIIPDhAeHxO31Cgچراااااااااااااااااا؟؟؟..موضوع جالبتر از کلاه شماااااااااااااااااا؟؟؟
جون میده واسه کلاه گذاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دست از سر کچل ما بردار کلاه میخوای بیا: http://www.google.com/search?hl=en&...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=9eABT7GoIIPDhAeHxO31Cg
یکیشو انتخاب کن واسه خودت بردار دیگه به کلاه کسیم گیر نده
وای چقد بهت میاد چه خوش سلیقه چه ماه شدیخوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای چقد بهت میاد چه خوش سلیقه چه ماه شدی![]()
پیشنهاد من اینه که همه آواتاراشونو کلاه کنن![]()
خوشم میاد کلاهت آبیه..
دمت گرم.[/QUOTEآبی دوست دارین؟ البته من فوتبالی نیستم شما چی؟
خوشم میاد کلاهت آبیه..
دمت گرم.[/QUOTEآبی دوست دارین؟ البته من فوتبالی نیستم شما چی؟
از آواتارم معلوم نیست؟
هاا... این بازیکن استقلاله ... فرهاد مجیدی... بازیکن خوبیه خوشم میاد ازشاز آواتارم معلوم نیست؟فک میکردم عکس خودته
از آواتارم معلوم نیست؟
آره داداش معلـــــــــــــــــــــــــــــوـمه...کیه که نشناسه!!
سللللللللااااااممم موضوع بحٍ اینه که یه موضوع برای بحث پیدا کنیمسلاااااااااااااااااااام بچه ها........موضوع بحث چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه موضوعی بهتر از ایام فرجه............سللللللللااااااممم موضوع بحٍ اینه که یه موضوع برای بحث پیدا کنیم![]()
ایام فرج چیه؟چه موضوعی بهتر از ایام فرجه............
ایام فرجه=فرصتی که قبل از آغاز امتحانات به دانشجویان می دهندایام فرج چیه؟
یادش بخیر تا همین دو ترم پیش ما هم درگیر امتحانا بودیمایام فرجه=فرصتی که قبل از آغاز امتحانات به دانشجویان می دهند![]()
پس خوش به حالت........راحت شدی.......یادش بخیر تا همین دو ترم پیش ما هم درگیر امتحانا بودیم
من فقط طرح پنج و پایان نامه دارم... با امتحانات خداحافظی کردیم... دوران خوبی بود... پر هیجان... روزای امتحان همه همدیگرو بیشتر دوست دارن![]()
منم از امضات خوشم میاد...آمینپس خوش به حالت........راحت شدی.......
از امضات خیلی خوشم میاد.........![]()
گلایل جون چی میگه؟؟زیییییییییییییییییییییییییییییییییییینگ
موضوع خوبیه........ولی من اطلاعاتم کمه..........جن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
وای چه موضوع نوستالژیکی... موضوع بحث دوران بچگیمون تو رختخواب وقتی همه چراغا خاموش میشدجن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
جن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()