دوستان آدم اگر تو جوونیش بی قر و فر خوشگل بود پیریش هم خوشگل میمونه فقط یه ذره چروک دار و خط دار میشه.
دقیقا
دوستان آدم اگر تو جوونیش بی قر و فر خوشگل بود پیریش هم خوشگل میمونه فقط یه ذره چروک دار و خط دار میشه.
دقیقا
.
آهان نه همینطوری اونو گفتم.حالا درست گفتم؟من تبریز اومدم خیلی خوبین هم شهر هم آدماش خیلی خوبن.
بله درست گفتین .....یعنی نیست دیگه ...........خوش اومدین .............خیلی ممنو نظر لطفتونه .........و از خوبیه شماست
عزیز چون حرفتون کاملا صحیحه...من مورد عینی دیدم...حتی با خودم گفتم خدایا این تو پیری اینقد خوشکله جووون بوده چییییییییی بوده؟!آفرین عزیزم که با منطق من موافقت کردی.
عزیزم حقیقتو گفتم.خواهش.
عزیز چون حرفتون کاملا صحیحه...من مورد عینی دیدم...حتی با خودم گفتم خدایا این تو پیری اینقد خوشکله جووون بوده چییییییییی بوده؟!![]()
سپاس............شما دخترین ؟؟؟
بلی...
خوشحال شدم از آشنایی ............راستی آقا میلاد شرمنده که اسپم کده کردم اینجارو

خوشحال شدم از آشنایی ............راستی آقا میلاد شرمنده که اسپم کده کردم اینجارو
خواهش بابا همشهری اینا چه حرفیه.....![]()
هم چنین.من دیگه دارم میرم.شب بخیر.بای.
مخلصم ..........
...........شبتون خوش..در پناه خدا ............خداحافظ
ووواااااااااااااااایییییییییییییییییییی این چی بود............![]()

![]()
من که دیدم خندیدم فقط شمام بخندید ......دخترا که اصلا راضی نیستن
![]()
آواتارتون خیلی با مزه ست من هر موقع میبینم خندم میگیرهخداییش آدمو وحشتناک میکنه....
آواتارتون خیلی با مزه ست من هر موقع میبینم خندم میگیره
مرسیییییییمیترسم بخوابم خوابشو ببینم...........![]()
مال من یه جوری شده بود شبیه زامبی ها
خخخخ.........خوب شد یادم انداختی اواتارو بدم ببینم پیریش چجوریه.......مرسییییییی
آقا من پیر میشم شبیه عمه ام میشم
جالب بود .![]()
ممنون. جالب بود. ولی اینطور که نشون میده نیست.

سایتش واسه من ارور میده ک![]()

میدونی احتمالا از اینترنت این روزا خوب کار نمیکنه من بعضی وقتا باشگاه نمیتونم بیام .....یه بار دیگه امتحان کن![]()