پیام نوریها لطفا کمک کنیـــــــــــــــــد .

medad127

عضو جدید
سلام
این هفته نتایج ارشد فراگیر اومد و من مهندسی صنایع - مدیریت و بهره وری سیستم ( عسلویه) قبول شدم .
و لیسانسم را در رشته مکانیک از دانشگاه آزاد گرفتم .
حالا که دروس ارشد صنایع را دیدم برای ترم اول همشون پیشنیاز داره و پیشنیازهاشون دروس کارشناسی صنایع هست که من در لیسانسم اینهارا نداشتم .
سوال اول ) ترم اول برای من خودشون انتخاب واحد میکنند ؟ یا خودم ؟ ودروس کارشناسی صنایع را باید پاس کنم ؟
سوال دو ) ترم اول میشه تعداد واحد را کم گرفت مثلا 6 واحد ؟
سوال سه ) شهریش حدودا برای ترم اول چقدر میشه و نحوه پرداختش چطوریه ؟ یعنی باید همش را یکجا پرداخت کنم ؟

من هیچی از پیام نور و شهریه و... نمیدونم خواهشا تا جایی که میتونید راهنماییم کنید . یه دنیا ممنون

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدمن اطلاع زیادی ندارم ترم دوهستم ترم اول برای ماروخودشون انتخاب واحدکردن

sara_naz

عضو جدید
napichuni
سلام
این هفته نتایج ارشد فراگیر اومد و من مهندسی صنایع - مدیریت و بهره وری سیستم ( عسلویه) قبول شدم .
حالا که دروس ارشد صنایع را دیدم برای ترم اول همشون پیشنیاز داره و پیشنیازهاشون دروس کارشناسی صنایع هست که من در لیسانسم اینهارا نداشتم .
سوال اول ) ترم اول برای من خودشون انتخاب واحد میکنند ؟ یا خودم ؟ ودروس کارشناسی صنایع را باید پاس کنم ؟
سوال سه ) شهریش حدودا برای ترم اول چقدر میشه و نحوه پرداختش چطوریه ؟ یعنی باید همش را یکجا پرداخت کنم ؟

من هیچی از پیام نور و شهریه و... نمیدونم خواهشا تا جایی که میتونید راهنماییم کنید . یه دنیا ممنون

Khodet entekhab vahed mikoni, kamtarin vahedi k mitoni vardari 8tas shahriasham bastegi b in vahedat dare age amali bashe bishtar mishe albate ina vase karshenasie arshadam hamintorie fek konam vali hemaghate mahze arshado to payamenor bekhuni age mitoni sal dg konkur bede baz

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

[FONT=&quot]سلام مهندس[/FONT]​
[FONT=&quot]تبريك ميگم بهت[/FONT]​
[FONT=&quot]ولي پيام نور سيستم سختي داره...يعني بايد سختي بكشي...مثه دانشگاه ازاد نيست يه جزوه 100 صفحه ايو امتحان بدي[/FONT]​
[FONT=&quot]بايد حداقل يه كتاب 1100 صفحه ايو كامل بخوني...دو ترم اول سختت ميشه...چون جو دانشگاه ازاد با پيام نور فرق ميكنه...و كلا يه كوچولو طول ميكشه تا عادت كني[/FONT]​
[FONT=&quot]هميشه به بچه ها چارت رشتشونو ميدن...ولي ديدم كه بچه ها به غير از دروسي كه تو چارت بهشون پيشنهاد ميشه هر چي خواستن برداشتن[/FONT]​
[FONT=&quot]بله ترم يك ميتوني 6 واحد برداري...پيام نور كمتر از 5 واحدو از دانشجوها قبول نميكنه...و اينم بگم اگه تو دانشگاه دروسي خوخوان ارائه شد...زياد ناراحت نشو...پيام نوره ديگه....من الان يه درس تخصصيم به علت كمبود كلاس برگزار نشد...[/FONT]​
[FONT=&quot]در مورد شهريه: نصف شهريه دانشگاه ازاده...و تقريبا 100_200 تومن كمتر از دانشگاه هاي غير انتفاعي[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​

needaaaaaa

عضو جدید
دانشگاه پیام نور عسلویه بین المللیه. شهریه بین الملل بالاتر از پیام نور عادیه تا اونجایی که من می دونم.

بالا