پیام آور صلح ******از همه دعوت به صلح می شه

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای عزیز و همه فعلان باشگاه مهندسان;)
این تاپیک رو من به نمایندگی از طرف طرفدارهای دکتر نه اصلا از طرف یه ایرانی گذاشتم واسه صلح فکر میکنم به اندازه کافی باهم جنگیدیم و دشمن شاد کن شدیم بهتره این بحث ها اینجا تموم شه اصلااین مشکل مهندس و دکتره خودشون هم حل میکنن ماهرچقدر هم از این دوتا حمایت کنیم بازم نیمتونیم چهره واقعی سیاست رو بشناسیم هم اعصاب خودمون خورد میشه هم تالار کلی از دل و دماغ می افته
حالا بی خیال همه اینا اینجا میخوام اعلام آمادگی برای صلح کنید هرچی باشه ما ایرانی هستیم نباید با هم در حال جنگ و دعوا باشیم اگر هم مایل هستید که بحثی صورت بگیره که بهتره نگیره اگر هم گرفت خواهش میکنم لطف کنید از توهین به مقام معظم رهبری توهین به آقای احمدی نژاد و اقای موسوی و به کار بردن الفاظ زشت برای اونهاو توهین به طرف بحث صرف نظر بشه درضمن بهتره به همه چی از یددی یه جوون ایرانی نگاه کینم نه با دید طرفدار و مخالف
حالاهرکس میخواد که ایران رو بسازه یه یاعلی بگه و اینجا اعلام امادگی کنه
;)
دیگه مهم نیست سبزی ،سبزو سفید وقرمزی،ابی یا سفید العان فقط ایرانی بودنت مهمه:D

امیر همافر

اخراجی موقت
این تاپیک رو من به نمایندگی از طرف طرفدارهای دکتر نه اصلا از طرف یه ایرانی گذاشتم واسه صلح فکر میکنم به اندازه کافی باهم جنگیدیم و دشمن شاد کن شدیم بهتره این بحث ها اینجا تموم شه اصلااین مشکل مهندس و دکتره خودشون هم حل میکنن ماهرچقدر هم از این دوتا حمایت کنیم بازم نیمتونیم چهره واقعی سیاست رو بشناسیم هم اعصاب خودمون خورد میشه هم تالار کلی از دل و دماغ می افته
حالا بی خیال همه اینا اینجا میخوام اعلام آمادگی برای صلح کنید هرچی باشه ما ایرانی هستیم نباید با هم در حال جنگ و دعوا باشیم اگر هم مایل هستید که بحثی صورت بگیره که بهتره نگیره اگر هم گرفت خواهش میکنم لطف کنید از توهین به مقام معظم رهبری توهین به آقای احمدی نژاد و اقای موسوی و به کار بردن الفاظ زشت برای اونهاو توهین به طرف بحث صرف نظر بشه درضمن بهتره به همه چی از یددی یه جوون ایرانی نگاه کینم نه با دید طرفدار و مخالف
;)

بعد از این همه تاپیک که خیلی هاش قفل شد و خیلی هاش حذف شد ...بعد از اینکه این همه وقت باعث شدید حدود 150 نفر آدم که طرفدار موسوی هستند به سخره عده کمی از دوستای خودت بشن و باعث شدید وقتی میان تو این تالار زمان و حالشون کوفتشون بشه....بعد از اینکه همه ما ها رو:

احمق
خس و خاشاک
منحرف
غیر منطقی
نادان
جاهل
موج لجن
دشمن شاد کن
طرفدار منافق و اسراییل
نا آگاه
وطن فروش
گول خورده
و و و
خوندید تو پستهای مختلف و یا هر کدوم از اوصاف رو مستقیم یا غیر مستقیم در تاپیک هاتون به جمع بزرگی از کاربرای طرفدار دادید...

الان میخوایید موج صلح راه بیندازید:warn::warn:

شما منفور هستید به اندازه کافی...نمیخواهد ابتکار اخلاقی بزنید.

dreamypicture

عضو جدید
بعد از این همه تاپیک که خیلی هاش قفل شد و خیلی هاش حذف شد ...بعد از اینکه این همه وقت باعث شدید حدود 150 نفر آدم که طرفدار موسوی هستند به سخره عده کمی از دوستای خودت بشن و باعث شدید وقتی میان تو این تالار زمان و حالشون کوفتشون بشه....بعد از اینکه همه ما ها رو:

احمق
خس و خاشاک
منحرف
غیر منطقی
نادان
جاهل
موج لجن
دشمن شاد کن
طرفدار منافق و اسراییل
نا آگاه
وطن فروش
گول خورده
و و و
خوندید تو پستهای مختلف و یا هر کدوم از اوصاف رو مستقیم یا غیر مستقیم در تاپیک هاتون به جمع بزرگی از کاربرای طرفدار دادید...

الان میخوایید موج صلح راه بیندازید:warn::warn:

شما منفور هستید به اندازه کافی...نمیخواهد ابتکار اخلاقی بزنید.

دمت گرم
یاد این تیکه از آهنگ داریوش افتادم
چه ترسی داره بوسه بر لب خونین آزادی;)

Bad Boy Blue

عضو جدید
اعتراف خوبی بود
شما از روی دشمنی با طرفداران موسوی اینجا پست زدید تبریک میگم ;)

ولی من به شخصه از روی دشمنی با کسی اینکارو نکردم هرچیزی رو که نوشتم بهش اعتقاد دارم و خواهم داشت و میدونم خیلی های دیگه هم اینجا مثل بنده حقیر بودند

سلام رز سیاه عزیزم
شاید سایر دوستان در نیت خوب شما شکی داشته باشند، اما من یقینا چنین اعتقادی ندارم
ولی
1 دوست خوب و گرامی من
جنگی در میان ما و شما نیست، خوب دقت کن، ببین چه کسانی هستند که از تشویش در تاپیک ها سود می برن، واقعا فکر می کنی ما که بیشتریم و از منطق هم گریزی نداریم چرا باید جنگ راه بندازیم؟
2 رز سیاه خوب و عزیز
من واقعا باکی از پیام اور صلح 2 شدن ندارم
اما آیا واقعا بذر دشمنی رو ما پاشیدیم؟
شما از پرشین اسکای در اون توهین هاشون حمایت نکردید؟
الان حاکمیت ما و رهبرانمون رو متوهم نمی نامد؟
خود شما، با خود من سر ماجرای تاپیک " نظریه ی کشف" برخورد صحیحی داشتید؟
3 ببین رز سیاه عزیزم
ما قصد صلح با امثال اقای احمدی نژاد و ... نداریم، اینان قاتلان خواهران و برادران ما هستند، به یقین چنین است
ما شاید روزی اینان را ببخشیم، اما "بخشش آینده" نمادی از "صلح اکنون" نیست
ما باب دشمنی باز نکردیم که حال از صلح فراری باشیم
4 رز سیاه عزیزم
ما نیز از صلح استقبالی شدید می کنیم، اما با اصول و قواعدی دیگر
در اصل با بیانیه ی اغازینی دیگر
صلح در راستای عدم توهین به یکدیگر
صلح در راستای عدم ایجاد تشویش
صلح در راستای برخورد صحیح و منطقی با مسائل
صلح در راستای متهم نکردن یکدیگر به سازماندهی و ...
صلح در راستای احترام به حقوق یکدیگر
صلح در راستای حفظ آرامش سایت
اما
ما در حال مبارزه ایم عزیز
مبارزه با کسانی که شما از آنان نام بردید
ما به مقام رهبری شما و رییس جمهورتان توهین نمی کنیم و نکردیم
توهین اصلا در مرام ما نیست
اما شما چه تضمینی می دهید که به مهندس موسوی توهین نکنید؟
پاسخ بدید

شما نیت صاف خود را ثابت کنید
از کیهان که به ایت الله العظمی صانعی توهین هایی سخیف کرده و به ما نیز
از اقای احمدی نژاد که از قول ما به خود ما سیلی حواله می دهد
از دادگاهی که عزیزان ما را بعد از شکنجه در نمایش های خود بازی میدهند
از بازجویانی که خانواده های اسرای ما، خانواده ی ابطحی را در هفته ی گذشته آنطور شکنجه ی روحی و روانی داده و تهدید کردند تبری بجویید، خود را جدا کنید
مطمئن باشید ما نه الان و نه هیچوقت دیگر با شما مشکلی نداشته، نداریم و نخواهیم داشت

من پیام آور صلح شماره ی 2

آیا شرایط من پیام آور صلح شماره ی 2 را می پذیرید؟

موفق باشیم

پی نوشت:

رز سیاه گرامی
صلح با بخشش و البته گذشت اغاز می شود
و هر بخشش و گذشتی در پی ندامتی می آید

من فکر می کنم اگر تک تک بزرگواران حامی دولتی که به ما و بزرگان ما توهین کردن، اکنون باب بخشش طلبی را بگشایند، ما همگی استقبال خواهیم کرد

واقعا اگر من توهینی کردم به عزیزی، به هر کسی، بگه تا من در مقابل همگان معذرت خواهی کنم
اما
توهین هایی که به ما شده هم چنین عاقبتی دارند؟

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin:
ما از اول هم جنگی نداشتیم
مشکل شماهایید
من نمیگم نیت تو خیر نیستا!نه
من خودم پیام اور صلحم
ولی ما هر چی کوتاه میایم شما طناب رو سفت تر میکنین
دیگه دارم خفه میشم
در دیزی بازه حیای گربه کجاست جسارت نباشه ها منظورم تو نیستی
به بعضی ها که شمشیررو از رو بستن
:confused:

امیر همافر

اخراجی موقت
;)

نه من چهره شما رو میبینم و نه شما چهره بنده رو,اما همین کافی هست که برای من ثابت شد اگر ما ایرانی ها وقتی حزب یا گروه مورد علاقمون پیروز میشه و احساس قدرت کنیم گوش دیگرانی که طرفدار یک نفر دیگه بودند رو میبریم و از هر توهین و حرکت فیزیکی و غیر فیزیکی که هست برای حذف اونها استفاده میکنیم.
صلح چی؟واقعا فکر میکنی من یا امثال من تو این تالار اینقدر بیکار هستم که حرص این رو بخورم و بیام با شما صلح بکنم یا ادامه به قول شما نزاع رو بدم:que:
قبل از اینکه ما طرفدار موسوی باشیم برای خودمون مهندس و یا دانشجوی مهندسی هستیم و به فکر پیشرفت هستیم و بعد از اون طرفدار موسوی هستیم و باز هم قبل از همه این ها اول ایرانی هستیم و بعد مسلمان...و باز هم قبل از این همه حرفها انسان هستیم.
شخصا از اینکه خونخوار بودن ایرانی های متمدن رو دیدم متاسف هستم.
این انتخابات نشون داد اگر کسی رو بخوان به خفت بکشن یا به هر بهانه ای کشور رو و شهروندان یک کشور رو زیر سوال ببرند خیلی راحت این حرکت انجام میشه.

بالا