پژمان جان، دهن ما رو ... کردی !

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
بریم بیاریمش بالا

درود بر خان داداش گرامی خودم. خوب و خوشی؟
آقا ما خیلی مخلصیما!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
....................................................................................................
....................................................................................................

از 14 بهمن 88 این تاپیک بالائه، شده آینه دق من، هر موقع میام تو تالار این تاپیک میزنه تو چشمم. پژمان جان تولدت مبارک، بابا بیخیال دیگه.

اه راس میگه دیگه......خوش باش امتیاز پارو کن...ولی حقیقتش وقتی میبینم هنوزم داری با همین تایپیکه سروکله میزنی ....میزنم

واقعا چه تاپیک به درد بخوریه!!

مدیران باید یه کم نظارتشون رو بیشتر کنند!

دیگه کم کم ملت به خاطر اعلام کردن رفتن به دبلیو سی هم تاپیک میزنن!

خدمت دوستان عزیزم عارضم که :
قبلاً هم در موردش بحث کردم، این یه تاپیک تولده ، تاپیک تولد هم اسپم آزاده ، و بقیه اش هم به کَرَمِ دوستان ربط داره که دلشون می خواد تاپیک تولد دوستشون رو بالا نکه دارن و همیشه به یادش باشن.

هرکی مشکلی داره می تونه وارد این تاپیک نشه و وقتی هم توی صفحه ی اول می بینتش بی اعتنا از کنارش رد بشه

زت زیات
:gol:

درود بر خان داداش گرامی خودم. خوب و خوشی؟
آقا ما خیلی مخلصیما!

پژمان جان ، جا داره که باز هم تولدت رو تبریک بگم:D:D:D

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث اختشاشه ديگه نه؟!
امين ميدونه چي مي گم!

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت دوستان عزیزم عارضم که :
قبلاً هم در موردش بحث کردم، این یه تاپیک تولده ، تاپیک تولد هم اسپم آزاده ، و بقیه اش هم به کَرَمِ دوستان ربط داره که دلشون می خواد تاپیک تولد دوستشون رو بالا نکه دارن و همیشه به یادش باشن.

هرکی مشکلی داره می تونه وارد این تاپیک نشه و وقتی هم توی صفحه ی اول می بینتش بی اعتنا از کنارش رد بشه

زت زیات
:gol:

پژمان جان ، جا داره که باز هم تولدت رو تبریک بگم:D:D:D

قربون خواهر گلم! :gol::gol::heart::heart:

:redface::redface:

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا دس دس......:D
حالا ..دایی باید برقصه.........;)
پجی جان تفلدت مبارک....:gol:

ترمه جون

عضو جدید
پژمان جون من این 4 صفحه را خوندم.به لرد که یه جمله هم پیدا نکردم که اون چیزایی رو که گفتی گفته باشم.:exclaim::w06:
اصلن این اولین پستم تو این تاپیکه.:crying2:

حالا موزیکال بخون.البته من چون تو محیط نبودم نمیدونم دقیقا شما چی بهش میگین:
تولدت مبارک:w31:
تولدت مبارک پژمان:w31:

بالا