پول داری قرض بدی؟!

mehrshad53

اخراجی موقت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیدونم شما هم مثل قدیمای من نه گفتن براتون سخته یا نه ولی بحث مهمیه.
بعضی وقتا درخواستایی مثل همین اسم تاپیک از شما میشه و شما خب دارین ولی نمیخواین بدین به یارو ،یا برای یه کاری میخواین پولتون را ولی روتون نمیشه نه بگین ......
خیلی خوبه که آدم بتونه یه "نه" بگه و خودش را راحت کنه به خصوص اگه دینی به طرف ندارین،اینطوری اونم خیالش راحت میشه و میره سراغ یکی دیگه.
من دوستایی داشتم که خیلی ریلکس و پررو بودن و چون میدونستن که من هم لارجم! و هم رودربایستی دار، الکی تقاضای قرض میکردن،با اینکه میدونستم احتیاج خاصی هم ندارن و فقط دنبال پول مفتن که بعد دوزار دوزار پس بدن.....
ولی بعد از سالها فهمیدم با کسی که پررو هست باید پررو بود چون براش قابل درکه!
البته بگذریم که بعضی وقتها اگه آدم بتونه گره از کار یه کسی باز کنه،باید بکنه.
چند سال پبش یکی از دوستام میخواست یه پراید بخره و کلی با زحمت پول جمع کرده بود...
یه روز یکی از فامیلاشون بهش گفته بود یه 5 میلیون میخوام برای یه کار ضروری و اونم که پسر کاردرستیه گفته بود کار یارو از کار من واجب تره و داده بود.
بعد اون فامیلشون ماشینش که پراید بود را فروخته بود و با پول رفیق ما و پول پرایده یه 206 خریده بود!
رفیقم داشت میمرد از ناراحتی و بعد از کلی بدبختی یارو پولش را پس داد......
بعضیها وحشتناک پررو و خودخواهن!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من آدمایی رو سراغ دارم که اصلا در خواست کردن از دیگرون و گرفتن از همه ( چه کس باشه چه ناکس ) راحته .....اصلا تو ذات و تربیتشونه
خیلی راحت رو میندازن واگه هم جواب نه بشنفن اصلا براشون مهم نیس می رن سراغ یکی دیگه ...........
اما وقتی از خودشون درخواستی می کنی کلی دلیل می یارن که ........
ایششششششششش چه بدم میاد از این جور آدما :mad:

SAEED_MOSBAT

عضو جدید
دادش اگه من پول داشتم ...................خب نوکرتم بودم ولی ندارم دادش
تو هم داشتی نده چون تقا ضا نمیکنم

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااااااااااااای بیچاره اون رفیقت دلم سوخت.
من خودم نه می تونم قرض بگیرم نه وقتی کسی ازم می خواد می تونم بگم نه روم نمی شه دیگه البته الان خیلی بهتر شدم قبلا واقعا خیلی خجالتی بودم خدا رحم کرده :surprised:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه گفتن هنر است.................سهیل این حرفا بهت نمیاد .......جون من خودتی ......آره جون خودت خودمم................ بابا این چند روزه خیلی های کلس شدیا خبر داری ؟ ........نه نداشتم ..........خاله اینا چه طورن خوبن؟.......مرسی خوبن سلام دارن .......بای بای

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من آدمایی رو سراغ دارم که اصلا در خواست کردن از دیگرون و گرفتن از همه ( چه کس باشه چه ناکس ) راحته .....اصلا تو ذات و تربیتشونه
خیلی راحت رو میندازن واگه هم جواب نه بشنفن اصلا براشون مهم نیس می رن سراغ یکی دیگه ...........
اما وقتی از خودشون درخواستی می کنی کلی دلیل می یارن که ........
ایششششششششش چه بدم میاد از این جور آدما :mad:
ایششششششششششششش......راست میگی خواهر

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حال اونوری ها که تعارف در کارشون نیست .
رفتم مهمونی خونه یک سوئدی.فقط یک بار از من سوال کرد که شام میخوری .من هم طبق عادت گفتم نه.رفت بیرون که غذا بخره.برای من نخرید.

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این دوره زمونه آدم فقط باید به فکر خودش باشه

ikilo666

عضو جدید
حتما تو بگو 10 میلیون...
آخه می دونی که من کجاییم... تو شهر ما همه لوتی اند...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حال اونوری ها که تعارف در کارشون نیست .
رفتم مهمونی خونه یک سوئدی.فقط یک بار از من سوال کرد که شام میخوری .من هم طبق عادت گفتم نه.رفت بیرون که غذا بخره.برای من نخرید.
پس من اخلاقم به سوئدی ها رفته:surprised:
آخه هیچوقت هیچوقت اهل تعارف کردن و ناز کشیدن نبودم ....
یعنی چی خب کار درست رو اون کرده ....ملت وقتشون رو از سر راه نیاوردن که دوساعت ای جونم بخور بابا گشنه می مونی ها ........ تعارف نکن ........چی بگیریم .........نه بابا ما با شما این حرفا رو نداریم
کلی تعارف اما تو دلش هم کلی فحش می ده که حالا خودم کم بودم باید پول شام یکی دیگه رو هم بدم:redface:

AutoQ

عضو جدید
من که نه به کسی پول می دم نه از کسی پول می خوام.

پول = دشمنی، کدورت و.....

zahra97

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این دوره زمونه اگه پولو دیدین سلام ما رو هم بهش برسونید.
اما اگه پول داشتم واقعا و میدونستم طرف هم پول لازمه خب آره قرضش میدادم.اونم چییییییییییی داداش با اسکوندش پس میگرفتم

بالا