پـــــــاتــــــــوق بچــــه های بــــــرقــــــــــــــی

arash308

عضو جدید
[:w33:
سال نو مبارک.امیدوارم سالی خوب و همراه با موفقیت داشته باشی.:gol::gol::gol::w14:[/

سلام دوستان برقی امید وارم سالی پر پول همراه با موفقیت و سلامت داشته باشین

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[:w33:
سال نو مبارک.امیدوارم سالی خوب و همراه با موفقیت داشته باشی.:gol::gol::gol::w14:[/

سلام دوستان برقی امید وارم سالی پر پول همراه با موفقیت و سلامت داشته باشین
دمت گرم پر پولو خوب اومدی:D

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجیبه سال نویی نه خبری از میثم هست نه سپیده نه گونزو نه ندا نه خیلی های دیگه
همه رفتن مسافرت؟:(

neda.j

عضو جدید

سلام سلام سلام.
سارا جان عیدت مبارک.:heart::gol:
بابا من و پریسا که همش اینجا بودیم شما تشریف نداشتید.:smile:

nedaja

عضو جدید
سلام عرض می کنم خدمت همه بروبچه های برقی و ننه برقی ها و بابا برقی های عزیز دل
امروز 4 ام عیده باید زودتر از اینا میومدم که بگم
سال نو مبارک

• Like
واکنش ها: p_sh

p_sh

عضو جدید
سلام سارایی خوبی؟سال نوت happy بابا کجایین؟دلمون پوسید اینجا تنهایی

سلام سلام سلام.
سارا جان عیدت مبارک.:heart::gol:
بابا من و پریسا که همش اینجا بودیم شما تشریف نداشتید.:smile:
ندا بیا با همشون بقهریم ...میگن برقیا یکم یخن!من بهم بر می خورد،باورم نمیشد... ولی میبینم راست میگن...اصلا محفلمون گرم نمیشه که نمیشه...من الان خیلی خیلی عصبانیم

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال نو همگی مبارک باشه :smile:

تقدیم به همه شما

neda.j

عضو جدید
سلام سارایی خوبی؟سال نوت happy بابا کجایین؟دلمون پوسید اینجا تنهایی

ندا بیا با همشون بقهریم ...میگن برقیا یکم یخن!من بهم بر می خورد،باورم نمیشد... ولی میبینم راست میگن...اصلا محفلمون گرم نمیشه که نمیشه...من الان خیلی خیلی عصبانیم

پریسا جون سال نویی هر کی هم قهر بوده اشتی کرده حالا تو می خوایی قهر کنی؟
اشکال نداره بر و بچ سرشون گرم مهمونی و بخور بخور و مسافرته.

• Like
واکنش ها: p_sh

sheida87

عضو جدید
eydeton mobarak

eydeton mobarak

salam barghiyaye aziiz.eydeton mobarak.manam ozve jadidam.ama etefaghan az bache barghiya bahal tar nist.................midonid cherarasti bebakhshid farsi type nakardam.system farsi nadare.:redface:slae khobi vase hame arezo mikonam be omide rozi ke hame movafaghtar beshim.bezanin ghadesh berim samte movafaghiyat ?????????????????????

p_sh

عضو جدید
من با کسی قهر نمی کنم،مگه اینکه دلم شکسته باشه...برو ببین پاتوقا ومحفلای دیگه چه خبره...ولی یه ندا که بیشتر نداریم به خاطر گل روی تو بخشیدمشون...

yalda20

عضو جدید
سلــــــــــــام
برقیا منم اومدم
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم
عیـــــــــــــــــــــــــــــــدتون هم مبـــــــــــــــــــــــــــارک:gol:

farizin

عضو جدید
پریسا خانوم، عصبانی نشو:cry:
خب وقتی خیلی از بچه ها روزای اول نیستند، آدم رغبت نمیکنه بیاد، ولی وقتی بچه ها جمعشون جمع هست..من یکی که بیشتر سر میزنم به پاتوق
در هر صورت عیدتون مبارک و همیشه شاد باشین و امیدوارم یه سال پر از خوشی و موفقیت رو در کنار بچه های پاتوق و بچه های برقی و سایر دوستا داشته باشیم.
شیدا87 - دوست عزیز بهتره فارسی بنویسید.چشممون درمیاد تا فنگلیش رو بخونیم:surprised::surprised:

efa_67

عضو جدید
سلام سلام سلام
كسي نيست؟ كجاييد چرا هيچكس نيست:crying:
اين قدر تو ايام عيد داره بهتون خوش ميگذره كه باشگاه اونم پاتوقش را فراموش كرديد:w14:
يا اينكه داريد درس ميخونيد:w10:
يا ميثم همتون را معتاد كرده :w18:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چي شده كجاااااااااايد؟؟؟؟؟؟؟

neda.j

عضو جدید
من با کسی قهر نمی کنم،مگه اینکه دلم شکسته باشه...برو ببین پاتوقا ومحفلای دیگه چه خبره...ولی یه ندا که بیشتر نداریم به خاطر گل روی تو بخشیدمشون...

دمت گرم پریسا جونم.:gol::gol::gol:
حالا بعدا که اومدن یه تنبیه شون میکنیم.gonzo و میثم که حسابی گوشمالی میشن.:confused:
بقیه هم حساب کار دستشون بیاد پاتوق رو خلوت نکنن.

gonzo

عضو جدید
دمت گرم پریسا جونم.:gol::gol::gol:
حالا بعدا که اومدن یه تنبیه شون میکنیم.gonzo و میثم که حسابی گوشمالی میشن.:confused:
بقیه هم حساب کار دستشون بیاد پاتوق رو خلوت نکنن.

سلام بچه ها خوبید ؟ سر حالید ؟ دماغتووووووون چاقه ؟
اول اینکه امید وارم امسال سالی پر از موفقیت واسه همتوووووون باشه !
دوم اینکه ببخشید اگه این 1 هفته نبوودم ! با خانواده موقع تحویل سال رفته بودیم پا بوس آقا امام رضا دیدیم خیلی صفا داره نمیشه به این آسونی ها برگردیم این شد که 1 هفته موندیم.
سوم اینکه ممنوووووووووووووووووووون که در غیاب من به یادم بودید. ممنووووووووووووون
چهارم اینکه قصور از من بوده که به شما سر نزدم ، حالا اومدم تا هم جبران کنم هم تنبیه بشم

efa_67

عضو جدید
سلام
زيارت قبول
ساله نو را بهت تبريك ميگم
چه عجب تشريف اوردين !
ساله خوبي برات
ارزو ميكنم:smile:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین پریسا جون :smile:
تو که بزرگ پاتوقی وهمیشه بخشش باید از تو باشه:D
شاید همه مثل من دستشون بنده و دارن پذیرایی می کنن:mad:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید ؟ سر حالید ؟ دماغتووووووون چاقه ؟
اول اینکه امید وارم امسال سالی پر از موفقیت واسه همتوووووون باشه !
دوم اینکه ببخشید اگه این 1 هفته نبوودم ! با خانواده موقع تحویل سال رفته بودیم پا بوس آقا امام رضا دیدیم خیلی صفا داره نمیشه به این آسونی ها برگردیم این شد که 1 هفته موندیم.
سوم اینکه ممنوووووووووووووووووووون که در غیاب من به یادم بودید. ممنووووووووووووون
چهارم اینکه قصور از من بوده که به شما سر نزدم ، حالا اومدم تا هم جبران کنم هم تنبیه بشم
زیارت قبول
مارو دعا کردی؟:smile:
اینو که خوندم خیلی دلم هوای آشناترین غریبه رو کرد:(

gonzo

عضو جدید
سلام
زيارت قبول
ساله نو را بهت تبريك ميگم
چه عجب تشريف اوردين !
ساله خوبي برات
ارزو ميكنم:smile:
مرسی دادا. انشاا... خدا نصیب شما هم بکنه ، زیارتو میگم. همچنین شما هم سال خوبی داشته باشی .
گفتم که کوتاهی از جانب من سر زده ، عذر خواهی میکنم.
زیارت قبول
مارو دعا کردی؟:smile:
اینو که خوندم خیلی دلم هوای آشناترین غریبه رو کرد:(

مرسی دادا. انشاا... خدا نصیب شما هم بکنه ، زیارتو میگم.

neda.j

عضو جدید
سلام
زیارت قبول gonzo جان.حالا که فهمیدم زیارت بودی و خودت هم اعتراف کردی با اجازه پریسا جون از تنبیه صرفنظر میکنیم.(می خواستم گوشتو بگیرم حسابی بپیچونم)

neda.j

عضو جدید
خوب حالا من دارم میرم مسافرت(اصفهان نصف جهان).اون جا به اینترنت دسترسی ندارم و بنابراین تا روز 14.15 خداحافظ.:gol:
مراقب خودتون باشید.:gol:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب حالا من دارم میرم مسافرت(اصفهان نصف جهان).اون جا به اینترنت دسترسی ندارم و بنابراین تا روز 14.15 خداحافظ.:gol:
مراقب خودتون باشید.:gol:
خوش بگذره
ما که امسال دلمون تو این خونه پوسید:(

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.

مرسی دادا. انشاا... خدا نصیب شما هم بکنه ، زیارتو میگم.[/quote]
خیلی خوب حالا سوغات چی آوردی؟
هر چه زودتر باید رو کنی:mad:

maverick

عضو جدید
با سلام خدمت همه برو بکس برقی :smile:
یه سئوال ، تا حالا از عضویت تو شبکه های آنلاین به اصلاح فنی مثل همین باشگاه مهندسان و n مدل شبکه فارسی زبان دیگه چیز به درد بخوری از نظر علمی نصیبیتون شده ؟ خدا وکیلی جز اتلاف وقت و انرژی هیچ بازده دیگه ای داره این شبکه ها ؟ :d تجربه 2-3 ساله من که میگه خیر ! این سایتها بیشتر به درد دوستیابی میخورن ! تا حل واقعی مشکل ملت و کمک به ارتقاء سطح علمی .

دلیل هم داره ، آدمهای واقعاٌ کاربلد اونوقت سرشون شلوغه که وقتی برای آن شدن ندارن .

نظر شما چیه ؟ برق خوندیم که اخرش به همون بگن مهندس و بیام تو پاتوق بچه های برقی و بگیم و خوش باشیم و یا واقعاٌ کارهای دیگه ای هم میشه کرد؟:lol:
پ.ن : دوستان ضد حال بودن من رو به بزرگی خودشون ببخشند :)

شاد باشید

farizin

عضو جدید
یه سئوال ، تا حالا از عضویت تو شبکه های آنلاین به اصلاح فنی مثل همین باشگاه مهندسان و n مدل شبکه فارسی زبان دیگه چیز به درد بخوری از نظر علمی نصیبیتون شده ؟ خدا وکیلی جز اتلاف وقت و انرژی هیچ بازده دیگه ای داره این شبکه ها ؟ :d تجربه 2-3 ساله من که میگه خیر ! این سایتها بیشتر به درد دوستیابی میخورن ! تا حل واقعی مشکل ملت و کمک به ارتقاء سطح علمی .

د
جناب محترم، من سایر سایتها رو نمیدونم (هر چند من خودم عضو سایت انجمن متخصصین ایران و ECA و خیلی فروم های جالب مانند P30download نیز هستم) ولی من کتابها و جزوه ها و مطالب ارزشمندی از این سایت گرفته ام که تو پیشرفت شغلی و اطلاعات علمی ام خیلی کمک کرده.حالا اگه بچه ها گاهی شوخی و تفریح میکنند، به نظرم عیبی نیست.قرار نیست همه جا خشک و رسمی باشیم.
نمیدونم چرا تصور گروهی از شما ، مثل دوست عزیزم مهندس فیدل، اینه که یه سایت مثل این باید خیلی رسمی و خشک و ... باشه؟؟؟؟
اینجا مثل اجتماع هست.هستند خیلی ها که اطلاعات خیلی خوبی دارند و به این سایت هم میان و اطلاعات ذیقیمتشون رو در اختیار ما میزارند.حتما لازمه برای گرفتن فلان نرم افزار یا کتاب تو فلان سایت 100 دلار بدین تا بهش بگین چه سایت خوب و باحالیه؟؟؟
:razz:

maverick

عضو جدید
با سلام :smile:
بابا بی خیال ، من که اصلاٌ نه خودم رسمیم نه گفتم اینجا باید رسمی باشه شما از کجای بحث من اینطور برداشت کردید میشه بگید ؟ :d

1- اولاٌ کتابهایی رو که گفتید میشه خیلی راحت دانلود کرد به زبان اصلی و خیلی جامع تر و کاملتر از ترجمه فارسی
2- منظور اصلی من اینه که شما پستهای اول همین پاتوق رو مطالعه بفرمایید ، بقول دوستان قرار اینجا هم سر و کله همدیگه بزنیم هم بحث علمی کنیم ، من هم چون دیدم این پاتوق جای همه نوع بحث هست این سئوال رو مطرح کردم که چرا ما توی این شبکه ها بیشتر تو سر و کله هم میزنیم تا بیشتر بحث علمی کنیم ؟ و یا بیشتر دنبال گرفتن جزوه و یافتن یه نفر که پروژمون رو حل کنه و یا پروژه اماده تحویل به استاد و... هستیم ؟

3- خود من که تا الان از نظر فنی چیز خاصی از این شبکه ها (Ir-micro ، ECA، P30world،Cloob ، و... ) نصیبم نشده . بقیه دوستان چطور ؟ چند درصد جواب پاسخ های فنی تون رو تو اینگونه شبکه ها گرفتید ؟

پ.ن : faria ی عزیز خوشحالم که تونستید با استفاده از مطالب این سایتها پیشرفت شغلی پیدا کنید اما سئوال من اینه چند درصد از سئوالهای شما تو انجمنهای علمی اینگونه سایتها جواب داده شدن ؟ در ضمن من برای متریالی که نیاز دارم گاهاٌ خیلی بیشتر از 100 دلار هم حاضر بپردازم ( کما اینکه پرداختم ) به شرطی که پیدا بشه

شاد شاد شاد باشید :thumbsup2:

farizin

عضو جدید
دوست خوبم
میدونم منظور نوشته شما من نبودم، اما اون مطلبی رو که من نوشتم شاید خیلی از دوستای دیگه هم بگن
دوست عزیزم مسئولیت من جمع اوری دیتا برای پروژه هست و منم مثل شما میدونم که از هر سوراخ سمبه ای تو اینترنت میتونم مطالب خودم رو جمع کنم.اما خیلی خوشحال میشم وقتی من مطلبی رو اینجا مینویسم (یا دوستان زحمتش رو میکشند) گروهی از دانشجویان و فازغ التحصیلان برق این مطالب رو میخونند و به دردشون میخوره.منم خیلی دوست دارم بحث و جدل ما تو پاتوق فنی باشی، ولی شاید زمان بخواد تا به اون آمادگی برسیم.(همه فارغ التحصیل و شاغل نیستند و خودتون میدونین مطالبی که تو دانشگاهها یاد میگیرم فقط به صورت Base و خیلی قدیمی هستند)
پس خوشحال میشم با کمک هم تاپیک ها و مخصوصا این پاتوق رو به سمت و سویی که برای اون اینجاد شده پیش ببریم.
با تشکر - فریا

بالا