دمت گرم پر پولو خوب اومدی[
سال نو مبارک.امیدوارم سالی خوب و همراه با موفقیت داشته باشی.[/
سلام دوستان برقی امید وارم سالی پر پول همراه با موفقیت و سلامت داشته باشین
عجیبه سال نویی نه خبری از میثم هست نه سپیده نه گونزو نه ندا نه خیلی های دیگه
همه رفتن مسافرت؟![]()
سلام سارایی خوبی؟سال نوت happy بابا کجایین؟دلمون پوسید اینجا تنهاییعجیبه سال نویی نه خبری از میثم هست نه سپیده نه گونزو نه ندا نه خیلی های دیگه
همه رفتن مسافرت؟![]()
ندا بیا با همشون بقهریمسلام سلام سلام.
سارا جان عیدت مبارک.
بابا من و پریسا که همش اینجا بودیم شما تشریف نداشتید.![]()
پریسا جون سال نویی هر کی هم قهر بوده اشتی کرده حالا تو می خوایی قهر کنی؟
اشکال نداره بر و بچ سرشون گرم مهمونی و بخور بخور و مسافرته.
من با کسی قهر نمی کنم،مگه اینکه دلم شکسته باشه...برو ببین پاتوقا ومحفلای دیگه چه خبره...ولی یه ندا که بیشتر نداریم به خاطر گل روی تو بخشیدمشون...پریسا جون سال نویی هر کی هم قهر بوده اشتی کرده حالا تو می خوایی قهر کنی؟
اشکال نداره بر و بچ سرشون گرم مهمونی و بخور بخور و مسافرته.
من با کسی قهر نمی کنم،مگه اینکه دلم شکسته باشه...برو ببین پاتوقا ومحفلای دیگه چه خبره...ولی یه ندا که بیشتر نداریم به خاطر گل روی تو بخشیدمشون...
دمت گرم پریسا جونم.
حالا بعدا که اومدن یه تنبیه شون میکنیم.gonzo و میثم که حسابی گوشمالی میشن.
بقیه هم حساب کار دستشون بیاد پاتوق رو خلوت نکنن.
آفرین پریسا جونمن با کسی قهر نمی کنم،مگه اینکه دلم شکسته باشه...برو ببین پاتوقا ومحفلای دیگه چه خبره...ولی یه ندا که بیشتر نداریم به خاطر گل روی تو بخشیدمشون...
زیارت قبولسلام بچه ها خوبید ؟ سر حالید ؟ دماغتووووووون چاقه ؟
اول اینکه امید وارم امسال سالی پر از موفقیت واسه همتوووووون باشه !
دوم اینکه ببخشید اگه این 1 هفته نبوودم ! با خانواده موقع تحویل سال رفته بودیم پا بوس آقا امام رضا دیدیم خیلی صفا داره نمیشه به این آسونی ها برگردیم این شد که 1 هفته موندیم.
سوم اینکه ممنوووووووووووووووووووون که در غیاب من به یادم بودید. ممنووووووووووووون
چهارم اینکه قصور از من بوده که به شما سر نزدم ، حالا اومدم تا هم جبران کنم هم تنبیه بشم
توهم معتقدی زندگی سخته؟سلم من هم هستم
برای انتقام از زندگی شاد باشید
مرسی دادا. انشاا... خدا نصیب شما هم بکنه ، زیارتو میگم. همچنین شما هم سال خوبی داشته باشی .سلام
زيارت قبول
ساله نو را بهت تبريك ميگم
چه عجب تشريف اوردين !
ساله خوبي برات
ارزو ميكنم![]()
زیارت قبول
مارو دعا کردی؟
اینو که خوندم خیلی دلم هوای آشناترین غریبه رو کرد![]()
خوش بگذرهخوب حالا من دارم میرم مسافرت(اصفهان نصف جهان).اون جا به اینترنت دسترسی ندارم و بنابراین تا روز 14.15 خداحافظ.
مراقب خودتون باشید.![]()
جناب محترم، من سایر سایتها رو نمیدونم (هر چند من خودم عضو سایت انجمن متخصصین ایران و ECA و خیلی فروم های جالب مانند P30download نیز هستم) ولی من کتابها و جزوه ها و مطالب ارزشمندی از این سایت گرفته ام که تو پیشرفت شغلی و اطلاعات علمی ام خیلی کمک کرده.حالا اگه بچه ها گاهی شوخی و تفریح میکنند، به نظرم عیبی نیست.قرار نیست همه جا خشک و رسمی باشیم.یه سئوال ، تا حالا از عضویت تو شبکه های آنلاین به اصلاح فنی مثل همین باشگاه مهندسان و n مدل شبکه فارسی زبان دیگه چیز به درد بخوری از نظر علمی نصیبیتون شده ؟ خدا وکیلی جز اتلاف وقت و انرژی هیچ بازده دیگه ای داره این شبکه ها ؟تجربه 2-3 ساله من که میگه خیر ! این سایتها بیشتر به درد دوستیابی میخورن ! تا حل واقعی مشکل ملت و کمک به ارتقاء سطح علمی .
د