سلام .دلم تنگ شده برای بچه های بامرام بی معرفت باشگاه![]()
سپیده کجایی ؟؟!
پریسا خانم امسال نشد سال دیگهمن خودم سال دوم قبول شدم. کنکور برق هم سخته هم کم میگیرن ! امسال هم 3 4 تا دانشگاه تهران ظرفیتشونو کم کردن .
سپیده جون درسته بچه های زیادی موفق شدن ولی توهم همین جوری کم چیزی نیستی گلم.سارایی دست رو دلم نذار که خونه
رتبم یکم خوب نیست،انتخاب رشته کردم اما امیدی ندارم انچنان
من دو رشته شرکت کرده بودم هم برق داده بودم هم mba ولی تو هر دوشون رتبم خوب نشده...
خرابم خراب؟کنکور خیلی بی رحمه![]()
به به سلام اقا میثم.کم پیدایی؟ببخشید میشه توضیحات بیشتر راجع به این صفت بدی.(با مرام بی معرفت)
سلامبه به آقا میثم!
غیبتت خیلی طولانی شده بود البته منم این مدت زیاد نیومدم پاتوق ولی گهگداری که میومدم خبری از شما نبود.خلاصه پاتوق بدون تو نصف گرما و صمیمیتشو از دست داده بود.
ما که خفه شدیم با این درسا
![]()
من پریسام نه سپیدهسپیده جون درسته بچه های زیادی موفق شدن ولی توهم همین جوری کم چیزی نیستی گلم.
عزیزم کاملاًدرکت میکنم.چون من از کنکور کارشناسی خراب شدم
وعواقبش هنوز متوجه من هست ولی امیدوارم تو این طوری نباشی
.والا همه رو من حساب میکردن.ولی....
به هر حال ایشالا سال بعد قبولی مورد علاقه تو میاری دخترم![]()
سلام...چشم و دلمون روشن خوش اومدیسلام .دلم تنگ شده برای بچه های بامرام بی معرفت باشگاه![]()
سپیده کجایی ؟؟!
پریسا خانم امسال نشد سال دیگهمن خودم سال دوم قبول شدم. کنکور برق هم سخته هم کم میگیرن ! امسال هم 3 4 تا دانشگاه تهران ظرفیتشونو کم کردن .
ببخشید .من پریسام نه سپیده
به هر حال ممنونم ازت،ایشاا.. خدا از دهنت بشنوه
ببخشید .
آخه رشته ما اگه آدمو خل وچل نمیکرد که مهم نمیشد!!!!!!!!!![]()
الان 5-6 ساله بهم میگم بیکار و........
ولی از آشنایتون خوشحال شدم
دوستان بیکار یعنی یگانه(ترکیه)
![]()
بازم سلام
همه خوش اومدین.
ولی اخه اینجا چی کار میکنید؟منو که میبینید همش اینجا پلاسم واسه اینه که کار و زندگی نداشته و یک فارغ التحصیل بیکار می باشم.(کار سراغ ندارید؟)
شوهرهی هات بعضی ها بودن دیگه الان نیستن
منم زن میخوام
![]()
![]()
neda جان خوب راست میگه بابا ...:دی
باز شما که میتونید شوهر کنید ما بدخت بی کارا که زنم بهمون نمیدن
یه 360 فیسبوکی چیزی عضو شو خودشون میریزن سرت...اهان از این لحاظ.
خوب من نفهمیدم منظورش چیه فکر کردم داره حرف بد میزنه.
نه بابا شبگرد جان من بی عرضه تر از اینم که شوهر پیدا کنم تو این دور و زمونه.![]()