niki.unique
عضو جدید
شما هم بامعرفت تشریف دارید جناب ، امیدوارم دوباره بیام و همه رو جبران کنممن تموم گشته بوووووووووووود قبلا
شما هم بامعرفت تشریف دارید جناب ، امیدوارم دوباره بیام و همه رو جبران کنممن تموم گشته بوووووووووووود قبلا
نه دییییگهه !! این قسمت و شما اشتباه پیش بینی کردید !! اینجانب خانوم مهندس مهربووووووون برق با گرایش مخابرات و البته بطور تخصصی تر سیستم می باشم که با عمله هیچ صحبتی ندارم !!!
ما حاضریم سیم کشی را خود انجام دهیم..
اجی تشکرام تموم شد!!
نه اجی گلم نمیخواد..همین که پیش شما باشم خودش خیلیه این داداش ما هم اگه رفت بخوابه..قربون تو مهربونم برم ، مرسیییییییییییییییییی بامعرفت فردا شب اگه تونستی باید بیای تا جبران کنم باشه؟
بله بله شما بفرما 12000 تا رو بنویس تا نیومدم اونور کارون!!من تموم گشته بوووووووووووود قبلا
الان خانوم مهندس! دکل های مخابراتی رو کی احداث می کنه؟:دی
شما مشغول باش![]()
خانومای مهربون مهندس و آقا مهندس شبتون به خیر![]()
احداث دکل های مخابراتی به تنهایی کار یک مهندس مخابرات نیست !! و در ضمن باتوجه به زمینه فعالیت در گرایش سیستم نوع تخصص هم میتونه متفاوت باشه بابا برقیییییییییی!!!الان خانوم مهندس! دکل های مخابراتی رو کی احداث می کنه؟:دی
رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووح
وای نرو !!! من تنهایی می ترسمشب خوش.
نترسیدددددددددددددددما الان ترسیدیم و فرار نمودیم...
آخییی بابا برقیییییییی چه زود داری جمع مارو ترک میکنییی!!!خانومای مهربون مهندس و آقا مهندس شبتون به خیر![]()
چشم ابجی گلم نترس من هستموای نرو !!! من تنهایی می ترسم![]()
وای که چقدر من از این شعر متنفرم..نترسیددددددددددددددد
همه چی آرومه
چشم ابجی گلم نترس من هستم
وای که چقدر من از این شعر متنفرم..
خب بالاخره قرصا اثر کرد ... شب خوش(جریمه ها فراموش نشه 12000 تادوستان منم برم...........شب همگیییی خوششششششششششششششششششششششششششش
شما چرا متنفری؟قول دادیا!!!
دقیقاااا!!!!!!!!!!!!
اخیییییییییییی پس بالاخره قرصا کار خودشو کرد .... چه خوب که این بچه هم داره خوابش می برهدوستان منم برم...........شب همگیییی خوششششششششششششششششششششششششششش
من برگشتممممممممممممممممماخیییییییییییی پس بالاخره قرصا کار خودشو کرد .... چه خوب که این بچه هم داره خوابش می بره
اما بی شوخی .... شب قشنگی بود دوست خوبم و فکر کنم به اندازه ی کافی و اونطور که دلت می خواست آپ شد !!!الان ساعت 2:38 دقیقه !!! من و ایران دخت گلم رفیق نیمه راه نیستیم تا جاییکه بتونیم سعی میکنیم تاپیک برقیا خاک نخوره !!( ایران دخت جونم از طرف تو هم حرف زدم ،ببخشید!!
)
شبت بخیر بابا برقییییی
چون به نظرم خیلی بی مفهومه و از آهنگ سازیشم خوشم نمیاد !شما چرا متنفری؟
خواهش گلم ..اخیییییییییییی پس بالاخره قرصا کار خودشو کرد .... چه خوب که این بچه هم داره خوابش می بره
اما بی شوخی .... شب قشنگی بود دوست خوبم و فکر کنم به اندازه ی کافی و اونطور که دلت می خواست آپ شد !!!الان ساعت 2:38 دقیقه !!! من و ایران دخت گلم رفیق نیمه راه نیستیم تا جاییکه بتونیم سعی میکنیم تاپیک برقیا خاک نخوره !!( ایران دخت جونم از طرف تو هم حرف زدم ،ببخشید!!
)
شبت بخیر بابا برقییییی
مااااااااااااااااااااامماااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمن برگشتممممممممممممممممم
دی:
اره کلا از شعرش هم متنفرم همه چی داغونه...چون به نظرم خیلی بی مفهومه و از آهنگ سازیشم خوشم نمیاد !
من برگشتممممممممممممممممم
دی:
اره کلا از شعرش هم متنفرم همه چی داغونه...
این بچه هم خیلیییی جون داره !!قرصا هم تقلبی شدن![]()
دقیقا دقیقاکلا خواننده اش شاده!!انگار تو باغ نیست...
این بچه هم خیلیییی جون داره !!