پشت کنکوری ها بیان در دو دل و انتقال تجربه

hesamhtx

اخراجی موقت
سلام من امسال رتبم 4500 منطقه 2 شد واستادم پشت کنکور:cry::cry::cry::cry:
خیلی سخته اما اگه دانشگاه خوبی قبول بشم میارزه در ضمن با این رتبه میکانیک رو که دوست دارم رو دانشگاه خوبی نمی اوردم چون سر کنکور سردرد شدم (سینوزیت دارم) حق خودمو این ندونستم .اگه می خواستم برم باید میرفتم بیرجن یا دانشگاه زنجان و...
اگه بدونم سال دیگه دانشگاه تهران امکان قبولیم هست به نظر شما اشتباه کردم؟
در ضمن تو این تایپیک درد و دل وتبادل تجربه کنیم.....

h.k 70

عضو جدید
سلام من امسال رتبم 4500 منطقه 2 شد واستادم پشت کنکور:cry::cry::cry::cry:
خیلی سخته اما اگه دانشگاه خوبی قبول بشم میارزه در ضمن با این رتبه میکانیک رو که دوست دارم رو دانشگاه خوبی نمی اوردم چون سر کنکور سردرد شدم (سینوزیت دارم) حق خودمو این ندونستم .اگه می خواستم برم باید میرفتم بیرجن یا دانشگاه زنجان و...
اگه بدونم سال دیگه دانشگاه تهران امکان قبولیم هست به نظر شما اشتباه کردم؟
در ضمن تو این تایپیک درد و دل وتبادل تجربه کنیم.....

اشتباه نکردی.گند زدی نه ر... خ... :w24:
سخت نگیر عزیزم اگه دانشگاه زیاد واحد برداری جبران می شه تازه اگر اونو قبول شی که خوش به حالت هم هست.:w16:

hadimim

عضو جدید
اگه از الان روزی 8 ساعت داری نمی خونی پس بدون که اشتباه کردی ( 1 سال دیگه بیا این تاپیکو بخون)

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
شایدم تکمیل ظرفیت برم دانشگاه صنعتی بابل یاسمنان یا زنجان یا...:w19:
اواتار شما با اواتار
h.k 70 خیلی شبیه هم...یه مقدار مشکوکه هااااااا..
در مورد سوالت ..اگه تهران می خوای ..نه ..اصلا اشتباه نکردی ..امسال با یه مقدار تلاش نمی گم بیشتر مفیدتر حتما قبول میشی ..اما کلا با این رتبه رشت ..بابل میاری دیگه ..به رنجان و بیرجند و اینا نمی کشه ...

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
شایدم تکمیل ظرفیت برم دانشگاه صنعتی بابل یاسمنان یا زنجان یا...:w19:
اواتار شما با اواتار
در مورد سوالت ..اگه تهران می خوای ..نه ..اصلا اشتباه نکردی ..امسال با یه مقدار تلاش نمی گم بیشتر مفیدتر حتما قبول میشی ..اما کلا با این رتبه رشت ..بابل میاری دیگه ..به رنجان و بیرجند و اینا نمی کشه ..

hesamhtx

اخراجی موقت
اواتار شما با اواتار
در مورد سوالت ..اگه تهران می خوای ..نه ..اصلا اشتباه نکردی ..امسال با یه مقدار تلاش نمی گم بیشتر مفیدتر حتما قبول میشی ..اما کلا با این رتبه رشت ..بابل میاری دیگه ..به رنجان و بیرجند و اینا نمی کشه ..
h.k بهترین دوستم است رتبه اش 2700 شد رفت میکانیک بابل منم بدشانسی اوردم موندم پشت کنکور:cry:اواتار هم مربوط به آقای راسخ دبیر زبانمون (اول و دوم و سوم دبیرستان)است.خیلی آقای خوبی بود.دمش گرم خیلی حال داد.;)شما کدوم دانشگاهی؟:gol:

آخرین ویرایش:

hesamhtx

اخراجی موقت
اواتار شما با اواتار
پارسال بود میاوردم ولی امسال ظرفیت ها نصف شده بود .ولی خداییش رتبه هم خیلی گند بود اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر بد شانس باشم روز کنکور....:eek::cry::confused::(:razz::smile::D:biggrin:ولش کن انشالله سال دیگه;)

Goonay

عضو جدید
سلم.منم از اون پشت کنکوری های بدبختم که تو بالابالا ها جا ندارم.
پایین رو هم نمیپسندم....

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلم.منم از اون پشت کنکوری های بدبختم که تو بالابالا ها جا ندارم.
پایین رو هم نمیپسندم....

یک راه بیشتر نداری شک نکن آره همینه انتخاب کن راحت شی آره خود کشی .!!
کار نداره که بشین درس بخون .

بالا