پشت صحنه سایت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mirhamida

عضو جدید
دلم میخاد بدونم که این سایت خودمون و سایت های مشابه چه جوری بوجود اومدن، کی ها اونو کنترل میکنن و مدیر ها چه طوری انتخاب و عوض میشن، اصلا اونا همدیگه رو میشناسن؟ منافع اقتصادیش چه قدره و کلا توی پشت صحنه سایت چی میگذره؟

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دامین میخای با هاست و قالب
میشه یه سایت
هر کی دیدی فعاله میکنیش مدیر
مطلب میزاره و ملت خوششون میاد و امار میره بالا
امار بازدید که رفت بالا میتونین تبلیغ بزارین (از همین بنرها که بالای سایت هست)
یا واسه سایت فروشگاه درست کنین
شاید هم ادمین سایت طراحه و این سایت رو میخاد واسه یه نمونه کاری
چون وقتی مشتری میبینه امار بازدید زیاده میگه حتمآ کارش خوبه

خیلی ها هم این کار رو میکنن برای اینکه چیزی یاد بگیرن
من با این فروم بازیها خیلی چیزا یاد گرفتم
اطلاعات آدمو زیاد میکنه (البته اگه خودت بخای)

در کل این کار سود نداره
ولی واسه نمونه کاری و یا چیزهای دیگه خوبه

mirhamida

عضو جدید
خوب واضح بگو چی میخوای !ك
این جوری که من میبینم مدیر کسی است که باید صبح تا شب پای سایت بشینه و بعید به نظر میاد که منفعت مالی براش نداشته باشه! سیاست های کلی نظام! ببخشید سایت رو کی مشخص میکنه؟ مدیران همدیگه رو میشناسن؟ هر کی که فقط بیشتر فعالیت بکنه اون مدیر میشه؟

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خیلی ها کارشون همینه
خیلی ها تو اداره های مختلف کار میکنن و اینترنتشون مجانیه
به جای کار کردن میشنن همین کارا رو میکنن
خیلی ها هدفهای سیاسی و دینی و مذهبی دارن
و ....
همش پول نیست

Matrix

عضو جدید
این جوری که من میبینم مدیر کسی است که باید صبح تا شب پای سایت بشینه و بعید به نظر میاد که منفعت مالی براش نداشته باشه! سیاست های کلی نظام! ببخشید سایت رو کی مشخص میکنه؟ مدیران همدیگه رو میشناسن؟ هر کی که فقط بیشتر فعالیت بکنه اون مدیر میشه؟

از بابت منفعت مالی مطمئن باش !

متاسفانه نمیدونم چرا تو مملکت ما هیچوقت روحیه ی کمک کردن یا اشتراک گذاری و .. جا نمفته!

همه چیز پول نیست دوست من!

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز

اگه هم منفعتي داشته باشي، نوش جونشون! انصافا چه ايرادي داره؟ دارن خدمت مي‌کنن. حداقلش براي من کاربر شرايطي رو بدون منت فراهم کرده، ميزباني مي‌کنن.
اما خودم که با حفظ سمت، جزو اعضاي اجرايي سايت محل کارم هستم، مي‌دونم منفعتي نداره که همش خرج برداره. براي اين سايت هم که با پشتوانه شخصي داره تأمين مي‌شه فکر نمي‌کنم جايي براي تأمين مالي مديران باقي بذاره!

با مطالب سعيد عزيزم هم شايد موافق باشم اما با لحنش موافق نيستم. به همين سادگي هم نيست، وگرنه هرکسي با همون مواد اوليه مي‌تونست يه سايت با رونق داشته باشه و مديريت کنه! سفال‌گري يه "فوتي" هم لازم داره.
:gol:

آخرین ویرایش:

mirhamida

عضو جدید
خوب خیلی ها کارشون همینه
خیلی ها تو اداره های مختلف کار میکنن و اینترنتشون مجانیه
به جای کار کردن میشنن همین کارا رو میکنن
خیلی ها هدفهای سیاسی و دینی و مذهبی دارن
و ....
همش پول نیست
ولی اگه دقت کنی کسی که سر کار میره نمیتونه شب تا صبح بیدار بمونه!:confused: اصلا چرا از خود بچه های سایت (مدیران و مسئولان) کسی به این سوال اهمیت نمیده!؟:surprised:

soheyl_shaghaghi

عضو جدید
از بابت منفعت مالی مطمئن باش !

متاسفانه نمیدونم چرا تو مملکت ما هیچوقت روحیه ی کمک کردن یا اشتراک گذاری و .. جا نمفته!

همه چیز پول نیست دوست من!
اروپا میاد مرزاشو بر میداره،پولش رو یکی میکنه،شرکتهای چند ملیتی میشن (سونی اریکسون) و.................................یعنی شراکت!
اما ما، شریک خوب نیست اگه خوب بود خدا هم داشت ،تو فرهنگ ماست؛که همه چیزو پول ببینیم.
یک دست صدا نداره .
بایید تغییر کنیم.

archi_arch

مدیر بازنشسته
ولی اگه دقت کنی کسی که سر کار میره نمیتونه شب تا صبح بیدار بمونه!:confused: اصلا چرا از خود بچه های سایت (مدیران و مسئولان) کسی به این سوال اهمیت نمیده!؟:surprised:
سلام
راستش نمیدونم منتظر چه جوابی هستین.بچه ها پاسخ شمارو دادن ولی اینکه میخواین از مدیرا کسی جواب بده خدمتتون میگم.
این سایت مال ادمینه! خودشون موسسش بودن و در نتیجه تمامی هزینه های ایجاد این سایت رو هم خودشون متقبل شدن.هزینه ی این تبلیغاتی هم که میبینید از اول نبوده و الانم بیشتر صرف خود سایت و ارتقا و تهیه ی هاست و ... میشه و چیز زیادی ازش باقی نمیمونه! بنابراین نمیشه گفت این سایت سود و منفعت زیادی برای صاحب سایت داره!
درباره ی مورد بعدی که اشاره کردین، قطعا وقتی شما سایتی میزنید اهداف و سیاستهاشو خود شما تعیین میکنید!!! پس اینجا هم از این امر مستثنی نیست و سیاستها توسط ادمین مشخص شده و پیش میره!
معیار انتخاب مدیرا هم صرفا فعالیت زیاد نیست! حضور فعال در سایت و فعالیت زیاد ومفید خصوصا تو تالارهای اختصاصی از مهمترینهاشه! (که مورد دومی بیشتر ارجحیت داره!) ولی درکل همه ی اینها طبق صلاحدید ادمین تعیین میشه.
شناخت مدیرا از همدیگه هم مثل سایر اعضاست! همه ی مدیرا از اول مدیر نبودن و مثل همه به یه طریقی با این سایت اشنا شدن و اول عضو عادی بودن و بعدا توسط ادمین انتخاب شدن! بنابراین شناخت قبلی وجود نداشته و در این مورد هم هیچ فرقی بین بقیه اعضا و مدیرا نیست!
اما از نظر منفعت مالی برای مدیرای تالارها!!! شاید تو بعضی جاها به این شکل نباشه ولی درباره ی اینجا میگم خدمتتون که مطمئن باشین این سایت هیچ منفعت مالی برای مدیرا نداشته و نداره! شاید از نظر شما بعید و دور از انتظار باشه ولی واقعیت داره!
مدیریت فقط مسئولیت و زحمت ادمو زیاد میکنه و هیچ منفعت دیگه ای نداره!
امیدوارم جوابتونو گرفته باشین.
اگه بازم سوالی هست در خدمتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.