بچه ها روزی چندبار میگید الهم العجل لولیک الفرج روزی چندبار دعای فرج می خونید مهدی عج غریب و مظلومه امام زمان میگه اگه تو به فکر من باشی منم به فکر تو هستم میدونستید امام زمان از امام حسین غریبتره میدونید چرا ؟؟حسین سیدالشهداست غریبه اما حسین عابوالفضل داشت ابوالفضل مهدی کیه ؟؟؟حسین یه علی اکبر داشت علی اکبر امام زمان کیه ؟؟امام زمان دلش رو خوش کی کرده دلش رو خوش من و تو کرده من و تو عباس امام زمانیم؟دلید دیگه ام اینه از پیغمبر تا امامت امام زمان260 سال طول کشید یعنی 13 تا معصوم مظلومیتشون همه باهم 260 ساله اما امام زمان به تنهای 1170 ساله غریبه از دیشب تاحالا 24 ساعت گذشت از دیشب تاحالا( اصلا نمیخواد به من جواب بدی خودت و امام زمانت )چندبار به فکر امام زمانت بودی خبر دارید امام زمان پیغام داده یکی از علماء تو جمکران تو همین چند سال اخیر میرسه خدمت امام زمان عج رسید میگفت دیدم زیر چشمای مهدی فاطمه کبود شده دیدم پوس و استخون شده گفتم اقا جان چرا به این روز افتادید گفت از بس شیعه ها گناه میکنند و منو اذیتم میکنند من از سنی ها توقع ندارم من از زرتشتی و بهایی و مسیحی توقع ندارم از بچه شیعه های خودم توقع دارم آقا فرموده بود مردم گناه میکنند من باید شب تا صبح گریه کنم بگم خدایا به خاطر من ببخششون این برای مادرم فاطمه گره کرده این برای حسین گریه کرده ببخششون امام زمان باید هی واسطه بشه عذاب نیاد برا من و شما دختری که با بلوز و شلوار میاد بیرون پسری که باچشماش هرزگی میکنه این جوون دل امام زمان رو تیکه تیکه نمیکنه ؟؟؟تا حالا چندتا نظری دادید واسه ظهور امام زمان ؟؟؟ چرا واسه دانشگاهمون نظری میدیم ولی واسه اما زمانمون نه؟؟؟امام زمان تو دل ما غریبه تو خونه ما غریبه راستی اینقدر که بازیگرا و فوتبالیست ها رو میشناسی امام زمان رو هم میشناسی؟؟؟اینقدر که سراغ یه سریالی رو که ندیدی از این و اون می پرسی تاحالا پرسیدی این جمعه چه خبراز امام زمان چه خبر خیلی معذرت میخوام این مثال رو میزنم اما مجبورم دقت کردین وقتی یه مرغ تو خونت باشه بیای خونه ببینی مرغت نیست از همسایه ها می پرسی تا خیابون دنبالش میری کوچه رو میگردی چند سالته 20 یا 30 سالته 30 سالته 30 ساله نمیدونی امام زمانت کجاست کجا دنبالش گشتی کی رفتی بپرسی پسر فاطمه کجاست ؟؟؟میدونی مشکل ماچیه روضه میریم گریه میکنیم عروسی میریم عرق میخوریم ما یه رنگ نیستیم
پاره ای از سخنان حاج اقا دانشمند
اینجابا امام زمان دردل کنید

پاره ای از سخنان حاج اقا دانشمند
اینجابا امام زمان دردل کنید