دقیقادخترایی همیشه بردن که از همه عوضی تر باشند
هر چی خوب تر باشی ته خطی
زمونه جوریه که خوبیتو به پای ضعفت میزاندقیقا
دخترای عوضی و گرگ برنده محسوب میشن ! هر چه زبون دراز بهتر ؟
خداییش اینو خیلی خوب گفتیشیطون نه شیطان !
...
دخترای افعی
ممکنه که دختر کم خرج دوست داشته باشن ولی در نهایت توجهشون به دخترهای پرخرج بیشتره.دخترای کم خرج
اتفاقا برعکس، عاشق دخترهای سلیطه میشن.دخترای جیگر و خوشگل و زرنگ ... !![]()
همیشه هم اینجوری نیستاتفاقا برعکس، عاشق دخترهای سلیطه میشن.
هرچی سلیطهتر و هوچیگر تر باشی، پسرها بیشتر عاشقت میشن.
همین دیگه، اگه سلیطه بود حتما قسمتت میشدهمیشه هم اینجوری نیست
من خودم تو دانشگاه عاشق یه دختر شدم که خیلیم متین وباوقار بود ولی قسمتم نشد
چه تاپیک های سمی میزدیسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
قابل توجه دختر خانوما
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
پاک شده ، معلوم نیست چی نوشتمچه تاپیک های سمی میزدی
این یادت باشه
دخترا همه ناز استن، انسانای خاص هستن
گرچه که استثنا هست همه جا ولی بابخش زیادی از حرفات موافقمخیلی بده که این روزها انسانیت از بین رفته، همه فقط به خودشون فکر میکنند، وجدانی وجود نداره.
همین دیشب داشتم در مورد یه نفر به شوهرم میگفتم که اون آدم مهم نیست که خانواده ی شوهرش براش منفعتی دارن یا نه، اگه ذره ای وجدان و انسانیت توی وجودش باشه وقتی اینهمه زحمتی که پدر و مادر شوهرش برای شوهرش کشیدن و احترامی که براشون قائل هستند رو میبینه، باید سعی کنه اونا رو هم در کنار خودشون حفظ کنه که متاسفانه نمیکنه.
متاسفم برای این دنیا که پر شده از انسان های دروغگو و دغلباز که تا پای منفعت خودشون وسطه برهی مهربون هستند و بعد از اینکه به منفعت خودشون رسیدند میشن گرگِ دندون تیز.
متاسفم برای اون پسر که اونم فقط بخاطر منفعت و آرامش خودش، پدر و مادرش رو فراموش میکنه و فقط از اونا انتظار احترام داره و خودش هیچ قدمی بر نمیداره.
من چون این چیزها رو میبینم، میگم که پسرها عاشق دخترهای سلیطه میشن، چون چاره ای جز عاشق ندارن، چون اون دختر اجازه ی عاشق نشدن رو به اون پسر نمیده.
پسرهای ساده و بدبخت هم مجبور میشن به ساز اون دختر برقصن تا فقط آرامش خودشون حفظ بشه.
شما پسری ؟پسرها هم آدم هستند. آدم ها هم عاقل، کودن، حسابگر، نون به نرخ روز خور، تنوع طلب، هر دم مزاج، منصف، با معرفت و .... دارند. و دقیقا می تونم بگم باید شامه اشان را بر اساس شخصیتشون یه چیزی قلقلک بدهد.
بقیه رفتارهایی که نشون می دهند بیشتر تابع جمع پسرونه هست برای اینکه بگویند کم نیاورده اند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
واقعيتي در مورد دخترا و پسرا | زنگ تفريح | 9 | |
![]() |
شرايط خوشگل شدن پسرا | زنگ تفريح | 22 | |
T | بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟ | زنگ تفريح | 176 | |
![]() |
عاغا اگه پسرا باجنبه باشن چی میشه؟؟؟!! | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
برنامه جالب و خنده دار آقا پسرا در طول روز…!!! | زنگ تفريح | 0 |