بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #2 shahab. گفت: کلیک کنید تا باز شود...
طناز خانمی عضو جدید کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #3 من می بینم چند وقته سرماخوردگیم خوب نمی شه . ممنون آقای دکتر لطف کنید چند بسته اش را برا من تجویز کنید. البته با بیمه تامین اجتماعی
من می بینم چند وقته سرماخوردگیم خوب نمی شه . ممنون آقای دکتر لطف کنید چند بسته اش را برا من تجویز کنید. البته با بیمه تامین اجتماعی
shahab. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #4 امین2008 گفت: کلیک کنید تا باز شود... بابا گریه نداره که برو خدارو شکر کن حد اقل عکسشو تونستی ببینی
shahab. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #5 طناز خانمی گفت: من می بینم چند وقته سرماخوردگیم خوب نمی شه . ممنون آقای دکتر لطف کنید چند بسته اش را برا من تجویز کنید. البته با بیمه تامین اجتماعی کلیک کنید تا باز شود... امر دیگه ای نیست مگه شما چقدر حق بیمه میدی که تامین اجتمایی پوله پستتونم بده؟
طناز خانمی گفت: من می بینم چند وقته سرماخوردگیم خوب نمی شه . ممنون آقای دکتر لطف کنید چند بسته اش را برا من تجویز کنید. البته با بیمه تامین اجتماعی کلیک کنید تا باز شود... امر دیگه ای نیست مگه شما چقدر حق بیمه میدی که تامین اجتمایی پوله پستتونم بده؟
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #6 shahab. گفت: بابا گریه نداره که برو خدارو شکر کن حد اقل عکسشو تونستی ببینی کلیک کنید تا باز شود... من پسته موخوام
shahab. گفت: بابا گریه نداره که برو خدارو شکر کن حد اقل عکسشو تونستی ببینی کلیک کنید تا باز شود... من پسته موخوام
shahab. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 5, 2013 #7 امین2008 گفت: من پسته موخوام کلیک کنید تا باز شود... خوب منم میخوام.
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Mar 6, 2013 #8 shahab. گفت: خوب منم میخوام. کلیک کنید تا باز شود...