پزشکی یا دندونپزشکی؟ شمارو به خدا کمک کنید

پزشکی یا دندونپزشکی؟ شمارو به خدا کمک کنید

• مجموع رای دهندگان
    8

جوجه دکی

عضو جدید
سلام.من امسال کنکور دادم و دندونپزشکی قبول شدم.خواهشا به من بگید به پزشکی تغییر رشته بدم یا نه؟البته میخوام هر کدوم که باشه تا تخصص بخونم.مخصوصا از لحاظ درامد مقایسه کنید.ممنون.

f.magic

عضو جدید
سلام دوست عزیز..
من اطلاع زیادی راجع به رشته های پزشکی ندارم ولی اینو میدونم که شما از الان نمیتونی برا 7 یا 8 سال بعد (گرفتن تخصص) پیش بینی کنی که درآمد اونموقع کدوم رشته بیشتره ..
این موضوع طوری نیست که بشه راحت نظر داد و تصمیم گرفت ..
ولی حدود 2 یا 3 هفته پیش تو شبکه "بی بی سی فارسی" موضوع برنامه " نوبت شما " همین پزشکی و دندون پزشکی ، شرایط تحصیل و کار و... خلاصه تا فیها خالدونش رفتن دیگه .. اگه اونو میدیدی فک کنم خیلی خوب میشد. فک کنم میتونی بری تو سایت بی بی سی فارسی تو بخش نوبت شما تو آرشیوش پیداش کنی .. ببخش زیاد دقیق یادم نیست مشخصات برنامش . www.bbspersian.com فک کنم آدرسش اینه . موفق باشی و در ضمن اینهمه درآمد رشته برات مهم نباشه ، شما تو هر رشته و کاری اگه بهترین باشی وضع اقتصادیت توپ میشه ، میتونی دور و بر خودت رو نگا کنی و آدمایی که رشته و کارشون یکیه ولی درآمدشون زمین تا آسمون فرق میکنه رو بینی . مگه نه ؟

Amirdb

عضو جدید
صد در صد دندانپزشکی اگه اطلاعات بیشتری خواستی من در خدمتم یه خورده اطلاعتم تو این زمینه بالاس

موفق باشید

rainy girl

عضو جدید
اگه یه سری به مطب دندون پزشکی بزنی میفهمی که نون تو دندون پزشکیه دوست من!:smile:

آناستازیا

عضو جدید
معلومه دیگه پزشکی

معلومه دیگه پزشکی

سلام.من امسال کنکور دادم و دندونپزشکی قبول شدم.خواهشا به من بگید به پزشکی تغییر رشته بدم یا نه؟البته میخوام هر کدوم که باشه تا تخصص بخونم.مخصوصا از لحاظ درامد مقایسه کنید.ممنون.
سلام جوجه دکی!
کار رو باید از کاردون بخوای
چرا نشستی یه مشت مهندس جوابتو بدن
من چند دلیل برای انتخاب پزشکی دارم
مهمترین دلیل اینه که پزشکی مقدس ترین رشته است
فکر این رو بکن که داری با روپوش سفید تو راهروی بیمارستان راه میری سری به بیمارت که چشم انتظارته میزنی و با لبخند خاص خودت بهش میگی شکر خدا بیماریت داره برطرف میشه همین روزاست که مرخص بشی!
فکرشو بکن چقدر بیمارت خوشحال میشه
چقدر برات دعای خیر میکنه
این مهمتره یا پول دندون پزشکی
البته یه توصیه خیلی مهم دارم اگه هدفت فقط مال دنیاس بهتره بری همون دندون اما... اگه هدف های بزرگتری داری بیا بیا پیش ما
مطمئن باش آینده روشن تری داری
به امید موفقیت تو دوست عزیز!

جوجه دکی

عضو جدید
جوجه دکی

جوجه دکی

سلام.خیلی ممنون از اینکه جوابمو دادید.راستش پدر من پزشکه و منم خیلی به این رشته علاقه دارم.ولی آخه پولم مهمه.تو پزشکی تا وقتی که موهات همرنگ دندونات میشه به پول نمیرسی.در ضمن خیییییییییلی هم سخته به طوری که پدرم حتی نمیگذاره حرف تغییر رشته رو بزنم.فوری عصبانی میشه.میگه من که متخصص جراحی عمومی هستم اگه میشد همین الان حاضر بودم بشم 1دندونپزشک عمومی! حالا هم که میبینید همه به دندون رای میدن.واقعا گیج شدم.هرچه سریعتر باید تصمیم بگیرم چون کلاسای پزشکی شروع شده.:confused:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
سلام.
ما خودمونم امسال این مشکلو داشتیم.داداشم پزشکی قبول شد بعدشم تکمیل ظرفیت دندان اسمش اومد.
کلی تحقیق کردیم.بعد به این نتیجه رسیدیم پزشکی بهتره.
1.درسته بازار کار دندان الان بهتره ولی
2.سونامی دندان تو راهه و چند سال بعد بازار اشباع میشه،اینو استاد دندانپزشکیه داداشم گفته بود

بالا