سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟
S shekufeh_jun عضو جدید Feb 10, 2013 #1 سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟
hamed_eng198 عضو جدید Feb 28, 2013 #2 shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... به ترتیب اولویت در اکثر کارخانجات و بازار کار مهندس مکانیک در ایران: 1- اتوکد 2-اتوکد 3-سالید ورک 4- فرقی نمی کنه
shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... به ترتیب اولویت در اکثر کارخانجات و بازار کار مهندس مکانیک در ایران: 1- اتوکد 2-اتوکد 3-سالید ورک 4- فرقی نمی کنه
میثم... عضو جدید کاربر ممتاز Mar 1, 2013 #3 shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... نرم افزار متلب جزء پرکاربرد ترین هاست,به خصوص برای انجام پروژه های درسی و ادامه تحصیل در مقطع ارشد.
shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... نرم افزار متلب جزء پرکاربرد ترین هاست,به خصوص برای انجام پروژه های درسی و ادامه تحصیل در مقطع ارشد.
S SOUTHERN عضو جدید Apr 7, 2013 #4 سلام در صنعت به منظور نقشه کردن در حال حاضر ابتدا مکانیکال دسکتاپ بعد اتوکد. اما به منظور تحلیل ابتدا ansys بعد abaqus و catia
سلام در صنعت به منظور نقشه کردن در حال حاضر ابتدا مکانیکال دسکتاپ بعد اتوکد. اما به منظور تحلیل ابتدا ansys بعد abaqus و catia
S SOUTHERN عضو جدید Apr 7, 2013 #5 البته تو پروژه های دانشگاهی سالید ورک و متلب هم کاربرد زیادی دارند. همچنین abaqus
حمیدرضا آذرشب عضو جدید Apr 8, 2013 #6 SOUTHERN گفت: البته تو پروژه های دانشگاهی سالید ورک و متلب هم کاربرد زیادی دارند. همچنین abaqus کلیک کنید تا باز شود... اتفاقاآباکوس همه رو ترکونده. من خودم انسیس کار کردم ولی آباکوس رو که دیدم نماز شکر خوندم. عالیه. عاااااالی
SOUTHERN گفت: البته تو پروژه های دانشگاهی سالید ورک و متلب هم کاربرد زیادی دارند. همچنین abaqus کلیک کنید تا باز شود... اتفاقاآباکوس همه رو ترکونده. من خودم انسیس کار کردم ولی آباکوس رو که دیدم نماز شکر خوندم. عالیه. عاااااالی
A ali shahryar عضو جدید Apr 9, 2013 #7 shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... میتونم بگم که سالیدورک محبوب ترین نرم افزار CAD می باشد چرا که بسیار user friendly است و رفته رفته دارد جایگاه اصلی خود را در ایران پیدا می کند.
shekufeh_jun گفت: سلام دوستان میخواستم سوال کنم بیشترین نرم افزار کاربردی در مکانیک چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... میتونم بگم که سالیدورک محبوب ترین نرم افزار CAD می باشد چرا که بسیار user friendly است و رفته رفته دارد جایگاه اصلی خود را در ایران پیدا می کند.