پرچم فروشی هم مدرک میخواهد...

ipak-1391

عضو جدید
نقل قول از وبلاگ دوستم...

دلم میخواست از این همه نامردی چشم پوشی کنم ولی دلم نیامد این مطلب و توی وبلاگم ننویسم آخه هر چه قدر هم فروشنده باشی هر چقدر هم کاسب باشی بعدش هم لیسانس بگیری تازه میشی انگشت کوچیکه شهرام منظورم شهرام همایونه
میدونی چرا مطلب را اینجوری شروع کردم،راستش آخه کار من یک مدتی ویزیتوری بود بعداز یک ساعت مخ زنی ولفت ولیس پاچه های طرف تازه راضی میشه یک نگاهی به کاتالوگ محصولاتی که می فروشی بکنه ولی من موندم این یارو چه جوری یک شبه کاغذ رنگی رو 10دلار میفروشه!!!

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه هه ماخ!! نمی‌دونم فیلم قلاده‌ی طلا رو دیدین یا نه.... یه پیرمرد سلطنت طلب توشه که خیلی باحاله... طرف های این شهرام همایون، یه سری پیر و پاتال میباشن اکثرا که معلوم نیست کدوم طرفین!! چون به همه گروهی فحش میدن...
در نهایت، بازی با احساسات مردم خیلی راحته برای این اقا.....

ولی بازاریابی هم ادم خودش رو میخواد...
یه خانومه زنگ زد خونه‌ی ما و من حواسم نبود که کی اصلا بهش گفتم اره جنست رو میخرم که این ادرس رو گرفت و قطع کرد!(یعنی لابلای سوالاش ادرس رو گرفت....!!)....منم هرکاری کردم، شماره‌ای در دسترس نبود برای زنگ زدن که بابا خانم عزیز من نمی‌خوام جنس رو چرا قطع کردی یه دفعه؟!! اخرش هفته‌ی بعدش جنس رو اوردن در خونه، منم معذرت خواهی کردم و گفتم من نگفتم جنس رو میخرم... اون خانم یه سری سوال در مورد شهرمون و موقعیت خونمون پرسید منم جواب دادم و بعدشم خدافظی کرد و گفت هفته‌ی اینده جنس رو میفرسته!!!!

به واسطه‌ی کارم، همه جور بازاریابیی دیدم و کردم!!! فکر میکنم ادم خودش رو میخواد!

بالا