پروژه کارشناسی

MAHSA3+*

عضو جدید
سلام من این ترم پروژه کارشناسی دارم هنوز نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم یعنی یه فکرایی به ذهنم رسید اما...
خوب من اگه بخوام یک سیستم طراحی کنم که با اثر انگشت شناسایی کنه به چه چیزایی احتیاج داره اصلا همچین سیستمی قابل ساخت واجرا هست؟؟؟؟؟
لطفا هرکس در این زمینه میتونه کمکی کنه منو یاری بده:(

amir_tanha

عضو جدید
سلام من این ترم پروژه کارشناسی دارم هنوز نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم یعنی یه فکرایی به ذهنم رسید اما...
خوب من اگه بخوام یک سیستم طراحی کنم که با اثر انگشت شناسایی کنه به چه چیزایی احتیاج داره اصلا همچین سیستمی قابل ساخت واجرا هست؟؟؟؟؟
salam behet pishnahd mikonam vase olgo bardari roye dastgahaye hozor ghaib ke in systemo darand ye motalee bokoni.

behbod

عضو جدید
سلام
می تونی از دستگاه حضور غیاب استفاده کنی فقط در پروگرم کردن ای سی باید یک کمی تغیییرات باید انجام دهی
اگر مدارش را خواستی برات می زارم .امیدوارم نگی پروگرم کردن بلد نیستی

behnam1988

عضو جدید
اصلا نيازی به اين همه بدبختی نيست .
ميری جمهوری يه دونه سنسور اثر انگشت ميخری
اين سنسور ها طوری طراحی شده که به وسيله ی پورت سريال به کامپيوتر وصل ميشه و يه بروشور داره
بعد يه برنامه براش تو کامپيوتر مي نويسي ( که خيلي راحته ) .....
بعد کارت تموم ميشه

MAHSA3+*

عضو جدید
سلام
می تونی از دستگاه حضور غیاب استفاده کنی فقط در پروگرم کردن ای سی باید یک کمی تغیییرات باید انجام دهی
اگر مدارش را خواستی برات می زارم .امیدوارم نگی پروگرم کردن بلد نیستی
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت آره حتما مدارشو برام بفرست
و البته با کمال شرمندگی باید بگم که پروگرم کردن بلد نیست اگه تو این زمینه هم کمکی........:redface::sweatdrop:

MAHSA3+*

عضو جدید
اصلا نيازی به اين همه بدبختی نيست .
ميری جمهوری يه دونه سنسور اثر انگشت ميخری
اين سنسور ها طوری طراحی شده که به وسيله ی پورت سريال به کامپيوتر وصل ميشه و يه بروشور داره
بعد يه برنامه براش تو کامپيوتر مي نويسي ( که خيلي راحته ) .....
بعد کارت تموم ميشه
خوب این سنسور اثر انگشت تو شهرستانام پیدا میشه؟؟؟؟ آخه من تهران نیستم:(

behnam1988

عضو جدید
نميدونم تو شهرستان گير مياد يا نه ولی احتمالا تو شهرستان هاي بزرگ مثل اصفهان ، شيراز بايد گير بياد .
ولی اين پروژه برای کارشناسی يکم سنگين نيست

behbod

عضو جدید
پروزه دستگاه حضور غیاب

پروزه دستگاه حضور غیاب

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت آره حتما مدارشو برام بفرست
و البته با کمال شرمندگی باید بگم که پروگرم کردن بلد نیست اگه تو این زمینه هم کمکی........:redface::sweatdrop:
سلام با شرمندگی
از اینکه دیر شد
رمز ورودwww.kavielectronic.ir
فقط باید win rar
داشته باشی

پیوست ها

• fingerprint.8051. kavirelectronic.ir.zip
    111.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

gem

عضو جدید
در قابل ساخت بودنش که شک نکن ولیبنظر من باید ببینی دخلش به خرجش می ارزه یا نه. نکه بگم قراره خیلی واست گرون تموم بشه ولی باید ببینی یه دانشجو می تونه خرجش را تامین کنه یا نه.در مورد قابل ساخت بودنش هم باید بهت بگم که لب تاپ سونی مدل SZ640 دارای یه نمونه پیشرفته چیزی هست که می خوای طراحی کنی بدین صورت که دارای یک حسگری است که با دادن اثر انگشت در صورت فعال بودن این بخش بعد از این برای روشن شدن اثر انگشت را از تو می خواهد. امیدوارم تونسته باشمبهت کمک کنم .حداقل قابلیت این لب تاپ میتونه واست یه بیس باشه