پروژه پایانی

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
درود بر مهندسان گل ایران زمین
.
خوب چند وقت پیش گفتم یه تاپیک میزنیم و اگر شد چند نفری روی یه پروژه کار میکنیم

خوب کسانی که حاضرن با هم کار کنیم دستاشون بالا

در ضمن کسانی که تمایل به کار دارند یه موضوع (اگر دوست دارند چند تا موضوع) بگن تا به موضوع واحدی برسیم و کار بکنیم

خود من ایده هام این هست :
1) MPLS
2) ساخت یه مرورگر

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
خوب کسانی که حاضرن با هم کار کنیم دستاشون بالا

در ضمن کسانی که تمایل به کار دارند یه موضوع (اگر دوست دارند چند تا موضوع) بگن تا به موضوع واحدی برسیم و کار بکنیم

خود من ایده هام این هست :
1) MPLS
2) ساخت یه مرورگر
من دیفالت دستم بالاس!
اون گزینه اولت رو نمیدونم چیه (البته الان میرم میگردم دنبالش)
دومی رو هستم شدید! متن باز باشه و تحت لیسانس GPL منتشر بشه.آخرش هم میزاریمش رو سورس فورج.

من تا حالا به فکرش نبودم فکر میکنم سوژه میدم.

dzzv_13

مدیر تالار
من دیفالت دستم بالاس!
اون گزینه اولت رو نمیدونم چیه (البته الان میرم میگردم دنبالش)
دومی رو هستم شدید! متن باز باشه و تحت لیسانس GPL منتشر بشه.آخرش هم میزاریمش رو سورس فورج.

من تا حالا به فکرش نبودم فکر میکنم سوژه میدم.

در مورد MPLS خودم هم اطلاعات زیادی ندارم فقط اینو میدونم که برچسب بر روی بسته ها میگذارد و کار مسیریابی رو ساده میکنه

ولی چون من دوست دارم توی کارمون خلاقیت هم سهیم باشه به نظرم بتونیم روی مرورگرها کار کنیم بهتر باشه ولی مشکلش فکر کنیم این باشه که باید زبان برنامه نویسیمون رو خوب کنیم (که اگر این کار رو انتخاب کنیم اون هم یاد میگیریم )
حالا کسی راجعه به این مطلب داره بزاره تا راهنماییمون کنه (به نظرتون میشه یه مرورگر جدا گونه ساخت ؟!! )

در ضمن قرار شود هر کسی ایده خوب داره بگه پس امیر جان حداقل یه ایده بده

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم کلا هرجا چیزی بلد نباشم یا باشم دستم بالاست به عنوان اولین نفر :D

راستش من کلا از این 2 موضوع سر در نمیارم :D

ولی به هر حال اماده ام.

در مورد اینکه میشه یه مرورگر جدا ساخت یا نه. باید بگم که اره میشه. یکی از اساتید فارکسی یه مرورگر جدا ساخته بود.
البته از جزئیاتش خبری ندارم
ولی طرف 10 سال شرکت برنامه نویسی و مهندسی و ... داشت مثل اینکه استاد دانشگاه هم بود

البته بنده نه ایشون رو دیدم. نه شاگردشون تو فارکس بودم. فقط اینا رو از شاگرداشون شنیده بودم. راست و دروغش با خودشون .

اینم ادرس سایتشون : http://www.khamesi.com/index.htm

البته سایتشون در مورد فارکسه. شرکتشون ربطی به فارکس نداره.تو دانشگاه هم استاد فارکس نیستن.

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
پس کسی نبود ایده خوب بده برای کار !!!!!!!!!!!!!!

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
کار رو مرورگر ، جالبه ولی به اینم فک کردی که بهتره تکراری نباشه
نوشتن یه مرورگر الان دقیقاً مثه اختراعه دوباره چرخه، الان اینترنت اکسپلورری که روی ویندوزه پر اشکاله، کامل نیست، خیلی چیزا رو ساپورت نمی کنه
پس مرورگر شما باید از مرورگرهای فعلی بهتر یا کاملتر باشه وگرنه می شه دوباره کاری، که به جای چنین چیزی می تونین روی یه طرح نو کار کنین.
البته این نظر شخصی منه، می تونین به این کارتون به عنوان تجربه نیگا کنین.
ولی من یه کار جدید و عملی رو ترجیح می دم.

Drago

کاربر ممتاز
کار رو مرورگر ، جالبه ولی به اینم فک کردی که بهتره تکراری نباشه
نوشتن یه مرورگر الان دقیقاً مثه اختراعه دوباره چرخه، الان اینترنت اکسپلورری که روی ویندوزه پر اشکاله، کامل نیست، خیلی چیزا رو ساپورت نمی کنه
پس مرورگر شما باید از مرورگرهای فعلی بهتر یا کاملتر باشه وگرنه می شه دوباره کاری، که به جای چنین چیزی می تونین روی یه طرح نو کار کنین.
البته این نظر شخصی منه، می تونین به این کارتون به عنوان تجربه نیگا کنین.
ولی من یه کار جدید و عملی رو ترجیح می دم.
میتونه بحثمون مرورگر باشه ولی یه ابتکاری چیزی توش داشته باشیم.من یه چیزی توی ذهنم هست الان...
من نظرم اینه که خارج از باشگاه (که یه محیط عمومیه) با هم تماس داشته باشیم(ایمیل-چت - اسکایپ و ... ) و شروع کنیم تا قبل از عید حداقل طرح مشخص شده باشه.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
میتونه بحثمون مرورگر باشه ولی یه ابتکاری چیزی توش داشته باشیم.من یه چیزی توی ذهنم هست الان...
من نظرم اینه که خارج از باشگاه (که یه محیط عمومیه) با هم تماس داشته باشیم(ایمیل-چت - اسکایپ و ... ) و شروع کنیم تا قبل از عید حداقل طرح مشخص شده باشه.

به نظرم در مورد مرورگر ها باید اول حیطه کاریت رو مشخص کنی.
می خوای یه مرورگر عمومی مثه IE بنویسی یا نه یه مرورگر مثل فایر فاکس که معمولاً کمتر استفاده می شه ولی بهتر از
برای یه مرورگر مثه IE T ابتکار یا زیبایی محیطش یا راحتی کار باهاش مهمه، ولی برای فایرفاکس، امکاناتیه که این مرورگر ازش حمایت می کنه، خب حتماً میدونی الان IEبرخلاف بیشتر مرورگر های معروف، از بیشتر script و css ها حمایت نمی کنه. همین باعث شده بعضی از کاربراش رو از دست بده.

dzzv_13

مدیر تالار
ممنون از بچه ها
ولی من گفتم شما هم ایده بدین
حتما که نباید روی مرورگر کار کنیم

یعنی ایده بهتریاز مرورگر ها نبود؟!!
.
.

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
همكار

همكار

سلام دوستان بازم كه همه خواب رفتن اينجا بايد مثل طوفان مغزي پر ايده بشه ها...من دارم روي وصل كردن توربين هاي يه نيروگاه به يه سرور مركزي كه بتونه اطلاعات و سرعت توربين ها رو به سرور ارسال و ازون جا هم كارا بصورت هوشمند كنترل بشه كسي ميتونه كمك كنه؟؟؟

Drago

کاربر ممتاز
سلام دوستان بازم كه همه خواب رفتن اينجا بايد مثل طوفان مغزي پر ايده بشه ها...من دارم روي وصل كردن توربين هاي يه نيروگاه به يه سرور مركزي كه بتونه اطلاعات و سرعت توربين ها رو به سرور ارسال و ازون جا هم كارا بصورت هوشمند كنترل بشه كسي ميتونه كمك كنه؟؟؟

یعنی همچین کاری قبلا انجام نشده؟! یا اینکه شما میخوای به عنوان پروژه همونو پیاده سازی کنی دوباره؟ کمک چجوری میخوای ; یعنی چه کمکی میخوای؟

Drago

کاربر ممتاز
من ایده مسنجر چند پروتکله کاملا فارسی به ذهنم اومد....
ولی فکر میکنم بیشتر به درد بچه های نرم افزار میخوره تا ما.

dzzv_13

مدیر تالار
من ایده مسنجر چند پروتکله کاملا فارسی به ذهنم اومد....
ولی فکر میکنم بیشتر به درد بچه های نرم افزار میخوره تا ما.

خوبه
ولی من چند تا انتقاد ازش میکنم با اجازه
1) یه مسنجر خوب داریم
2) درسته امنیت مسجر فعلی خیلی پایینه ولی ما باید ببنیم چه کاری با این مسنجر میکنیم
خوب کار های که (بغیر از اسپم بین دوستان) برای انجام کارهای یه شرکت هست که اون هم فقط در حد اطلاع رسوندن خیلی ساده هست

میخوام بگم کارهایی که با مسنجر میکنیم اصلا به امنیت خوب احتیاج نداره

فقط انتقاد بود ولی شاید مزیت هاش بیشتر از معایبش باشه

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که سنگ بزرگ علامت نزدنه. به نظرم یه پروژه کوچیک رو شروع کنیم. ببینیم اصلا میتونیم کار گروهی در کنار هم انجام بدیم.

ببینیم چقدر توانایی داریم.

ببینیم ...

dzzv_13

مدیر تالار
به نظر من که سنگ بزرگ علامت نزدنه. به نظرم یه پروژه کوچیک رو شروع کنیم. ببینیم اصلا میتونیم کار گروهی در کنار هم انجام بدیم.

ببینیم ...

آقا دانیال شما ایده ندادی هااااااااااااااااااااااا

Drago

کاربر ممتاز
خوبه
ولی من چند تا انتقاد ازش میکنم با اجازه
1) یه مسنجر خوب داریم
2) درسته امنیت مسجر فعلی خیلی پایینه ولی ما باید ببنیم چه کاری با این مسنجر میکنیم
خوب کار های که (بغیر از اسپم بین دوستان) برای انجام کارهای یه شرکت هست که اون هم فقط در حد اطلاع رسوندن خیلی ساده هست

میخوام بگم کارهایی که با مسنجر میکنیم اصلا به امنیت خوب احتیاج نداره

فقط انتقاد بود ولی شاید مزیت هاش بیشتر از معایبش باشه
گفتن نظر که اجازه نمیخواد مهندس!
مسنجر خوب زیاد داریم و به این یکی (فکر میکنم یاهو مسنجر منظورتون بوده) هم ختم نمیشه.من زیاد در مورد امنیت نمیخواستم مانور بدم ، هرچند که بدم نمیاد بتونیم از اون نظر هم به کاربرا خدمات بدیم.اما من بیشتر روی دوتا موضوع تاکید داشتم : ۱. چند پروتکله بودنش : فقط واسه یاهو یا جی تاک نباشه.الان بسیاری از دوستای ما هم یاهو مسنجر نسب کردن، هم جی تاک و اگه مجبور باشن چیزای دیگه.
۲. فارسی بودنش از پایه.الان مسنجرهای چند پروتکله خوبی هست مثل Pidgin یا Empathy (که من الان دارم ) یا Trillian (که واسه ویندوزه) اما همه اشون پایه انگلیسی هستن و به علت اینکه مجبور نیستن از دستور زبان و ادبیات خاصی استفاده کنن هرکدوم اصطلاحات خودشونو دارن.مثلا به چت چند نفره یکی میگه Conference و اون یکی مثلا میگه Room .توی عمق که بریم این پیچیدگی باعث میشه کاربری که زیاد زبان انگلیسیش خوب نیست گیج بشه و شاید هرگز از امکاناتش استفاده نکنه (همونطور که خیلی ها از انواع امکانات یاهو مسنجر بیخبرن)

ببینیم ...
حرفت رو قبول دارم و قبول ندارم! هم اینکه با هم کار کنیم و از اخلاق و روحیات و توانایی های هم باخبر بشیم رو مثبت میبینم ، هم اینکه توی انجام ندادن اینکار و شروع بدون سابقه قبلی مشکلی نمیبینم!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسنجر خوب زیاد داریم و به این یکی (فکر میکنم یاهو مسنجر منظورتون بوده) هم ختم نمیشه.من زیاد در مورد امنیت نمیخواستم مانور بدم ، هرچند که بدم نمیاد بتونیم از اون نظر هم به کاربرا خدمات بدیم.اما من بیشتر روی دوتا موضوع تاکید داشتم : ۱. چند پروتکله بودنش : فقط واسه یاهو یا جی تاک نباشه.الان بسیاری از دوستای ما هم یاهو مسنجر نسب کردن، هم جی تاک و اگه مجبور باشن چیزای دیگه.
۲. فارسی بودنش از پایه.الان مسنجرهای چند پروتکله خوبی هست مثل Pidgin یا Empathy (که من الان دارم ) یا Trillian (که واسه ویندوزه) اما همه اشون پایه انگلیسی هستن و به علت اینکه مجبور نیستن از دستور زبان و ادبیات خاصی استفاده کنن هرکدوم اصطلاحات خودشونو دارن.مثلا به چت چند نفره یکی میگه Conference و اون یکی مثلا میگه Room .توی عمق که بریم این پیچیدگی باعث میشه کاربری که زیاد زبان انگلیسیش خوب نیست گیج بشه و شاید هرگز از امکاناتش استفاده نکنه (همونطور که خیلی ها از انواع امکانات یاهو مسنجر بیخبرن)

حرفت رو قبول دارم و قبول ندارم! هم اینکه با هم کار کنیم و از اخلاق و روحیات و توانایی های هم باخبر بشیم رو مثبت میبینم ، هم اینکه توی انجام ندادن اینکار و شروع بدون سابقه قبلی مشکلی نمیبینم!!

:(
کلی نوشتم همش پرید.
نصف شبی این انجمن و اینترنت هم اذیت میکنن هااا

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز

واقعاً راست می گی ، کاملاً موافقم.

ببینیم ...

مسنجر خوب یاهو نیست، live مسنجره
می شه با یه نفری که آی دی یاهو داره چت کرد(نمی دونم یاهو این جوریه یا نه، امتحان نکردم)

Drago

کاربر ممتاز
مسنجر خوب یاهو نیست، live مسنجره
می شه با یه نفری که آی دی یاهو داره چت کرد(نمی دونم یاهو این جوریه یا نه، امتحان نکردم)

ببین الان Pidgin و Empathy و Trillian چند پروتکله هستن،یعنی اکثر سرویس هارو ساپورت میکنن،یه مسنجر واسه همه سرویس ها.حتی جدیدا دیگه فیسبوک و تویتر هم ساپورت میکنن.من همچین چیزی توی نظرمه

dzzv_13

مدیر تالار
ببین الان Pidgin و Empathy و Trillian چند پروتکله هستن،یعنی اکثر سرویس هارو ساپورت میکنن،یه مسنجر واسه همه سرویس ها.حتی جدیدا دیگه فیسبوک و تویتر هم ساپورت میکنن.من همچین چیزی توی نظرمه

ممنون
این خوبه که میتونه اونا رو ساپورت میکنه

بنظرت اگر بخواهیم روی اینکار تمرکز کنیم و بتونیم چیزی ازش در بیاریم از کجا باید شروع کنیم
مقاله ایی داری در این مورد ؟؟
و اگر چه راه هایی رو باید بریم رو بگی خیلی ممنونت میشم
.
.
من پروژه پایانیم رو انتخاب نکردم و بنظرم هم میاد این خوب باشه
اگر استادمون قبول کنه این کار رو من تا تهش هستم

کیا دیگه موافقا ؟؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

بنظرت اگر بخواهیم روی اینکار تمرکز کنیم و بتونیم چیزی ازش در بیاریم از کجا باید شروع کنیم
.
.

کیا دیگه موافقا ؟؟

اگه زودتر شروع میکنیم و میریم که در موردش تحقیق کنیم و موضوع رو عوض نمیکنیم و تا اخر پایه هستیم و پایبند به این هستیم که کاری که شروع کردیم رو تا اخر به پیش ببریم حتی اگه خیلی سخت و مشکل باشه و ... من موافقم.

البته بنده هیچی بلد نیستم و اگه من رو به عنوان شاگرد میپذیرید در محضرتون کسب علم میکنم.

Edera

عضو جدید
سلام دوستان
و همگی خسته نباشید
راستش با اجازه ی همه ی عضو فعال های این جمع ، دست من تازه وارد هم بالا...
واقعا دوست دارم کمک کنم
البته اگه کمکی از دست من بر بیاد!
حاضرم!

Drago

کاربر ممتاز
اگه زودتر شروع میکنیم و میریم که در موردش تحقیق کنیم و موضوع رو عوض نمیکنیم و تا اخر پایه هستیم و پایبند به این هستیم که کاری که شروع کردیم رو تا اخر به پیش ببریم حتی اگه خیلی سخت و مشکل باشه و ... من موافقم.

البته بنده هیچی بلد نیستم و اگه من رو به عنوان شاگرد میپذیرید در محضرتون کسب علم میکنم.
زودتر شروع کردن و تحقیق و عوض نکردن موضوع و استمرار در کار همه به کار تیمی بستگی داره.اگه مثلا تو و امیرحسین برین کلی تحقیق کنین و کار کنین بعد یه جلسه ای چیزی بزاریم من بیام بگم ببخشید وقت نکردم شما هم دلسرد میشین.یعنی آدمایی که میخوایم روی این کار کنیم باید بشینیم اساسی کار کنیم.ارتباطات هم باید یه مقدار نزدیک تر بشه.
ممنون

.
.

کیا دیگه موافقا ؟؟
من تا حالا پروژه مدیریت نکردم ولی به نظر من :
از کجا باید شروع کنیم : اصول برقراری ارتباط به صورت Peer-to-Peer یا با استفاده از سرور رو باید یاد بگیریم(بستگی داره چیکار بخوایم بکنیم).داکیومنت های مسنجرهای معروف رو بخونیم و تحلیل کنیم.
چه راه هایی رو باید بریم : اول باید دامنه پروژه رو مشخص کنیم،اینکه دقیقا چی میخوایم و چی نمیخوایم.و همچنین اینکه برای رسیدن به اون اهدافمون باید چی بدونیم و چیکار کنیم.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
زودتر شروع کردن و تحقیق و عوض نکردن موضوع و استمرار در کار همه به کار تیمی بستگی داره.اگه مثلا تو و امیرحسین برین کلی تحقیق کنین و کار کنین بعد یه جلسه ای چیزی بزاریم من بیام بگم ببخشید وقت نکردم شما هم دلسرد میشین.یعنی آدمایی که میخوایم روی این کار کنیم باید بشینیم اساسی کار کنیم.ارتباطات هم باید یه مقدار نزدیک تر بشه.

من تا حالا پروژه مدیریت نکردم ولی به نظر من :
از کجا باید شروع کنیم : اصول برقراری ارتباط به صورت Peer-to-Peer یا با استفاده از سرور رو باید یاد بگیریم(بستگی داره چیکار بخوایم بکنیم).داکیومنت های مسنجرهای معروف رو بخونیم و تحلیل کنیم.
چه راه هایی رو باید بریم : اول باید دامنه پروژه رو مشخص کنیم،اینکه دقیقا چی میخوایم و چی نمیخوایم.و همچنین اینکه برای رسیدن به اون اهدافمون باید چی بدونیم و چیکار کنیم.
دقیقاً واسه همینه که کار تیمی سخته، هماهنگی بین همه بچه ها خیلی کار مشکلیه
در ضمن چون همه تیم اخلاق یکسانی ندارن یا نخوه کارکردنشون متفاوته، همه باید گذشت داشته باشن تا اون تفاوت ها رو بی خیال شن.

واسه یه پروژه این جوری حتماً از tortoise استفاده کنین
خیلی می تونه مفید باشه. از این برنامه کلاً تو پروژه های گروهی که افراد پیش هم نیستن استفاده می کنن. مثلاً تو کشورای خارجی ممکنه یه برنامه نویس تو هند باشه و یکی تو چین و همزمان دقیقاً روی یه بخش از سیستم کار کنن. این حالت دقیقاً مشابه حالتیه که بچه های اینجا دارن.

Drago

کاربر ممتاز
بچه ها یه سایتی پیدا کردم مسنجر فارسیه
بیایین و نگاهش کنید

اینجا کلیک کن
مرسی
اطلاعات فنی ازش نداده ولی...مشخصات فنی نداره،مثلا اینکه ارتباط رمزنگاری شده است یا نه،برنامه با چی نوشته شده و اینا.
=========
اینو دیروز فهمیدم : Empathy روی فریم ورک Telepathy ساخته شده.این یعنی اینکه ما هم میتونیم خود Telepathy رو به عنوان فریم ورک واسه مسنجرمون به کار ببریم.

zeost

عضو جدید
اوه!! چه خبره اینجا...
راستش رو بخواین من یکی در میون کامنت ها رو خوندم.
در مورد MPLS اگه چیزی یاد بگیریم خیلی خوبه! چرا؟ چون رقابت بین IPv6 و MPLS خیلی زیاده. عده ی زیادی با IPv6 مخالف هستن و معتقد هستن که IPv6 هم مثل IPv4پر میشه و باید یه راه همیشگی پیدا کرد.ما هم که دانشجوی آی تی :)
درباره ی موضوع دومیه هیچی نمی دونم.پس اینم خوبه چون حداقل یه چیزی یاد میگیرم (میگیریم)
در هر صورت منم پایه ام ولی چیزی بارم نیست :))))

dzzv_13

مدیر تالار
اوه!! چه خبره اینجا...
راستش رو بخواین من یکی در میون کامنت ها رو خوندم.
در مورد MPLS اگه چیزی یاد بگیریم خیلی خوبه! چرا؟ چون رقابت بین IPv6 و MPLS خیلی زیاده. عده ی زیادی با IPv6 مخالف هستن و معتقد هستن که IPv6 هم مثل IPv4پر میشه و باید یه راه همیشگی پیدا کرد.ما هم که دانشجوی آی تی :)
درباره ی موضوع دومیه هیچی نمی دونم.پس اینم خوبه چون حداقل یه چیزی یاد میگیرم (میگیریم)
در هر صورت منم پایه ام ولی چیزی بارم نیست :))))
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم MPLS به صورت پیش فرض در IPv4 نبوده ولی در IPv6 هست
حالا اینکه به خرابی هم بر میخوره یا نه دقیقا نمیدونم
اگر به خرابی بوخوره که بازار داغی پیدا میکنه

در ضمن این mpls اگر اشتباه نکنم توی دوره های سیسکو در قسمت های آخرش (فکر کنم دکترا) یاد میگیری