پروژه مادون قرمز با avr

benyamin_mr

عضو جدید
سلام.من مهندس کامپیوتر -سخت افزار هستم و در حال انجام یک پروژه و فرستنده با امواج مادون قرمز هستم.لطفا اگر کسی تو این زمینه کار کرده کمکم کنه.مرسی:smile:

srashedian

عضو جدید
سلام.من مهندس کامپیوتر -سخت افزار هستم و در حال انجام یک پروژه و فرستنده با امواج مادون قرمز هستم.لطفا اگر کسی تو این زمینه کار کرده کمکم کنه.مرسی:smile:

من در این زمینه خیلی کار کردم اما نمیدونم منظورتون از کمک چیه ؟ :eek:
در کدام قسمت مشکل دارید ؟ :surprised:
در ابتدا باید چیپ AVR مناسب با کارتونو انتخاب کنید که معمولا دانشجوها ATMEGA16 را به دلیل قیمت کم و کاربرد وسیع انتخاب میکنن. بعد باید مطابق با نیازتون مدار میکرو را ببندید. (طراحی کنید و بسازید) بعد با استفاده از 32 پورت ورودی خروجی که در اختیار دارید مدار را بسازید و برنامش را بنویسید.
حالا در هر قسمتی که سوال دارید به طور جزئی تر بپرسید تا کمکتون کنیم. :gol:

hadi elec

عضو جدید
سلام
من هادي هستم دانشجوي مهندسي برق.:)در مورد ميكرو AVRو IR كمك خواستين.شايد بتونم كمكتون كنم.:smile:

dartenyan

عضو جدید
سلام
پروژه من ارسال دیتا بین دو میکرو با پروتکل RC5. (ارتباط بدون سیم - مادون قرمز) ممنون میشم در مورد انتخاب قطعات کمکم کنید. باید به یکی از میکرو ها کی پد موبایل وصل کنم و به یکی دیگه LCD.
ضمنا اگه ممکنه در مورد نحوه کار با RC5 و مادون قرمز راهنمایی کنید. متشکرم

mehranjcs

عضو جدید
سلام
من هادي هستم دانشجوي مهندسي برق.:)در مورد ميكرو AVRو IR كمك خواستين.شايد بتونم كمكتون كنم.:smile:
سلام هادی جون
پروژه من ارسال دیتا بین دو میکرو (ارتباط بدون سیم - مادون قرمز) است ممنون میشم در مورد انتخاب قطعات کمکم کنید .
من از usart استفاده کردم تو پروتوس جواب میده مدارشو بستم جواب نمیده

mehranjcs

عضو جدید
در خواست کمک

در خواست کمک

سلام
پروژه من ارسال دیتا بین دو میکرو (ارتباط بدون سیم - مادون قرمز) است ممنون میشم کمکم کنید
من از usart استفاده کردم تو پروتوس جواب میده مدارشو بستم جواب نمیده
حالا نمیدونم از برنامه که نوشتم هست یا چیز دیگه البته با نرم افزار جواب میده