من ترم اخر کارشناسی هستم.هنوز موفق نشدم عنوانی برای پروزه پیدا کنم.لطفا پیشنهاد دهید؟
8 83453280 عضو جدید Oct 13, 2008 #1 من ترم اخر کارشناسی هستم.هنوز موفق نشدم عنوانی برای پروزه پیدا کنم.لطفا پیشنهاد دهید؟
A ahmadmn كاربر فعال مهندسی برق Oct 14, 2008 #2 سلام دوست من قبلا هم بهتون گفتم ... اگه هنوز نمی تونید عنوان پروژه را تعریف کنید از منبع تغذیه با کنترل میکرویی شروع کنید.
سلام دوست من قبلا هم بهتون گفتم ... اگه هنوز نمی تونید عنوان پروژه را تعریف کنید از منبع تغذیه با کنترل میکرویی شروع کنید.
S shervinnu عضو جدید Oct 14, 2008 #3 سلام.به نظر من سیستمهای access control انتخاب خوبیه.چون هم جدید و هم متنوع هست.منم تو این زمینه کار کردم.(rf id(
سلام.به نظر من سیستمهای access control انتخاب خوبیه.چون هم جدید و هم متنوع هست.منم تو این زمینه کار کردم.(rf id(
B behnam1988 عضو جدید Oct 17, 2008 #5 RFID چه چيزش ربطی به الکترونيک نداره ؟؟؟ اين همش الکترونيکه ..... اتفاقا به نظر من هم پروژه جالبی هستش و امروزه هم خيلی کاربرد داره
RFID چه چيزش ربطی به الکترونيک نداره ؟؟؟ اين همش الکترونيکه ..... اتفاقا به نظر من هم پروژه جالبی هستش و امروزه هم خيلی کاربرد داره
A ahmadmn كاربر فعال مهندسی برق Oct 20, 2008 #6 خب یه نوع مدیریت به همین نام دارم.متوجه RFID تو سوالش نشده بودم